Dagens person

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR..............................






Pauline Söderström-
Snygg tjej som är snäll och rider grymt bra!


Dålig rubrik.

Hejsan!

Ligger hemma hos Fia nu med en Ben & Jerry och en stor cola, mums! Ridningen idag gick bra. Inte bästa gången. Red med Michelle och Andrea. Vi red till backarna och på ridbanan.
Har inge mer och skriva, så vi hörs mer ikväll! Pusspuss


Justins nya låt!



Detta är min nya drog. Helt underbart bra låt. Dör inte lite varje gång Justin sjunger, nej!

Åsiktsinlägg.

Ett oväntat åsiktsinlägg kommer här:

Jag tycker det är så sjukt onödigt och kommentera fula kommentarer. Och DESSUTOM anynom. Fy faaan vad jag hatar det. Helt sinnesjukt.
Jag följer: www.justindrewbieber.blogg.se och där finns det en tjej som heter Cassie som bloggar på den. Och hon hade bestämt sig för att göra en födelsedagsvideo till Justin till torsdag. Och så fick vi alla Beliebers skicka in ett klipp och säga vad vi tyckte bäst om med Justin.

Vissa kom inte med för att ljudet eller något annat strulade och det hade hon förvarnat om. Och idag satt jag och läste alla kommentarer hon fått av det..
Och jag förstår om hon fick sitt självförtroende nersänkt. Det var såna grymma kommentarer som fanns där. OCH som var ANYNOMA. Jag blev seriöst FLY förbannad, för fan! STÅ för din åsikt.
Om du inte vågar stå för din åsikt, kommentera inte då. Jag får mitt självförtroende nersänkts varje dag. Lovar, och det gör ont som f****n. Jag har inge bra självförtroende, och jag vågar inte vara mig själv speciellt, så det gör himla ont, men det är sånt man får ta ibland.

Men av anynoma. Så pass bra självförtroende har jag. Jag tar inte åt mig av era spydiga, anynoma kommentarer. För ni själva vågar inte ens stå för dom själva, så då är det fine. Och dom som kommenterar som inte har något vettigt att säga, dom kan också slänga sig i väggen. jag försöker och vara mig själv.


I stallet, då är jag 110% jag!

Jag och Reva. Video.


Ja! Här har jag klippt ihop en liten video.

Och JAG vet! Min skänkel är skit långt bak. MEN det här är 3:e gången jag red henne, så det är något jag måste träna på! (:



Lika som bär?

Hej bloggen!

Min dag har varit ganska fullspäckad. Vid 11 tiden, då gick jag hem till Sofia. (som jag skrev tidigare.)
Sedan kom Bea hit och vi bakade choklabollar. Vi gjorde inte så mycket mer. Vi tittade mest på BB och snackade.
Vid vad var det...? 4? åkte Bea hem, och vid fem i 5 cyklade jag till mormor och morfar och åt.

Blev inget idag med Becca, vi tar allt på Torsdag ist, då Justin fyller 18! 2 dar.... Helt sjukt! ♥ Imorgon ska jag ut till Reva, med Michelle och rida, taggad! ;)

BTW, ska jag se om jag kan mixtra ihop en video, på bilder och kanske någon video när jag rider Reva, men vi får SE.
Hörs senare!



image description
Okej.... Någon mer än jag som tycker mina prinsessor Reva och Sessan är sjukt lika varandra ??

(Reva till vänster och Sessan till höger)


PUSS

Mums!


At Sofias place.

Hejhej!

Ligger faktiskt hemma i Sofias soffa nu. Pallrade mig hit tidigt imorse och fick frukost och allting. Tittar på gamla BB avsnitt ifrån förra året.
Vid 1 kommer Bea hit, och jag kommer vara med dom en liten stund. Sen vid typ 2-3 kommer Rebecca och hennes mamma och hämtar mig och så kopierar vi ut den där JB bilden till torsdag och sen vid 5 ska jag äta middag hos mormor och morfar. Det blev middag ist för lunch.. ;)

Jag bloggar mer senare! Kram



One pic.

Hejsan!

Nu har jag ridit, ätit och fikat med familjen riktigt mysigt!
Ridningen idag gick toppen! Reva var inte alls lika tittig som igår (jag red på banan utan Michelle) och då brukar hon bli lite tittig och små rädd för saker, men idag gick det toppen!
Jag körde på lite ställningar och försökte mig på några bakdelsvändningar, men jag får nog vänta lite tills jag och Reva lär känna varandra lite bättre. :-)
Efteråt var hon riktigt svettig! Tyckte inte att det blev så ansträngande men det kanske va ställningarna som var lite smått jobbiga, aja hon fick motion iaf! Hihi.

Imorgon ska jag till mormor och morfar på lunch och senare till Rebecca och skriva ut en JB bild. Tårta på 1 mars diiiiiRR!
Har inget mer och skriva, så godnatt och hörs imorgon!

Har en bild till en så länge på mig och Reva och det är den här: (ganska suddig bild)


Emilia får stå som bild.

Hej!

Nu drar jag ut till Reva. Blev lite senare en jag trodde men aja.
Blir att rida på banan idag, tänka på ställningarna osv.

