VAMPIRE DIARIES!

Det är fan sjuuukt hur bra den här serien är! Asså seriöst! Om man följer den ända från början så är den så SJUKT bra! ♥ GAAH! Blir förbannad, vill bara ha MER, MER, MER!!!! :s


Och GRYMT bra skådespelare! ♥


Sööt!


GRR... ♥


SNYGG! ♥


♥Jeremy


♥Jenna


♥Matt


♥Caroline


♥Bonnie


♥Tyler


♥Alaric

Haha... Hade inget o göra... ♥

Milkshake över hela mig-check!


Hej!

Efter det jobbiga jobbet så åkte jag, mamma och Robin till willys för att panta, vi fick för över 200 spänn!
Efter det åkte jag och mamma och klippte oss hos morfar. Klippte bara topparna, men det blev bra!
Sen så var jag med Sofia. Vi badade på melonen, och var ute och tog kort förut. Juste! Sen var jag och köpte en milkshake! Så skulle jag och Sofia ta en hoppbild, och jag håller i den... Gissa vad som händer!? Får ALLT över mig! Så det var bara raka vägen in i duschen ^^ haha! Mysigt!...
Sen så gick vi in och såg på "Norbit" som gick på tv:n, men Sofia gick hem, hon kände sig illamående..


Sofia, jag och Simpa ♥

Ni får bilderna från ikväll någon annan dag!



JOBB!

Hej!

Ska äta frukost nu, sen ska jag och Robin och jobba! Hörs senare idag!


Last summer!



VD ♥

Tjena!

Sitter vid datorn och hade inget att göra, så då fick det bli lite bloggning. Spelade nyss upp ett gammalt VD (Vampire Diaries) avsnitt. Skit länge sen jag såg det nu! Det är ju uppehåll :(
Nej måste gå nu, haha, det blev ett kort inlägg, men något :D




//

Little Fockers

Heeej!

Nu ligger jag hemma i soffan! Satan vad skönt att komm hem! Hela eftermiddagen har jag och mamma hjälpts åt att plocka ut alla saker från mitt rum. Vi har fått ut halva! Men imorgon hinner jag inte städa, för vid 11 ska jag och brorsan ner till hamnen och jobba. Jag har bestämt mig för att samla till en egen dator! En liten pc. För typ 2300, eller något sånt. Det blir perfekt! :) Nu sitter alla och ska se på en film som heter: "Little Fockers" , så måste gå! men vi hörs imorgon!


Gammal bild :)

Puss! //

 


Emilia ♥

Hej!

Nu ligger jag i sängen och ska strax börja göra mig i ordning för sängen! Men först ska jag läsa klart min bok: "Vampire Diaries" . GRYMT bra bok! Precis efter att Micke, Rasmus och Hannes åkt, kom Emilia! Dom hade tydligen också en husvagn lite längre bort. Mamma hade mött henne, när hon varit på toan, som ligger lite längre bort!
Hon hade kommit samma dag som jag. Och ska åka imorgon som jag :) Vi gick nere vid stranden, och där så stod vi och doppade fötterna :) Det var SVINkallt i vattnet! Sen så gick vi till hennes föräldrar, en pyttestund, dom satt i tv-rummet som finns här också. Efter typ 3 min, gick vi tillbaka till vår husvagn där Robin och Casper (Emilias bror) satt och spelade xbox. Vi tittade på en stund och sen slog vi över och tittade på Harry Potter. När vi sett klart filmen gick dom hem. Nu har jag precis klätt av mig, och satt på mig pjamas, så godnatt! ♥


Jag och Milia ♥

Puss och godnatt! //





happyface

Hej!

Nu är våra a-kusiner här, vi har käkat pizza precis! mumms! När dom kom hit klockan halv 3, så åt vi lite lunch och sedan så gick vi ner till stranden. Just nu regnar det, och oskar, då och då. Skit väder. Inge roligt!
Ikväll tänkte jag gå till affären och köpa något gott.. som jag gör för det mesta hela tiden nu :) och sen ska vi väl titta på film? Imorgon åker vi hem, och då åker vi hem till vår lilla lägenhet igen! Längtar, men ändå inte, måste ju packa upp allt från mitt rum :( På onsdag som sagt ska jag följa med Sofia till Norrtälje. Det kommer bli skit kul!


Saknar dii hesten! ♥


Jag är sjuk, jag vet, men jag saknar skolan! ♥


Saknarrrrr!

PÖZZ!


In my eyes, In my heart, In my mind, there is only you!

Hej!

Nu är i tillbaka från minigolfen som vi bestämde i sista sekund. Robin förlora igen, mamma vann med en poäng över mig! 70 (mamma), 71 (jag) 79 (Robin.) Haha! :DDDDD Men nästa gång tar jag henne!
Imorgon kommer mammas kusin, Micke med sina två barn Rasmus och Johannes. Dom tänkte sova över, men det blir för trångt. Synd :( Ikväll så ska vi inte göra något speciellt, titta på film bara. Kanske går ner till stranden en stund kanske? Jag måste gå nu, för det är mat!


Zeb ♥


♥ (Robin, kortklippt nu)

Puss! //



Tjena!

Idag vaknade jag klockan halv 10. Mysigt i husvagnen! :) Då åt vi och sen så gick jag och duschade. En stund senare åkte vi ut till Klintehamn och fikade på "bullboden". Jag tog en chokladboll. Sen åkte vi vidare till coop och handlade där. Vi handlade mat osv. Och sen så åkte vi förbi mormor och morfars gamla hus i tofta! Skiit, där har jag varit i hela mitt lilla liv :) Förut asso. Nu sitter jag hemma i husvagnen framför datorn och tv:n och gör inget. Vi ska väl fixa mat snart. Det blir köttbullar, potatis, brunsås och lingon! Satan vad gott! :D
Imorgon ska vi väl börja packa lite smått, jag trrooor vi åker hem på lördag. Juste! Sen i nästa vecka (onsdag) ska jag åka med Sofia till hennes mormor i Norrtälje! Kommer blir grymt! :) yay!


Söt som socker! ♥

Puss! //



True love, never ends..

Morsning!

Var inne på datorn i förmiddags, men den dampade loss, så till slut fick jag nog och stängde av den, och hann inte blogga. Iaf idag så har jag varit på stranden eftersom det varit fint väder :) Sofia kom dit med sin pappa. Så vi hoppade i vattnen på en gång, och det var kallt! En liten stund senare gick vi upp till husvagnen och hämtade pengar, för vi skulle gå och spela minigolf. Jag vann med skicklighet! ;) Efter min snygga vinst, gick vi ner till stranden igen och badade. Då var det lite skönare. Sen skulle Sofia åka hem, och jag,mamma och Robin gick upp till Tofta beach, där några killar uppträde och sjöng låtar. När dom sjungt klart gick vi till pizzerian och beställde lite mat som tog typ en halvtimme att få ^^ Och där samtidigt träffade vi Eva, Niklas och Fanny (min kusin och hennes föräldrar) Viktor stannade hemma. Vi gjorde dom sällskap, eftersom vi ätit klart och dom väntade på sin mat. Deras mat tog nästan en timme att få! -.- Fy satan.. Vi planerade att köra en minigolfs match igen (mamma, jag och Robin) men vi sket i det, eftersom det började småregna. Så vi gick hem och nu sitter jag här :)




Ohej!




Tofta beach club.


-.-




Puss!



2:aa!

Hej!

Nu är vi hemma från minigolfen! Jag kom 2:a! Mamma kom 1:a och Robin kom sist! ha! :D Såg en snygg kille också, ;) haha! Nu ska vi se på någon film som heter: "The next three days" , mammas förslag. Så måste gå, men vi hörs imorgon!


..


Bion!


Bjuder STENHÅRT! :D


Förlåt gumman, var tvungen! ♥ (Säg till om du verkligen vill att jag ska ta bort den)


Innan golfen!

Puss!




BEACH

HejHej!

Nu har jag och mamma kommit hem från stranden! Det har varit en väldigt fin kväll. Så vi gick fram och tillbaka på stranden. Jag badade medans mamma gick. Så fort vi kom hem drog jag på mig min Ziperall, myys!
Nu sitter jag och tittar på Harry Potter, den sista. Och sen käkar jag godis :D




haha! :)


herregud..!



PS: nu ska vi gå och spela minigolf! :) Jag kommer vinna!


Puss! //



Kommentar! :

anonym om 26 juli ♥ NEVER FORGET!:

du är ännu väldigt liiiten :)

Svar: haha! Jaa det är jag :D Tack för kommentaren, den var väldigt gullig och rolig! ♥

Puss igen!

26 Juli, 11:31  


OUWYEE!! :D

Hejsan!

Åh fy faan vad glad jag är! Vi fick med oss internet! :D Det går snabbt också, som vanligt! Vi kom ut hit vid kanske 10 över 3. Då skulle mormor och morfar, Robin, mamma och jag beställa pizza och äta. Och det gjorde vi.
Sen åkte dom hem, och nu sitter jag framför datorn och käkar godis! Har inget speciellt att skriva om... vi ska väl inte göra något "speciellt" här ute, gå ner på stranden lite senare kanske? Jag vet inte, bara mysa antar jag! :)


2 år sen xD


Saknar dej heesten.. ♥


kommentar:

KommentarTid



Friggelina Alva :D om Skön snubbe!:
Heeej sötnos! :) 
Saknar dig så enormt<3 läser din blogg OOOOOFTA ;) <3
Vill du ha hjälp med design är det bara att säga till ;)
jag vet till exempel hur man ändrar kommentar rutan ;) <3
puss puss <3

Svar: Hej snyggaste! Saknar dej så enormt med! Åhh vad kul att veta! ♥
Det skulle vara jätte snällt om du kunde hjälpa mig med det!
Verkligen jätte schysst!
Säg bara hur du behöver göra, så får du göra det xD

PÖSS PÖSS! LÖVE YOU! ♥





Hej!

Texten blir helt konstig efter jag svarat på en kommentar,,,
men den den är snyggare :D haha..
Vi ska ut till tofta om några timmar,
så måste verkligen packa ihop alla mina saker nu.
Men asså jag har ingen aning om hur vi göra med internet, osv..
men det blir kanske inge bloggning, kan annars kanske be Sofia blogga åt mig :D hehe! Men nu måste dra, sitter ännu i min zippis också .. ^^
Men hejdå och ha en bra vecka! ♥ Puss alla mina söta läsare!


26 Juli, 05:20


26 juli ♥ NEVER FORGET!

♥♥Hej!

Tänker börja på "ämnet" på en gång... Idag var det 1 år sen Jamie, världens bästa häst dog. Saknar henne så mycket! Vill bara att hon ska komma tillbaka! Bara för en dag. För jag saknar den hästen så j*vla enormt!
Världens bästa verkligen, dom sista veckorna jag tog hand om henne, kom hon till mig i hagen och inne i stallet brukade hon konstra med att få på sig tränset, men inte då..♥ Jag saknar dej häst, och tänker på dej, det GÖR jag!


Första gången jag red dig, var livrädd! ♥


Jag ser helt förjävlig ut, men jag älskar dej för allt i världen! ♥


Miss you ♥





Samma dag, var jag på travet!


Världens bästa uteritt ♥





haha! ♥


Tjockis!♥


Haha! Faan vad liten jag var! :o ♥


älskar verkligen den här bilden... ♥


Min älskling ♥

'
Samma bild, men jag har gjort om den på Picnik ♥

Jag älskar dej häst, och saknar dej! ♥

Skön snubbe!

Hejsan!

Nu är jag hemma från travet! Har varit där kanske i 4 timmar? Kom dit vi typ 6. Vår trav-kompis, Raymon (gammal gubbe) var där! Vi träffade han i onsdags. Då blev vi kompisar. Så jävla skön snubbe! fy fan!
Han spelade åt oss, och föredrog en häst som kom nästsist, (vi betalade för egna pengar) och när hästen förlorade fick vi pengarna tillbaks av han! haha... snällt! Tove stod och sålde bröd m.m så när dom åkte hem fick vi bröd, feeeettt gott bröd! :DD Och Sofia vann en biljett till boda borg. Hon som alltid har tur ;) Jävla skitunge!!
I slutet var det en häst som börjat stegra sig, och då hade kusken (ryttaren) ramlat ur vagnen, så hästen hade börjat springa runt banan, 6 varv! I början voltade vagnen och höll på, sen springer hestjäveln in i en stolpe! Eller med vagnen så den bara flög i småbitar.. herregud.. -.- Men den verkade inte ha slått sig.
Nu ska jag strax gå och lägga mig.. imorgon är en ny dag, och next stop: tofta! i husvagnen!


haha..