Hörs senare! Puusss.


Vänskap.

Tänkte göra ett ganska långt inlägg om vänskap.

På FB tex. Jag känner absolut inte alla där. Men vissa, som jag HAR känt, riktigt, riktigt bra och jag träffar IRL, dom hälsar inte ens? Och jag tycker det är riktigt dålig stil. Det är som om dom låtsas om att man aldrig känt dom. För att dom antingen tycker man är pinsam och prata med, eller även ens synas med. Eller så bryr dom sig inte om en längre.
Aja jag vet inte. Men jag försöker hälsa på dom jag känner. Och vissa ler inte ens tillbaka. Det känns lite halvt som om man är dum i huvudet.
Och jag störs av det. Så in i ...... Mina gamla klasskompisar, vissa som jag gått med i 7-8 år!! Tittar inte ens på mig längre. Vrf?
Är jag så hiiimla pinsam? Eller vad är problemet?

Riktigt vänskap för mig är att den kompisen ska finnas för mig 24/7. Om man är ledsen ska den inte börja prata om sig själv och sina egna bekymmer. Utan den ska lyssna på mig och försöka få mig på bättre humör.
Den ska va snäll, glad, rolig, hjälpsam, inte ljuga eller något sånt. Den ska helt enkelt finnas där.

Jag blir lätt sur. Jag HAR humörsvängningar. Verkligen :p Och ibland kan jag bli orättvis. Alla blir det någon gång. Och jag försöker och tygla det, men det är inte alltid så himla lätt.
Ibland kan jag tom vara riktigt pissig och vara med. Blir arg för minsta småsak och nej inte en gång i månaden ;)

Det jag menar med detta inlägg är:
Man ska inte behöva vara populär för att få ha kompisar. Det är insidan som räknas. Det är personligheten som räknas. Jag skiter fullständigt i om jag står och snackar med en person som är "ute" eller "icke populär" för den personen den är schysst och ställer upp för mig. Jag skiter i om alla andra "populära" tittar snett på en om jag pratar med en "icke populär" person. Det är så jävla skrattretande att vissa tänker tvärtom.

För vad fan spelar det för roll om personen är populär, snygg eller liknande? HUVUDSAKEN ÄR PERSONLIGHETEN.


Riktiga vänner. ♥


♥ JAG ÄLSKAR DEEEEEEJ. ♥


Finns alltid. ♥


En bild.

Tjena.

Skypar med Bea, Alva och Alva nu. Och jag sitter hemma hos Sofia. Tyvärr så kommer inte alla bilder, eftersom vi har tagit alla bilder på Sofias telefon och det går inte att skicka över till datorn eftersom det laggar så in i bomben, så A, vi får se när dom kommer (:

Här får ni en bild iaf.


Min älskling. ♥

Love me or hate me.

Heej!

Nu har jag duschat och varit i stallet. Ridningen på Reva idag gick otroligt bra!
Mamma och Fias mamma och Fia gick bredvid och så gick vi bort till utomhusbanan, där jag körde på lite bommar. Otroligt duktig medryttarhäst jag har! Ikväll ska jag sova hos Fia och imorgon ska vi kanske till södervärn och titta på Krullis Cup och senare ska jag till Reva.

Så ser min dag ut imorgon (: hörs mer senare med mycket bilder från idag!
Puss!


Nu, ut till stallet!

Hej finisar!

Fia sov hos mig i natt och vi vaknade vid 10-tiden ungefär.
Just nu håller jag på och klär på mig, ska alldeles strax och rida Reva!
Fia, och hennes mamma och min mamma följer med idag. Kuligt (:
Vi hörs efter ridningen!


Mello

Tittar på mello nu, hejar på Danny tror jag, Perelli var dålig ikväll tyckte jag.. Tråkigt! Synes!


FB

Mina läsare!

Jag vet inte om det bara är mina kompisar som läser min blogg, men om det INTE är så, så FÅR ni adda mig på FB. Emma Blomqvist.
Just so you know ;)


Dagens facelook + Dagens outfit

Hejsan!

Sitter hemma hos Fia nu. Förut var jag och mamma på stan och handlade lite, och så var vi på Ö&B. Och nu sitter jag här. Skypar förresten med VERA och Alva.B nu! FATTA vad jag har saknat den bruden alltså! (V.) Helt sinnes!

Ikväll ska min och Fias familj titta på Mello, så det blir mys! Men vi hörs senare, PUSS




FETT
fula bilder, men bjuder.

Dagens outfit: Tröja:Gina-199:-
Byxor:?

Pözz.

Godmorning! :-)

Godmorgon!

Vaknade vid typ 8 av att mamma kommer in till mig och säger att jag aka ta mitt pencillin. Usch och fy.
Så efter det har jag inte kunnat somna om, så jag ligger i soffan och längtar sönder till Gannarve..
Idag ska jag ner på stan en stund med mamma tror jag.. Och senare ska jag hem till Fia och fira henne. Hörs senare, have a good day!