Omg.. länge sen!



MÖMS!

Hej hej!

Nu har jag kommit hem till mamma. Pappa skulle upp och jobba imorse, och mamma kom och hämtade mig och Robin vid halv 11 kanske? Jag vet inte riktigt, då tog vi med oss Bella och åkte ut till Lojsta för att titta på dom vilda Gotlandsrussen som dom plockade ut kanske 12 stycken och sen fick den finaste hästen pris osv.
Det småregnade, så det var inte jätte kul att stå där, men hästarna var fina :) Haha! Hade på mig mina flipflops xD
myys.... ^^ Sen så åkte vi till Klintehamn och fikade på ett café där det fanns, FÖR mycket gott! Men till sist valde jag en rulltårta, med vispgrädde och vaniljsås och en jordgubbe på. Fan det godaste jag ätit! ♥


dreglar*



puss! //



Jag kan ALDRIG sluta tänka på dej!

Tjena!

NU har jag sett klart Harry Potter. Grymt bra film! Den bästa av alla dom filmerna, heelt klart! Pappa kom och hämtade oss efter filmen och jag gick direkt ut med Bella. Tove var i stan, så hon följde med mig ut! Vi pratade i en och en halvtimme, myys! Sen gick jag in och satte mig vid datorn. Ska strax gå och lägga mig.
Puss! //Emma ♥





.

Tja!

Sitter och äter mat just nu, vid 5 ska vi hämta Fia. Fan vad kul det ska bli att se klart filmen ! :)))
Har väl ingenting annat att skriva om. Åker hem till pappa sen igen (är hos mamma nu.) Och imorgon ska vi på trav igen! Måste sticka nu! puss!



DAMP!

Hejsan!

Jag och Sofia var o badade vid melonen, men tappade suget, typ och stack till willys för att köpa läsk, till bion ikväll! Vi ska se klart Harry Potter! Och såklart stannade jag vid munkstället och skulle köpa 4 för 15 kronor. VANILJmunkar. När jag kom hem, åt mamma och jag varsien och såklart smakade det skit, eftersom vi fått ÄPPELmunkar! Dom låg ju på fel ställe, jävla skit! Höll fan på att spy, så himla äckligt! usch!
Nu ska jag cykla dit igen, och nu SKA jag få det jag vill ha!





I love the way you lie...

Hej!

Sorry för den dåliga uppdateringen, men pappas dator är så grymt seg, det går knappt att föreställa sig -.-
Igår så var vi på den där festen iaf, det var mycket trevligt, vi åt lax till mat (blä) fick körv ist, sen så snackade vi (kussarna, Robin och jag) och vi såg på "trassel" med dom små kidsen. Sen så åt vi glass, vi fick ta glass med strut, men i mini format :) mömma! Och sen så satt vi och snackade igen, jag och Fanny (kusin) var ute och skulle passa med en boll. Och dom som bodde där då, hade en pool, som vi skulle lobba i bollen i, och en gång så skulle jag tvätta mina fötter där i, för dom var gräsiga, så jag sätter i min fot i poolen och snubblar till, så jag ramlar NÄSTAN i poolen xD haha! :PPPP Fy fan vad vi garvade. Och sen typ nästan när vi skulle åka hem, oskade det och mullrade. Och det SPÖregnade ^^ Men tillslut åkte vi hem och vi var hemma kanske vid 12?
Idag så har jag varit hemma hos farmor och farfra. Farmor låg i sängen och hade as ont :( stackarn...
Sen så fikade vi och var ute och lekte. Nu har jag precis varit ute på en 30-minuters powerwalk med Bella! :DD
haha, skönt o komma ut iaf!


SAKNAD! ♥



Puss!//Emma


NEJ!

Tja!

Jaha... bion var väl bra, förutom att mitt i filmen blir det strömavbrott! Och vi får ersättningsbiljetter^^Fy faan vad sur jag blev ! arghh! Och det roliga var att Harry precis skulle öppna en låda och så precis så slocknar det! Och sen när vi kommerr utanför bion så hör man ett stort dunder av något slag och massa skrik, skita läskigt!
Dom säger att det var 30 000 blixtar som slog ner igår på 6 timmar! Vägarna var också helt översvämmade, här vid vår parkering, var det som en pool.

Får se när vi går och tittar på Harry Potter. Idag ska jag iaf hem till pappa, och va där i helgen och i nästa vecka ska jag ut till husvagnen och bo där en vecka! Jag vet inte hur vi gör med datorn och internet, så vi får se.
Nu om en stund ska jag ner till hamnen för att jobba hos farfar :)

Puss! //



Harry POtter! :DD

Tjena!

Nu har jag och Sofia bokat biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del 2! Kommer bli awesome! :DD
Klockan 9, ska vi dit. Yay!




Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.

Hej!

Igår på travet gick det bra. Jag och mamma (om man ska va noga ;D) vann en gång 63 kronor, och resten var småpengar, typ 10, 16 kronor & sånt. Så vi gick nog + tror jag :) Pappa, som alltiiiid har tur, vann ju tre gånger, asså hans häst kom 1:a tre ggr, så han vann typ 300 spänn. Efter det, så skjutsade pappa hem mamma, och så följde jag med han ut till farmor och farfar. Farmor hade ju ramlat för deras stora stentrappa, som är ganska lång ändå. Så hon hade brytit foten! Dom hade väntat 3 timmar på en ambulans, men det hade hänt något stort i stan, det var en man som drunkat på hamnen -.- Efter 3 timmar så kom en taxi iaf som körde in henne til akuten, där vi satt och väntade i typ 1,5-2 timmar. Efter så åkte jag och pappa hem, jag sov hos han. Nu på morgonen var jag så sjukt trött, men han skjutsade hem mig till mamma så nu sitter jag här :) Hoppas verkligen farmor blir bra, hon har jätte ont... ^^


Gårdagens outfit! :)




Pollen som vi fick 63 kronor av :DD ♥

Btw så blir jag hundvakt idag! Pappa jobbar, och jag fick ta med mig Bella hem till mamma :) ♥

Puss! //



Be yourself, life becomes easier!

Tjabba tjena hallå, vi säger så!