Bjuder steenhårt:


Tjena tjena Vera här.. <33

Hej allihopa jag heter Vera Carlbom och har en blogg som heter http://verakramizz.blogg.se/  och jag ska försöka gästblogga lite hära på emmas blogg!! Emma och jag täffades i somras på ett ridläger på Gotland.. Hon e seriöst en underbar person älskar henne!!!!!!!! Hon e så sjuuukt snäll söt och schyst hon e grym på att irda också! Hennes blogg e så sjuuukt grym och hon ääger på att blogga! Jag läser hennes blogg varje dag. Jag ville bara att ni ska veta att FORTSÄTT att läsa Emmas blogg, läs och kommentera den e ba bäst! Ha det bra allihopa! <3
/ Kram Vera

Ny tröja:


SPORTLOV

TAGGA!!!
Fy fan vad härligt! Helt sjuuukt, kroppen är helt slut nu, så det är skit skönt, massa uppdatering, stallet och kompisar!
Alldeles strax ska familjen och jag Åke och köpa Thai Thai mat, och hämta min nya tröja på Ica Maxi :)

Bloggar mer senare, puuuss!


Åsiktsinlägg.

Denna gång om svenska tv-program som har härmat engelska. Alltså guuud!

Tittade på "Top Model Sverige" igår... och alltså vi svenskar har INGEN fantasi! Allt är härmat, i slutet när någon åker ut och det står två tjejer framför hon den där programledaren som Tyra Banks fast svensk, och hon säger samma replik och allt:
"Jag har två VACKRA tjejer framför mig" och blablabla....
Alltså det är bara så himla ironisk och se! Man SER hur dom försöööker vara exakt likadana osv...
Det är riktigt tråkigt och ironisk på samma gång. Tycker bara att man kan komma på lite själv och sluta härma allt från Los Angeles eller något annat känt ställe.

Ett ganska kort åsiktsinlägg, men ville ha det skrivet!


Top model Sverige.


"Top Model"

Puss!

I'm sorry!

Hej!

Ber så pissigt mycket om förlåt för den sega uppdateringen! Jag har typ ingen fritid längre, hästarna: Söndag, måndag, tisdag och onsdag. På torsdag är det Bert och Fjärt och sen har jag ledigt Fredag och Lördag.
Så aa, det är väl mitt schema nu för tiden.

Har iaf varit på filmredigeringen 3 timmar nu och jobbat för fullt, och nu sitter jag i soffan och tittar på Lyxfällan.
Snart kommer ett Åsiktsinlägg! Stay tuned ;)


Fiiiiniiis!

Reva ♥

Hej bloooggeeen!

Är hemma ifrån stallet nu, har ridit Reva lite grann med Michelle (: Vi var ute i skogen eftersom dom inte har något ridhus. Och det gick jätte bra! Med mycket träning kan Reva bli väldigt fin. Behöver som sagt bara tränas en hel del.
Har precis kommit ut ifrån duschen och nu skypar jag med Fia, hon ger mig spanska glosorna till imorrn. Suck alltså -.-
Och efter skolan imorgon åker jag och Fia till Bert och Fjärt och så jobbar vi lite med dom. Ha det bra!


Ja, detta är då Reva! Finis va? 




Jag lägger upp fler bilder någong annan dag, men det här är iaf hon. idag.

Puss!


HISS/DISS


Marezzo, haha! Han är bääst.
♥  Känslan man får när man är i stallet och det är ljust ute! Våren är på väääg!
♥ Ziperaller! Så otroligt skönt och kränga på sig när man kommit hem från stallet eller en kall dag i skolan.



 All snö. HATA
 Justin Timberlake. Fy fan hatar den där personen alltså! Vet faktiskt inte vrf.
 Skolan.


pöööözz

♥Marezzo♥

Hej!

Nu sitter en riktigt glad chey bakom dataskärmen! Ridningen gick så f*cking braaa! Hade Marezzo, han jag hade som jag hoppade med förra gången om ni minns? Marezzo är bäst.
Iaf så tränade vi på ställningar och red på volterna. Han var grymt mjuk i halsen och hade perfekt "energi" för en dressyrlektion! Han vill jobba och försöker sitt bästa, och det är han grym på! I love yooou. ♥

Och nästa vecka är det ingen ridning på Rävhagen, men tar ju Reva nu, så aa :D Blir lite ridning ändåån. Skojsigt, tråkigt bara att det ligger så långt ifrån Rävhagen. ^^
Imorgon har vi matte-dag iskolan, så jag måste göra några uppgifter här hemma, eftersom vi ska redovisa någe skit till imorgon, det ser jag fram emot! Har väl inte så jätte mycket mer och säga, en HISS/DISS kommer alldeles strax!

Som jag brukar säga:
Stay tuned!


Vet inte om jag har "bjudit" på den här bilden förut, men riktigt skojsig och cool är den!

Och förresten! Nackdelen med att Fia har börjat i vår ridgrupp är att hon inte kan ta kort på mig längre, därför har jag dåligt med hästbilder nu... :( -.-


Can't sleep!


Pulkaåkning nerför trapp!


Jaaa, det här var ett tag sen, men ganska underhållande ändå.. :D

Åsiktsinlägg.

Denna gång får det bli om Justin.

Iaf så tänker jag skriva om hatet som han får. Alltså vissa kör ännu med att han är "bög". Och nej, tyvärr han är INTE bög. Han har flickvän, Selena. Och sist jag kollade var hon tjej och inte kille. Bara för att en liten kille från Kanada försöker få sina drömmar uppfyllda så blir han kallad bög, ska det behöver vara så? Really?
NEJ, och sen så har jag börjat sett vissa kommentarer om att han är pedofil... Bara för att han leker med sin LILLEBROR!Lixom.. vad tjänar du eller ni på det? Och nej han är inte pedofil heller.

Visst man gillar inte alla, men jag tycker det är fel att säga "jag gillar inte Justin Bieber, han är bög". Alltså det är ingen anledning till att hata han så mycket. Är det fel med att vara bög förresten? Det är en annan sak om man säger att man inte gillar han för att man inte gillar hans låtar, men han är en jäkligt bra person som förtjänar det bästa, titta bara på NSN så förstår ni ;) Det ville jag ha sagt! I love you Justin! ♥

Är några av min läsare Beliebers?


Finast.

Stay tuned!

Hej!

Fan vad glad jag blir när jag loggar in på bloggen och statistiken är på topp! Ni är underbara! ♥
Jag fick iaf en frågan om jag ännu rider Sessan?
Och ja det gör jag (: Skrev att jag saknade henne bara för att det var ett tag sen jag red henne nu, har satsat på unghästarna ett tag nu, så att jag lär mig mer.
Just so you know. :)

Skulle bara svara på det! Och nu om ca 10 min kommer ett åsiktsinlägg! Stay tuned!

Puuuuuuuuss & kraaaaaaaaam.


Får bli en gammal, riktigt wierd bild x)

JULIA

Fått min Julia-tidning idag, och Justin är med! Dock bara en poster på honom:


I love you.

Hej bloggen!

Sitter hemma hos Sofia nu med Rebecca. Vi spelar något random spel :)
Ganska chill dag i skolan, vi fick sluta typ en timme tidigare, niice!
Men vi hörs senare med ett åsiktsinlägg!
Puss


Nya kategorier!

Nu har jag skaffat 2 nya kategorier! Eller nya och nya.. skaffat 2 stycken till! Och det är alltså: Justin Bieber och Åsiktsinlägg, eftersom jag bloggar om det ganska ofta! Blir bra huh ? :)



pöss.

Baby-2 år



Idag: 2 år!! min baby. I love you 4ever! ♥

Måste också bara tillägga: Vilken jääävla röst han har fått! (Jag ska inte ljuga... kallade honom också bög förut....) But not anymore. ♥

Puuss

Hej bloggen.

Är hemma nu. Har varit med Sofia och Tove sen 12. Vi har hittat på massa skoj.
Ikväll ska jag vara hos mamma ist för pappa, vet faktiskt inte riktigt vrf, det bara blev så :D Men har iaf sovmorgon i morgon, riktigt skönt!

Och ja! Nu mår jag bättre, har inge halsont eller något, yay! Men känner mig iinte taggad till imorgon ändå, vet faktiskt inte varför.
Hörs mer imorgon! Och nu kommer bloggningen ligga på topp igen! Wiihuu!


Kommentar:

Yesbox om kommentar.:
Om du vet allt de varför fortsätter du? Är inte besatt bryr mej inte ett piss om ditt liv egentligen, du vill inte att folk ska trampa ner på dej därför startar du en blogg när du totalt skämmer ut dej själv, de går inte ihop, självklart kan ja tala om vem jag är, Åhja de ha ja inga problemen med, ja har varit inne på sin blogg två gånger du, dom som läser din blogg... Vem kan de va? Dom du känner till? Men å lilla söta rara du, tror du det bara e ja som tycker du gör bort dej, åh nej det är de absolut inte, vill ni ha rykten så fine fortsätt, kom inte och gnäll om ett par år, over and out.

Svar: HA, men jag har inte ens bett dig läsa min blogg kära du. Berätta vem du är då "tuffing". Så kan vi snacka mer sen (:
Och du har ingen jävla aning om vem som läser min blogg, eftersom du bara varit här inne 2 ggr, tack för att du tittar min blogg och lägger ner tid på den, den blir lixom lite mer populär då :) Och det är faktiskt bara du som "klagat" än så länge, annars har jag inte fått ett piss.
Inse fakta att du bli lite smått ägd och forever alone eftersom du inte har kompisar som du kan skämma ut dig med :)
Och vrf bryr du dig ifall det blir rykten om mig?
Det är väl för fan min ensak, inte din :) Såååå... berätta vem du är nu då.

Puss på diiig!


Skämmer vi ut oss mer nu? Bra isåfall, för vi är bara oss sjääälva :D

:*
18 Februari, 23:18

Mello

Hej

Sitter och tittar på mello nu. Riktigt dåliga låtar ikväll tycker jag. Förutom Love Generation. Förra inlägget hackade riktigt rejält! Bilderna kom dubbelt, men min Iphone laggar verkligen ibland. ^^

Men vi hörs antingen senare eller imorgon! Pusspuss och ha en fortsatt bra lördagskväll!


Grattis !

Tjena!