Ska strax åka till travet! Ska spela bort mina pengar.... Det blir väl så :) Nej, men förra året vann jag runt 400 spänn! :) Pappa kommer och hämtar oss klockan 5. Vid typ halv 11 åkte vi ner till hamnen, där farfar jobbar. Vi skulle hjälpa han att vika kartor. Jag vek och Robin tog fram alla kartorna. Vi höll på i kanske 3-4 timmar? Vi fick en 50-lapp var som vi skulle köpa mat för, men jag gick och köpte ne kärleksmumms ist :D smarrigt!
Sen så åkte vi hem och åt korvstråganoff (stavniing?) det var riktigt gott! Sen så har vi inte gjort något speciellt.


Puss! ♥

Morden i midsomer

Tjenare.

Tittar på morden i midsomer nu :) Har tidigare tittat på S.O.S gute. Jag bad Sofia följa med mig till willys förut, för jag ville ha något att äta på :D, det blev fyra munkar för 15 kronor och ett glasspaket för 10 kronor.
GÖTT! FICK med mig Sofia till melonen förut förresten! :))) haha! :DD Imorgon ska jag hjälpa Robin hos farfar, kommer nog få lite pengar :) hoppas jag iaf :P
Fast nu är det en annan kille ist för Mr.Barnaby (stavning?) hans kusin :DD
Puss & kram!

Hejsan!

Nu är jag hemma från mammas kusiner och alla. Vi har fikat, pratat och målat med Rebecca (6-7 år, vår A-kusin.)
Det har varit jätte roligt! Och dom hade en hund, som hade ett öga! Den hade fått någon inflammation, men det var världens finaste hund! (bild kommer) Och sen så åkte vi hem. Eller jag och Robin, mamma är och handlar.
Frågade Sofia om vi kunde bada, men hon orkade inte :(


Ett öga!


Fan vad jag gillade den där hunden asso!


Så söt! ♥




Puss! //




In your eyes ♥

Hej!

Vaknade runt klockan 10. Då gick jag upp, och sen så skulle vi skjutsa min bror till min farfars jobb, för att han skulle hjälpa han med något. Sen åkte vi hem och jag åt frukost, och nu har mormor och morfar kommit hit.
Jag ska inte till stranden idag, det blev inte så föf våra kusin har kommit ner på Gotland nu, så vi ska o fika där.
Dom har en vovvsing! :))) hihi. Vi ska dit vid 2. Än så länge vet jag inte vad jag ska hitta på. Vi får se.


usch!





Puss! //

Friskis & Svettis!

Hejsan!

Nu är jag hemma från ett timmespass på Friskis & Svettis! Det var skönt, men ganska jobbigt ändå. Det var ett medelpass. Sofia var med också. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi se någon bra film! Btw så träffade vi Orre på friskis & svettis, det var roligt o se honom igen! Min "barndomskompis" kan man säga :DDD


Saknaaar! ♥
Puss! //



SKABB!!!

Hej!

Vid typ 20 över 11 kom Sofia och hennes mamma och hämtade mig och så åkte vi till stranden, det var bara det att det var inge sol och kallt som satan både uppe på land och i vattnet, så vi åkte hem efter typ en halv timme-timme.
När vi kom hem, så skjutsade dom hem mig, och jag gjorde typ ingenting då, satt vi datan en stund.
Och sen ringde Sofia och undrade om vi kunde va, och det kunde vi, så vi gick ner till melonen och badade.
Vi va med Jocke, hennes bror och Johan, Jockes kompis. Vi lekte tafatt, kastade ring och lite sånt :)
Kul. Men precis när vi skulle gå upp, gissa vad vi ser som ligger på botten? Bajskorvar! Det var så jääävla äckligt!
Fy faan! Vem fan lägger sig en hög i en pool lixom!? Det var så jävla skabbigt!
Vi gick ju direkt och sa till, och sen så gick jag och Sofia upp och duschade på en gång. Sen så åt jag, spagetti och köttfärsås och Sofia gick hem. Nu gör jag ingenting, förutom att blogga :D


Saknar! ♥





SAKNAR ER ALLA!!! ♥

Puss! //





Tävlar!

Jag är med och tävlar:

http://marianemethh.blogg.se/2011/july/tavling.html#comment
Om en gratis design till bloggen (vet ej om tävlingen gått ut) xD

Länge sen..

Älskar dej! ♥
Super kass kvalité på bilden, men det är iaf jag och Davinci ♥
OMG!
Typ 3 år sen?
4:an..
Första tävlingen! ♥ Lucia 2009.
Första gången jag såg Lisa! :)
5:an..
Första gången jag var med Agnes! ♥
Tror det var min 3:e rosett! ♥
Jag och Ozzy! SÅÅ söt!
Omg! Hoppning på Jamie xDD ♥
Förra sommaren ... ♥ Glömmer aldrig!
4:an igen!
Pözz och godnatt!

Baby, i love you!

Hej hej!

Nu är jag hemma från "mini-kalaset" haha, vi käkade tårta (marsinpantårta) och glass. Bella fick massa glass :D
Sen så hade hon fått ett fet hundben, frisbee (?) och några små bollar.
När vi var klara där, så åkte vi ner till strandpromenaden och tittade lite, och efter det beställde vi en pizza som vi hämtade på bingan. Nu har vi ätit klart och jag gör inget.





Tjena!

Ska alldeles strax åka till pappa. Det är väl typ det, sen ska jag kanske va med Sofia igen. Vi har gått fram och tillbaka till Sofias pappa. Ganska jobbigt xD

Puss!



Bella, min fina hund!

Godmorgon!

Vaknade klockan 11, det var skönt! Klockan 12 ska jag till melonen med Sofia. Sen lite efter 4, ska vi hem till pappa och så ska vi göra en stor tårta till... Bella! 1 år idag, min lille älskling! ♥
Imorgon ska jag kanske till tofta med Sofia och hennes familj. Om dom ska alltså.


GRATTIS min älskling! :DD ♥




Samma dag, pappa köpte dej ! ♥








♥Älskar dej!♥

Puss! //




OMG!♥♥

Hej!