Är med Tove just nu, vi har inte gjort något speciellt, lekt med Bella lite. Vi får se vad som händer senare.
Idag fyller SOFIA år! Grattiiiis!! (L) ha en grym day fjårtiZZZ !



kommentar.

den personen om 2 videos::

på riktigt ni skämmer ju ut er, har ni aldrig tänkt på att de här kommer följa er livet ut ? spelar absolut ingen roll om ni raderar allt sen för de kommer ändå finnas kvar på nätet, så sluta innan ni skämmer bort er helt,

och nej ja tänker inte tala om vem jag är, så försök inte svara tillbaka något kaxigt svar, tänkt efter istället,

puss och kram

Svar: Men lille gumman, eller gubben... HaHa tror du inte jag vet sånt själv? Jag är inte en liten tjej på 5 år. Och nej du är inte min mamma eller pappa :)
Verkar som du är jävligt besatt av mig och mitt liv, eftersom du säger att vi skämmer ut oss, alltså bryr du dig om oss? Du behöver inte ta dig tid och titta på våra videos, eller kommentera dom, tyck synd om oss! VarSÅgod! i don't care bitch.

OCH det är inte jag eller vi som skämmer ut oss, det är att du står skriven som anonym och inte vågar visa vem du är, det är DET som är pinsamt! Men vet du vad? jag BRYR mig inte! För jag tar inte åt mig av såna nollor som du (: Jag har ett eget liv och jag lever det. Vet du vad mitt nyårslöfte är i år? att ingen skulle få trampa ner mig, HA! Bli nertrampad av en anynom jävla avensjuk fjolla? På NÄTET? NEJ TACK, jag är bättre än så ;)

Ha ett förj*vla bra liv och tänk efter lite själv du! I'm out!


17 Februari, 15:55

2 videos:




Niiinjaaa!


Dagens outfit+facelook

Hej!

Sitter och snackar skype med Sofia och Alva nu, dom är också sjuka. Förut var jag och mamma vid willys och apoteket, vi gick dit. Och där köpte vi mitt pencillin som jag ska ta 3 ggr per dag! palla lixom..
Idag ska jag också hem till pappa, så jag får se hur uppdateringen blir. Brukar ju mobilblogga men för att jag ska kunna göra det måste jag ha datatrafik, alltså eget internet, men jag har bara ett visst minne och jag tror det är slut.. så jag kommer lixom inte in. Men vi får se! Annars får jag låna pappa dator.

Men jag får se om jag hinner blogga lite innan jag åker till pappa, så vi hörs! ♥


Oh gud, vilka bilder x) Iaf en dagens outfit ↑
Tröja-Cubus?
Mjukisbyxor-
?
Sjal-willys

Vet att det var sopiga bilder, men min kamera på datorn är iinte bra.. -.- PUSS

Tack mamma. ♥


Åsiktsinlägg:

Detta gången får det bli om ridning!

Om sporrar. Jag gillar inte sporrar, visst kan det vara bra till dom hästarna som inte visar sig framåt, men man får ju kämpa själv också! Men om det är illa, att hästen inte bjuder på sig själv ett dugg så tycker jag det är okej, men man ska kunna använda dom rätt.
Men det som gör mig så förbannat j*vla arg är när ryttare som tex har klarat en bana felfritt och vill visa sig "tuff" sparkar in sporrarna i hästens mage så att den gör ett bakut. Alltså jag förstår inte "coolheten" med det? Vill man visa att man kan sitta kvar? woooooAAA vaaad coolt!
Det visar ju bara att den är en problemhäst om man inte vet att det är ryttaren som påverkar det.

Jag har sett många som har gjort så. Men det är EN tjej här på Gotland som jag stör mig så in i helvete på, tänker inte säga namn, men hon... fyfan. Det är hemskt tycker jag!



Puss!

Yeahman.

Haay sweeties!

Har försökt och få i mig lite mat, men det gick inte. Halsen gör för ont helt enkelt ^^
Jag har verkligen inte gjort någonting idag. Pappa och Bella kommer hit snart, med lite godis och så, FAN vad gött!

Vi får se om ett 'Åsiktsinlägg' kommer sen, pyss!


Dum...

Alltså jag är fan dum i huvudet. Jag tänkte BYTA blogg! Först testade jag nattstad, men det var för komplicerat, och detsamma med Myshowroom, så till slut tog jag både och, och nu känns det förjävla skönt och blogga här!
Älskar blogg.se ♥

Jag har varit hemma hela veckan nu, imorgon ska jag se om jag kanske bara kan få gå på musiken eftersom vi ska spela in en låt där och det vill man ju inte missa! Så jag får se hur det blir med det :)


Vet ni en sak? Jag saknar den här hästen något fruktansvärt!

Ni är bäääst!

OMG, ni är bäst älsklingar! Även fast jag inte har bloggat klokt går ni ändå in på min blogg! I love you guuys!


Sorry, stay tuned!

Hej bloggen!

Förlåt så himla mycket! Men har verkligen mått piss!
Var vid doktorn idag och då stoppade dom upp en sån där äcklig topsgrej i min mun, fy fan säger jag bara, men det gick bra och jag hade såklart halsfluss, men tack och lov behövde jag inte ta pencillin!
Plus! Att jag fått massa blåsor i munnen.. OCH jag halkade idag när vi skulle skjutsa min bror till skolan haha.

Men meningslöst inlägg här asso, så vi hörs mer när jag är frisk och kry!

Puuuss


Still ill.

Hej.

Har stannat hemma idag. Har feber och halsfluss ^^ så ingen tidning för mig idag elr imorgon.
Idag har jag väl inte gjort så mycket, kan inte svälja eller något, men har försökt och ätit så mycket som möjligt.
Bloggar kanske lite senare!


The answers:

Alva<3 om Nu kör vi..!:
1. Gannarve lr sindarve?
2. Turk-Murk lr Mupp?
3. Andas in lr ut?
4. Korv lr hamburgare?
5. Lamm lr ko?
6. Favorit artist?
7. Apa lr giraff?
Puuusss<33
Februari, 12:00
Svar:1.Gannarve, har aldrig varit på Sindarve.
2.Hahah, vilken fråga.. mupp väl :p
3.Ut!
4.Hamburger, helt klart!
5.Kossa muuu
6.JUSTIN
7.Giraff tror jag.

Puss älskling!

Allis om Nu kör vi..!:
1. Kanin eller hamster?
2. Snus eller öl?
3. Populär eller som mig? (always forever alone)
4. Tjejer eller killar?
5. Vänskap eller Kärlek?
6. Häst eller Choklad?
Kram! <3
Februari, 11:53
Svar:1.Kanin tror jag.
2.AHAHA, standard Allis.. :* ÖL.
3.Som du!
4.Girls i think, sometimes boooys.
5.Hm... svårt.. Vänskap tror jag att jag tar där!
6.omg.. Alltså choklad är riiktigt nära, men det får bli hästarna!

Puss finis! <3
becka om Nu kör vi..!:
Är du rädd för sprutor? Varför isf? Berätta på min blogg!
Februari, 22:22
Svar: Haha, svarar här:
Jag är inte rädd för själva sprutan, alltså jag tänker inte som dom flesta andra: "omg, vad stor och lång den ääär.."
Utan jag tycker det är en obehaglig känsla när dom trycker in den och efteråt när det ömmar så in i helvete!

Tack för frågan (:
Sofia om Nu kör vi..!:
1. Britney Spears eller Christina Aguliera? :)
2. Vad är det bästa med att vara i stallet?
3. Hur kan du vara så j*vla snygg/söt? :o
4. Vindruvor eller Päron?
5. Citron eller Lime?
6. Vad är det bästa med mig? <3
7. Vad skulle du vilja heta om du fick välja?
8. Blong eller Brunett?

Det var iaf några!!
Pusspuss!! <333
Februari, 21:36
Svar:1. CA!
2.Hm... Självklart är det hästarna! Men jag känner att jag kan vara mig själv stallet, så det får bli det.
3.Haha! Det är jaag iiinte..!
4.Vindruvor.
5.Går fan inte att svara på... Båda är så förbannat gott! Men tror det blir...Lime faktiskt.
6.Jadu... Hur du tar hand om mig hela tiden ;)
7.Gabriella! Eller typ Malin, Frida eller Selena ;) hahahahah!
8.Asså om du menar "riktig" blondin, som har sånt där knallblont hår så blir det nog brunett!

Puuusss! ♥
Alva om Nu kör vi..!:
1. Hur ser Reva ut? Hur gammal är hon och hur stor :)?
2. Kommer du fortsätta att rida på rävhagen?
3. I vilket stall står Reva?
4. Kommer ni börja tävla?

Kram! :)
Februari, 18:02
Svar:1.Reva ser exakt ut som Sessan! ;) Brun med vit bläs bara, och ganska mycket man, dock inte lika mycket som Sessan. (Bild kommer, då jag har tagit något kort på henne)
Hon är 16 år och 128,5 i mankhöjd.

2.Självklart!
3.Hon står ute i Österby, dock vet jag inte vad stallet heter.
4.Jag hoppas det! Men så småning om så kommer hon flyttas ut ända till Lummelunda! Så jag får se :)

Kraaam! Och supertack för frågorna ♥
Toffsan<3 om Nu kör vi..!:
1.muffins eller tårta? <3
2.sommar eller vinter?<3
3.hemma eller i stallet?<3
4.var vill du resa?<3
5.katt eller hund?<3
6.mobil eller data?<3
7.mellanstadiet eller högstadiet?<3
8.influensa eller förkylning?<3
9.födelsedag eller julafton?<3
10.jeans eller mjukisbyxer?<3
Februari, 12:25
Svar:1.TÅRTA
2.SOMMAR
3.Stallet tror jag, hatar bara när det är så förbannat kallt.
4.CANADA
5.Hund.
6.Med mobilen kan jag göra typ allting så.. mobil!
7.Mellanstadiet.
8.Förkylning!
9.Födelsedag.
10.Jeans

Puss älskling! ♥
Alma om Nu kör vi..!:
1. Vilka hästsaker har du (grimma, schabrak osv) 
2. Vad är ditt hopprekord? 
3. Hur ofta ska du rida i veckan? 
4. Vad är din bästa placering i hoppning/dressyr? 