Idag har det varit en riktigt rolig dag! Vid typ 11 tiden kom Sofia hit och vi cyklade till stan (vi skulle köpa biljetter till nickelodeon-dagen) och sen så cyklade vi direkt till Silikaten. Där vi hade bestämt att vi skulle träffa Sofie ♥
Vi pratade, skrattade, tog kort och tittade på när hästarna hoppade såklart ;) Sen kom Amanda och Vendela, men vi skulle precis cykla hem så vi träffades inte så länge. Sen så bestämde vi att Sofie skulle följa med oss på Nickelodeon dagen :DDD Så då cyklade vi hem till mig och åt tacos, och sen så åkte vi. När vi kom dit, så var det mycket folk, SJUKT mycket. Men som tur var var Alva där! Och hon stod nästan längst fram, så vi hade jäävligt tur!
OCH när Danny var uppe på scen, så typ möttes våra blickar xDDD OMG OMG OMG OMG! AS länge :PPP
hehe.... Men det var jätte kul, och vi garvade en hel del! Älskar er tjejer! ♥









herregud...


Swampbob och Dora! :DD


Danny ♥





Är typ käär nu :PP ♥


Love Generation


Amy Diamond




Btw så var Swingfly sjuk, så då hoppade Mattias från E.M.D in ist :D


Haha :DD ♥

PUSS! //



Live today, tomorrow is a new day!

Hejsan!

Vaknade halv 9 idag igen. Sen låg jag kvar i sängen en stund och messade med Tove ♥ Sen gick jag upp och la mig i köksoffan och låg där en stund x) Nu sitter jag framför tv:n och tittar på något.
Jag och Sofia ska idag till silikaten där det är massor med hopptävlingar, det är massor med ryttare som kommer från andra klubbar till Rävhagen. Det ska bli kul faktiskt :) Sen ikväll ska vi på nickelodeon-dagen. Då skulle typ Danny, Swingfly, Amy Diamond,  Love generation mfl. komma dit! :D











Kommer bli grymt! Vet inte om jag kommer/hinner blogga mer idag! Aja, vi får se! :)

Puss! //





Hoppar du, hoppar jag! ♥

Hej!

Tänkte bara säga godnatt! Ska gå och lägga mig nu, Sofia och hennes mamma har varit här ikväll och vi har käkat lite godis och druckit läsk. Garvat mycket också :DDD Gillas!
Innan det var jag, Sofia och Malak nere vid melonen en stund, Sofia och jag badade medans Malak satt uppe på land, hon ville inte bada, sen gick vi upp till mig och gjorde typ ingenting, pratade bara.
Och sen kom Sofias mamma då, och Malak gick hem. Nu ska jag görs mig i ordning!


PUSS!



You smile, I smile .. ♥

Hejsan! ♥

Har lite tid på mig att blogga, Sofia kommer snart hit, och ska ringa Malak nu och fråga om hon vill va med. Vi ska dra ner till melonen en stund. Vid typ 1, idag åkte jag ner till stan för att hjälpa Malak att sälja godisremmar, och jag träffar Tove gåendes! :) Så hon följde med dit, och vi hade jätte roligt vid "ståndet" . Vi sålde 3 remmar xD Kändes som vi gav Malak otur, för hon hade sålt 68 remmar dagen innan x) haha!
Sen så skjutsade jag hem henne och jag fikade med mormor, morfar, mamma och Robin. Dom hade köpt hem munkar hem! mumma var det! :DD Nej nu måste jag sluta! Sofia kommer alldeles strax! ♥


LÖÖVE! ♥


Miss you! ♥


Sur eller vad ? :PP skojja baa..


Myyssiggtt :DD

Tjatja!

Vaknade runt halv 9, testade att sova med min Ziperall o det var sköööntt :) tihi! Sitter framför tv:n nu och myser :)
Vid typ 1 halv 2 ska jag ner till stan, för jag ska hjälpa Malak att sälja remmar. Hon säljar typ till 3. Efter det ska jag nog va med Sofia och vi drar nog till melonen :D najjs!


Aj löve it! ♥








Saknar dej hästen! ♥


Bea och Wilgot ♥


Saknar er tjejer! ♥


Och er, saknar jag SJUKT mycket! Älskar er! ♥

Pözz!



HAAAAAAPPYFACE!

OMG! Är jÄvligt glad just nu! Fick min Ziperall idag! Precis efter Sofia! xD :DDD OMG,OMG,OMG!!!

Jag och Sofia skulle cykla till willys för att köpa glass och vi möter mamma på vägen med ett paket under armen, Fia ba: - Har hon fått sin ziperall!? Och det var det ju :D Så, ja jag blev asa glad! :)


Typ the same picture, men nu är det på min zippis :DD






xDDDDD

PÖZZ!! ♥ //





Ziperall! :DDDDDD

Tjena mors gummisnopp! :D

Är med Sofia just nu, hon har precis kommit och vi har testar hennes ziperall. Hon fick den igår. Och min har ännu inte kommit :( Även fast jag beställde min typ 1 månad innan :o!
Igår orkade jag inte blogga för att efter Kneippbyn åkte jag direkt till akuten, för att min bror blivit inlagd. Han skulle bli opererad! Tänker inte berätta vrf, för han kanske inte vill och det är ganska privat. Men jag var ganska lessen och orolig, men det gick bra :) Så nu är han bra igen! :D Han och mamma stannade där över natten (dom var tvungna, det är man alltid tvungen efter en operation) så jag sov hos pappa. Han gick upp typ 8, och sen så vid typ halv 11, 11 så kom mormor och morfar och hämtade mig och körde hem mig. Resten av dagen har jag varit och handlat, och sen så har jag hämtat posten vid lägenheten. Det har varit min dag :D Snart ska vi kanske gå och köpa glass! mumma! :D




Ha-ha...liiiite för stor xD






Puss! //



lessen..

Orkar inte blogga... Har hänt en grej, säger imorrn, orkar bara inte blogga. Snart kommer toffsan hit, vi hittar väl på något! Har haft en underbar dag på Kneippbyn btw! :)

Puss!


I want to be you're everything.

Godnatt!

Nu ska jag göra mig i ordning och gå och lägga mig, imorgon blir det Kneippbyn med Sofia och Tove! ♥ Fy fan vd kul det kommer bli! Awesome! :D Sofias pappa & Sofia kommer och hämtar mig typ klockan 10 imorrn.. Så upp o& hoppa! :D jippie.... :/


Älskar dej FÖRALLTID ♥

Åhh om du ändå var min, fan vad lyclig jag skulle va då.. ! (lust att skriva av mig, just dom där orden! ♥ OCH det har inget med Sessan o göra... ;) Eller joo lite! ♥



Gammal kommentar!