Ställ gärna en fråga i min frågestund som du hittar på min blogg :)
Februari, 10:19
Svar:1.Ingenting faktiskt... haha! Men kommer nog bli lite nu när jag har Revis!
2.75 cm tror jag.
3.4 :D
4.Har bara tävlat Clear Round i hoppning.

Tack för frågorna! :)
emilie om Nu kör vi..!:
Sv: Förlåt om jag skrev svaret i rubriken men kunde inte kommentera din blogg.. O.o Älskar dig också, puss<3

1. Vad tycker du om mig?
2. När ska du ta ditt arsle och komma till Stockholm?
3. Vad är det bästa med Justin? (En grej bara)
4. Vad är det bästa med hästar?
5. Favoritdjur?
6. Favoritfärg?
7. Favoritartist förutom Justin?
8. Vad tycker du om min blogg?
9. IPhone 4S eller IPad?
10. Justin med hairflip eller Justin med håret format uppåt, om du fattar :p?

loooooveuuuu. <3
Februari, 21:09
Svar:1.Jag tycker du är en skit söt tjej med en bra personlighet! + att du har en gryyymt bra blogg, tycker du ska blogga meer :P
2.Jadu... jag vill, men du får fan komma ner hit också! ♥
3.HANS PERSONLIGHET.
4.ALLTING, dom finns där för en och man kan prata utan att känna sig dum.
5.Häst och hund!
6.Lila och röd.
7.Demi Lovato.
8.Den ÄGER
9.Har aldrig haft något av det. Har en Iphone nu, men inte S, så jag tror Iphone!
10.Hairflip tror jag, så otroligt söt i det!

Love u 2 honey! ♥
Fanny ♥ ([email protected]) om Nu kör vi..!:
Favorithäst?
Hur fick du reva? :)

Ställ gärna några till oss med!
http://mffryttarna.blogg.se/2012/january/fragestund.html
Februari, 20:51

Svar:1.Princess Nova.
2.Jag gick in på blocket.se och där låg min lilla älskling på annons! ;)

Kraam!
Maja ([email protected]) om Nu kör vi..!:
1. Vilka/vilken sport håller du på med?

2. Vem är din bästis?

4. Har du läst min blogg?

5. Om ja, vad tyckte du?

Kram!
Februari, 20:34
Svar:1.Ridning bara.
2.Tove Montelin ♥
3.Japp det har jag! ;)
4.Den har en grymt söt design! Och du skriver jätte bra :)

Kram och tack för frågorna!



Tack så mycket finisar! Tack vare er, kan jag göra såna här grajjs! PUSS






qpgkqrptkb,fgöb,fa,kbqaäeörlghqäerth

Hej.

Ligger i Sofias soffa just nu. Jag blev "bjuden" på choklad och grädde förut. Mumms.. Idag så mår jag piss rent ut sagt. Jag har feber och jag har fått halsfluss.
Vi halv 2 så ska jag till skolan och sen så blir det ingen ridning för mig idag, michelle kunde inte idag. Så det blir på onsdag klockan halv 3 ist. Passar mig bättre också.

Uppdaterar lite senare under dagen med att svara på frågestunden, om jag orkar.


Omg..... #bjudersteeenhårt!


Siiiick

Hej älsklingar!

Hu... Känner mig febrig och dan... Har haft så sjuukt ont i halsen idag! Kan inte svälja, äta eller dricka, fyfan.
För en stund sen när jag skulle lägga mig i sängen så tar jag av mig för att jag svettades så grymt mycket och när jag hade gjort det så börjar jag störtfrysa! Så har väl feber nurå ;( Som tur är det inte skola imorgon.

Om ni inte minns så ska jag ut till Revis imorgon också, tagga!



Frågestunden, GLÖM EJ!

Sry för den kassa uppdateringen! Men tänkte inte blogga nu när jag har frågestund, men det lyckades jag inte så bra med.. ;)
Just nu är jag med Tove, vi har gjort vårt beting i matte eftersom vi är lediga imorgon.

Vid 4 imorrn ungefär ska jag ut till Reva och rida henne! Skojsigt!


Nu kör vi..!

FRÅGESTUND dirr! FRÅGA PÅ, tar endast 1 minut om inte mindre, thanX ♥




Strax en frågestund!

Hej bloggen.

Är hemma hos Sofia nu, våra familjer ska äta tsm och se Mello, mysigt!
Jag tänkte ju hitta på något roligt idag ellahur? Och jag tror det blir en frågestund faktiskt, vad säger ni om det?
Så ikväll kör vi!!!!


#NSN1yearanniversary trendar på Twitter!

Idag är det alltså 1 år sen Never Say Never gick på premiären på bio! Jag älskar dej Justin, föralltid, tack vare NSN är jag en Belieber. Thank u.


Some new pics:

Några bilder från igår:
(överdriven, #Iknow)
XOXO

Kvällsinlägg.

Tjena mors gummisnopp!

Skypar med Alva.B och Bea nu, myysigt! Ikväll har vi käkat massa gott och bara myst lite.
På måndag, klockan 4 ska jag till stallet, till Reva! Henne kommer ni få läsa mycket av (:
Och sen så är vi lediga på måndag!! Ska bara prata med lärarna i typ 20 min (alltså en mentorsdag.) Sköööönt!