Hej! Jag kommer ihåg att jag fick en kommentar, men glömde HELT att svara på den! Så här kommer den!

Anonym om Stan!:
Vilka snygga örhängen,jätte fina <3333 :)

Svar: Tack sötis! :) <3
28 Juni, 19:38


Idag: Cyklade jag till Sofia typ kvart i 11. Jag var där typ 11 xD Sen så åkte vi till willys efter en stund, där vi träffade Alva... och Bea :D Hon hängde med! Så det blev gannarve gänget :D Sen så gick vi hem till Sofia där vi pratade och hade massa kul ! :) Och sen så gick vi hem till hennes mamma ist (vi var vid hennes pappa först) Sen så stack vi till en lekplats där vi åkte rutschkana (stavning) och linbana. Efter det så gick vi och hämtade våra badkläder och stack till melonen. Bea hade inga badkläder med sig men fick låna av Sofia och fick pengar av min mamma så att hon skulle komma in på melonen :D Där hade vi GRYMT kul! Tyckte jag iaf! Garvade typ hela tiden,,,, :) Efter det så cyklade vi hem till Sofias pappa igen, eftersom vi inte kunde vara hos hennes mamma längre och där så drog vi ut och gick lite. Och vid halv 6 skulle Bea hem så vi cyklade till willys (där hennes föräldrar skulle komma) och en stund efter kom dom. Jag, Sofia och Alva gick till stallet efter det och visade henne några hästar bland annat Lisa och Sherry :) Som kom med Vendela och Amanda!
En stund senare skulle Alva också hem, så vi cyklade till willys igen (där hennes föräldrar skulle komma) och efter en stund kom dom x) Jag hade en GRYMT bra dag! Jag saknar er redan! puss, älskar er! ♥


Söta! ♥


Min bea! ♥


Fan vad jag älskar den här bilden! ♥


Love you! ♥



Puss!



Ny header!

Nu har jag gjort en ny header, blev inte särskilt jätte bra, men den är bara för tillfället, ska försöka få till en super bra header någon gång :) haha!


I mini format, blogg.se dampar just nu, så den visas inte på en gång....

Puss och godnatt! //



BESTÄMT! :D

Hej!

Yes, nu är det bestämt, halv 12 vid willys: Alva, Sofia och jag! :D Fan vad kul det ska bli att träffa den tjejen igen!
Saknar henne! ♥ Vi ska dra till melonen och bada och hitta på massa kul :D Kommer bli grymt!
Idag så kom mamma och hämtade oss vid typ 11 ist xD Innan det var Tove där en stund, eller hon följde med oss hem också hit när mamma kom. Så vi stack ner till melonen med Sofia. Där hade vi det skita kul :D
Sen så gick vi upp och duschade en och en ;) Och sen så satt vi och pratade (saknat det) om allt möjligt! Och spelade spel gjorde vi också! Sen så gick Sofia hem för att fira sin bror, och vi åkte och lämnade Tove hos sig, och vi åkte vidare till bion för att köpa ut Harry Potter biljetter till min bror för att han ska gå och se premiären imorrn klockan 12.00. Sedan så gick vi till Coop för att köpa curry sås, glass och läsk. Hittade också en julia tidning där! :D Hehe en sån där "sommar-extra". Och efter det så åkte vi och köpte Thai thai mat, mumma för sork! ;)
Och sen åkte vi hem och åt. Och nu sitter vi och tittar på något program om något mord x) Nu ska ni få bilder, eftersom jag inte varit så social dom här dagarna........






Fin hest!


Så himla coolt!









Inför bion i Stockholm "Super 8"


Tjejen som hoppade min älskling på ridlägret! ♥

Hörs imorrn!






YoU nEeD mE, AnD i NeEd YoU! ♥

Tja tja! :D

Idag har det varit en bra dag, jag har inte haft så mycket feber och inte så mycket huvudvärk. Men ganska ont i halsen -.- Tack för alla söta kommentarer jag får just nu! PÖZZ på er!
Vid 3 som sagt åkte vi till våra kusiner, för att fira Victor. Vi kom dit och fikade på en gång. Vi fick någon slags Amerikans chokladkaka och ananaspaj. Sen så gick vi ut och lekte vinken, Victor, Robin, Fanny (min andra kusin), Larsson, Elias och Kristina. Ganska kul, fick ta andra gången och det var mindre kul ^^ :D haha!
Sen åkte vi hem och jag spelade lite spel med brorsan o.s.v ... Sen vid typ 6 åkte jag och pappa till Ica maxi för att köpa biljetter till cirkusen, tog typ en halvtimme, det var skit mycket folk där inne!
Vid typ halv 7 kom vi fram, och det var en LÅNG kö, men vid ena kassan var det typ ingen som stod, så vi trängde oss och kom in på en gång xD Asså det är HELT sjukt vad bra dom är! Både på att lära djur och göra saker själva. Det var en häst som la sig i en säng! Det ÄR sjukt! Och sen var det en tjej och två killar som var typ övernaturligt viga och kunde göra allt typ -.- haha! :) Efter det skjutsade Sofias mamma hem mig och jag gick en promenad med Bella. Och nu sitter jag här :) En kommentar bara:

KommentarTid 
Alva med garvet :D om MISS! ♥:

(Jag skrev alva med garvet för du älskar ju mitt garv och att du inte skulle tro det var den andra alva <3 :D)

Du och Tilda är så sööötaaaa<333

Svar: sant! älskar ditt garv :D Åhh tack! Du och Frigge är JÄTTE fina också! ♥ Tack för din gulliga kommentar sötis! ♥

Imorgon ska pappa jobba, så han ska upp tidigt, och vid 10 halv 11 kommer mamma och hämtar oss här, eftersom hon har fått ledigt, eller hon har "lov" :) I typ 4 veckor ^^ *suuucck* tihi :DDDDD

Då ska jag kanske vara med Tove eftersom hon är i stan! Då KANSKE vi ska till melonen :) Kul! :D ♥

Puss och hörs imorrn! ♥ //E

10 Juli, 14:52


....

Hejhej!

Idag mår jag bättre, iaf med febern, men jag har ibland grymt ont i huvudet. Och lite ont i halsen :( För jävligt att vara sjuk på sommarlovet :( När det är så varmt. Vid 3, ska vi och fira kusinen, Victor 16 år, grattzz ! :D
Sen TROR jag att det blir cirkus för mig, om jag orkar, men man sitter ju ner ? Såå ansträngande kan det inte va... :) På tisdag ska Alva, Sofia, jag och kanske Bea va. Gannarve kompisarna förstår ni :D Ska bli sjukt kul! ♥

Nej nu orkar jag inte skriva mer, har ont i huvet -.-


jag :(

PUSS! Hörs senare!


Godnatt!

Snabb inlägg..

Ska alldeles strax gå och lägga mig, febern har kommit tillbaka lite grann, men har stoppat i mig en tablett nu.
´Vi får se hur jag mår imorrn, Alva undrade om hon, jag, Sofia och Bea kunde va imorrn, men vi får se eftersom jag ska till Victor (kussen) imorrn vid 3. Och sen får vi se om cirkusen blir av. Om jag orkar.

Godnatt sleep well! ♥


Alvedon,,tack!

Hej!

Ursäkta för dålig uppdatering idag men jag har helt enkelt inte orkat blogga. Är sjuk nämligen... ^^ I natt fick jag hög feber, då tog jag en alvedon och det blev bättre. På morgonen så var jag så sjukt hungrig, så jag åt en macka, och la mig och tittade på tv. Senare, vid typ 1 åkte pappa iväg för att handla och massa saker, då var jag, Robin och Bella hemma. Jag sov i några timmar, och jag var vrålhungrig hela tiden, så jag bad Robin göra en macka till mig, men den gick inte ner, jag blev typ illamående och kunde inte äta! Även fast jag var skit hungrig.
Jätte jobbigt. Jag kunde knappt gå på toa heller, för då blev jag också jätte yr och illamående. Så himla hemskt.
Det blir ju inge stan och cirkus för mig idag -.- Sen kom pappa hem med en Tutti Frutti påse till oss båda, ett glasspaket och tre munkar. Det ska bli gött. Och sen köpte han fil också. Fy fan vad den gjorde susen! Nu är magen i gång igen :) så nu mår jag ganska bra, är ganska varm bara. Så idag har jag typ levt på alvedon ;)
Jag och fia tänkte kanske gå på cirkusen imorrn ist, vi får se hur jag mår :)

Puss och vi hörs senare! Okrar inte lägga upp bilder.... ♥


Baby... come back to me.. ♥

Nämen tjenare alla gRisar :D

Nu är jag på plats hos pappa. Han kom och hämtade oss och så åkte vi ut till farmor och farfar. En liten stund senare åkte vi ner till stan och hämtade hem Donken mat. Vi hade någon rabattkupong därifrån. När vi ätit klart (hemma) så gick jag ut med Bella en stund, och nu sitter jag här :) Ska på stan med Jenna och Sofia imorgon. Kul :) Och sen på kvällen ska jag och Sofia på Brazil Jack! :D haha, så grymt bra...  Tycker jag .. :)
Så jag ska höra av mig till Jenna imorrn när jag vaknar.


I love you soooo much! ♥



MISS! ♥





Always a part of my heart ♥

Hej!!

Nu är jag hemma från en dag med Bea och Sofia! Vi har haft JÄTTE kul, verkligen! :) Vi åkte typ på en gång till melonen och badade där en stund och åt glass, sen så gick vi hem till Sofia och pratade lite, sen så gick vi till willys och köpte lite godis var, och efter det så gick vi ut. Vid typ halv 6 åkte Bea hem och jag cyklade hem hit.
Pappa kommer strax och hämtar oss, vi ska vara hos han i helgen. Ena kussen fyller år på lördag tror jag det var, så vi ska dit och fira honom :) Sen så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Vi får se helt enkelt :D


Fina tjejor ♥










//




OMGAAAAD!!

Godmorgon!

Igår natt! ... HA-HA! Då så skulle jag göra något, vet inte vad, så jag knockade i sängkanten ^^ SATAN vad ont det gjorde! Haha ^^ Och i morse pratade jag i sömnen... -.- haha! Iaf, så vid 12 jue ska jag och Sofia träffa Bea, det ska bli så GRMYT kul! :DDDD HAPPYFACE , imorrn kommer hyresgästerna vad skönt! För då är vi klara med allt städ.
Men det börjar se riktigt bra ut i lägenheten.. :)




//


Vanessa Hudgens :)

Tja tja!

Sitter och lyssnar på musik, och när jag är inne på youtube kommer jag ALDRIG på vad jag ska lyssna på... Men så kom jag o tänka på min gamla idol Vanessa Hudgens! Fy satan vad jag gillade henne! Och hennes låtar!
Nu var det ett tag sen jag lyssnade på dom, så dom är RIKTIGT bra nu när jag lyssnar på dom!


Så himla snygg!


Den första låt jag hörde med henne! :D

Och...


min favorit av alla! ♥

Hade lust att blogga så det fick bli något konstigt inlägg -.- Hörs imorgon! 



Don't cry because it's over, smile because it happened.

Hej!

Idag har jag hjälpt mamma att städa, vi har forstatt med vardagsrummet, som är klart nu :) Det blir jätte fint!
Sen så har jag varit lite med Sofia. Vi har varit på melonen och badat och fan vad brun jag blev! :o  Frågade Bea om vi kunde va idag, men hon kunde inte, så nu är det bestämt imorrn! Klockan 12 vid coop, hon, jag och Sofia ♥ Äntligen blir det av! :) Då ska vi va hos Sofia, och så ska vi bada på melonen,,, kanske :)
Sen så cyklade jag hem igen, och forstatte att hjälpa mamma. Och sen så cyklade jag och Robin hem till mormor och morfar (vi bor där nu) och nu sitter ja här :D Lyssnar på musik!


:s



Dagens outfit! :)

Min under och överarm! Vilken skillnad! :o

Puss! //



Pics!

Nu tänkte jag visa allt jag köpt från Stockholm :) Och sen så blir det lite andra bilder också...


Peace..


Mina "jeans-thights" Love it ! ♥


Dålig bild, i know, men orkade inte ta fler bilder xD Ett blixtlås iaf :D


Och hästar of course ! :) ♥


50 krona! :D


Och min kofta..


Älskar det!





"stolt" :D


MISS! ♥




"You jump, I jump" ♥

Något random x)


Pussar! //



Btw så funkade internet hos mormor och morfar (dom hade typ med sig sin dator) så vi fick ta vår, och det funka :D ♥




Adele-Rolling In The Deep ♥

Gud så bra den är! :o ♥

HEEJ!!!

Hejsan alla grisar! :D

ÅHH! NU är jag verkligen hemma! Och nu ska jag börja blogga igen! På "riktigt". Mina dagar i Stockholm har varit jätte bra!
På söndagen: Gick vi upp typ halv 7, för vid 8 skulle mormor och morfar komma och hämta mig och Robin. När dom kom åkte vi ner till hamnen där vi skull ta båten till Stockholm, som typ tog 3 och en halv timme.
När vi var framme checkade vi in på hotellet Zinkensdamm. Vi packade upp lite, och sen drog vi ut på stan.
Vi tittade runt lite och sånt. Vi handlade lite mat och gott. Jag köpte munkar :D Och sen typ några chokladbitar. Senare på kvällen gick vi hem och resten av kvällen tittade vi på tv och åt godis och sånt :)
På måndagen: gick vi upp typ halv 9 för att äta frukost. Jag åt typ fil med äppelmos i och frukt i, mumms!
Sen så drog vi ner på stan igen för att shoppa. Jag köpte: två par byxor, två par öronhängen, en vanlig tröja och en kofta och en skiva. Allt gick på typ 600 spänn. Ganska billigt, men det var stor rea överallt typ :D
Sen så var vi på bio och såg "Super 8" , den var bra, men jag fattade inte en del i filmen, var det kom ifrån och sånt, berättar inte i detalj ifall någon skulle ta och se den någon gång :) Men den var ganska läskig faktiskt, det kom mycket plötsligt, så att man inte var beredd.

Tycker han är så söt! (längst till höger!)

På tisdagen: Så gick vi på stan också. Där hittade jag ett halsband till mig och till mamma. Som hon blev jätte glad för :) Sen så åkte vi till ett museum. Där det fanns en uppstoppad häst, som har varit uppstoppad i typ 200 år! Helt sjukt! :o Eller den levde för 200 år sen. Gustav den andre Adolf red den hästen.
Sen åkte vi till våra kusiner, Jonathan, Johannes, Evelina och Victor. Söta små barn :D
Vi åt pizza och var ute och lekte och lite sånt. Sen åkte vi hem, och så gick vi runt lite till på stan. Sen så gick hem och tittade på Allsången och morden i midsummer. Bra de :) Såg att Jason Derulo är i Sverige !!! Det visste jag inte :D



På söndagen: Gick vi upp halv 7. Ner och käkade frukost. Och sen åka iväg. Vi åkte till Lidl innan och köpte dricka (Jag och Robin skulle åka båt själva, mormor och morfar skulle vara kvar i Stockholm) Sen åkte vi direkt till båten. Där klev vi på, och åkte i 3 timmar. Vi åkte den lilla båten så då gick det lite snabbare.
Och det gungade mycket på båten! Herregud, jag var jätte illamående! När vi kom fram stod mamma och väntade på oss. Vi åkte sen direkt till coop för att köpa något, och på vägen köpte vi Donken mat! :D mumma!
Nu har vi forstatt att städa eftersom våra första hyresgäster kommer på lördag! Stressigt!
Men vi hörs av mer, flyttar hem till mormor och morfar idag, och dom har dator och internet och såå :) Tror jag..
haha! aja! hörs sen! Puss! //


btw så lägger jag in bilder på allt jag köpt någon annnan dag! ♥


ÅHH! Home sweet home!

Hej!

NU är jag hemma igen! Herregud.... jag åker fram och tillbaka! Imorgon klockan halv 10 ska jag till Stockholm! SHIT hinner ju knappt hem förens jag ska tillbaks igen x) Men jag ska försöka att berätta vad vi gjort på fårö!
Torsdag: Åkte vi ut sent till Fårö, Sofias pappa skjutsade ut oss till fårösund där vi själva tog färjan över till fårö. Där stod Toves mormor och hämtade oss med bilen. När vi kom fram var kanske klockan halv 9. Så då visade Tove oss runt i huset och vi packade våra sängar och sånt där. Sen så gick vi och la oss och pratade lite och sånt.
Fredag: Vaknade jag och Tove halv 8, och vi låg och snackade, efter den stund vaknade Sofia av vårt prat :D
Sen vid typ 9 gick vi upp och åt frukost. Sen så gick vi ner till Toves mormors syster. Hon har två golden retriever hundar. Rocky och Fille. Så himla söta! ♥ Så vi busade lite med dom och myste. En stund senare gick vi ner till stranden och badade, det var jätte skönt, lite kallt i början. Efter det gick vi hem och åt spagettis och köttfärsås. Ännu lite senare  gick vi ner till stranden igen och tog ett kvällsopp!
Lördag: Då vaknade jag och Sofia vid typ tjugo i 9. Lite senare vaknade Tove också. Vi låg och pratade i typ en och en halv timme. Plötsligt kom hennes mormor in med bullar och saft på sängen! Så sjukt mysigt! Och snällt! Och bullarna var så himla goda! mumma! Sen så gick vi ner till stranden, igen och badade! Det var jätte mycket strömmar så man söga ut och in typ hela tiden! En gång höll jag fan på att drunkna! Jag kom inte upp över ytan, men då kom Sofia och typ "räddade" mig x) haha! Men det var faktiskt läskigt!
Efter det gick vi hem igen och käkade pannkakor med sylt och grädde! mumms! Och efter det packade vi våra saker och åkte ner till busshållplatsen! Där väntade vi på bussen som skulle ta oss med båten till Gotland och sen åka in till stan. Vi satt på bussen typ en och en halv timme. Där satt vi och spelade spel typ hela resan! :D
När vi kom hem stack jag och Sofia till melonen eftersom det var så himla varmt! När jag kom hem beställde mamma en stor pizza till mig och Robin som vi skulle dela på. Eftersom det ser förj*vligt ut här hemma, vi ska hyra ut nu på lördag och vi började typ städa i förgår, så vi har det ganska stressigt!
Ikväll har vi städat hela kvällen. Och tittat på "Dieselråttor och sjömans möss" (stavning?) en gammal julkalender!
tihi :D Nu ska jag gå och lägga mig eftersom mormor och morfara hämtar oss klockan 8 imorgob bitti! Sen åker båten vid halv 10. Så kommer inte kunna blogga på typ 3-4 dar ... :( suck ^^
Puss och godnatt! Bilder kommer en annan dag! ♥




RSS 2.0