Imorgon ska jag se om jag kan hitta på något extra här på bloggen! Statistiken har sjunkit lite, och det är icke bra! Fortsätt vara aktiva och kommentera, tack sötingar!


MIN finaste kille! ♥


old pic.


pözz.

Nu är det fredagsmyyys!

Hej!

Sitter hemma i Sofias soffa just nu. Hon äter. Idag har varit en ganska jobbig skoldag, eller hela veckan har varit jobbig. Usch! Men äntligen helg!

Ikväll ska Fias och mina föräldrar bort, så det bli ff! Men vi ska inte göra något speciellt, tänkte ta en massa nya kort som kommer komma upp här, goodie huh ?

Vi hörs mer senare, Pussis!


Top of the world.

Hej!

Guuud, har blivit sämst på att blogga ^^
menmen, har knappt någon fritid kvar längre. Idag i skolan hade jag 2 prov, och det gick nog ganska bra!
Ikväll har jag och Fia varit på filnredigeringen i 3 timmar, BERT och FJÄRT är klara! Nu ska vi bra göra själva filmen.
Och imorgon ska vi höra av oss till Michelle angående Reva!

Puuuss!

Min finaste:


Reva.

Hej!

Väntar på Fia nu, hon ska komma hit och så ska vi göra lite plugg. Idag hörrni! Så provred jag Reva! Min nya medryttarhäst! Vi kom fram till att det bara skulle kosta 500 kronor, så det blir av! Är as glad, men måste ändå fundera över saken.
Och Reva var jätte duktig! Med lite träning kommer hon bli i form och så småningom kommer vi börja med dressyr, as kul. Lite synd att det ligger så långt bort från Rävhagen ^^
I love u.

Puuss.

Marezzo

Hej!

Är hemma nu ifrån ridningen, gick riktigt bra! Fick en ny unghäst som heter Marezzo, super super fin häst med en jävla energi! Vi hoppade och heeesten tyckte det var urkul, så några bakut blev det, haha!
Imorgon ska jag provrida min kanske nya medryttarhäst, men vet inte om det kommer bli av eftersom vi kommer isåfall få betala stallhyra och mat så det kommer gå på mycket pengar, och då blir det inget, så tror inte det... ;( Men vi får hoppas!

Nu har jag läst på massa läxor eftersom jag är dränkt i det nu känns det som, så måste gå, men vi hörs mer imorgon gullungar.



Spanska


Right now:


Dagens person

ÄRRRRRRRRRRRR..........................






Wilma Widange! Grymt söt och snygg tjej som är SJUKT bra på att dansa:


Mumma.

Tjena!

Sitter i soffan nu med 2 brudar bredvid mig! Vi har käkat Ben & Jerrys och varsin cola.
Skoldagen har varit helt okej faktiskt. Ganska tråkig.
Iaf så ska jag och provrida det där russet på onsdag!!! Wii, men vet inte ens om jag kan bli medryttare eftersom det kostar massa pengar också ^^ så vi får se. Håll tummarna för mig!
Hörs senare med dagens person, puss & kram.


Some people:

Gabriella Båge: Ursöt och snäll tjej som är stencool.
Emma Löfqist: Min fina banrdomsvän som är gryymt snygg.
Pauline Söderström: SNYGG tjej och snäll tjej som är grym på att rida.
Alva Timén: Snäll och söt tjej som rider skitbra.
Elvira Venczel: Känner inte så jätte bra, men en skit gullig dialekt och ursöt.
Hampus Israelsson: GRYM på gymnastik! Och söt & snäll.
Maja Steen: Snygg och söt tjej som jag tyvärr inte känner så bra.
Sofie Vistrand: Min finis! Söt, snäll, snygg och en underbar vän som rider bäst.
Rebecca Brolin: Min fina barndomsvän som jag har känt läänge, länge! Söt, snygg och riktigt rolig.
Tilde Melander: Också en barndomsvän som är söt och rolig! Puuss!
Victoria Bandelin: En av mina allra bästaste vänner i 3:an typ, länge sen men ändå, söt och bäst.
Felicia Johnsson: En tjej jag kände grymt bra förut på gymnastiken, men tyvärr inte så mycket längre :( GRYMT söt!
Arvid Wikström: En av dom roligaste killarna jag känner faktiskt! Smart är du också, dela med dig ;)
Alva Bingström: Min lilla Gannarve-brud! Söt, snygg, underbar och en av dom roligaste jag känner.
Frida Blom: SÖT, SNYGG, men känner inte så bra. Men du är säkert snäll! :)
Amanda Wiman: Snygg, söt och min fd klasskamrat!
Puss! ♥

Justin Bieber, aj lav ju!

Hej!

Sitter hemma hos farmor och farfar nu. Vi har fikat lite.
Har inte hänt något speciellt idag, vanlig tråkig söndag.

Eller jo en sak som gjorde HELA min dag! Jag fick ett mejl där det stod att jag kunde få bli medryttare på ett litet russ! FATTA vad glad jag blev! Så vi får se hur det blir med det! Fy fan vad glad jag är (:

Jag bloggar senare, puss finisar!


Dagens person.......

ÄRRRRRRRRRRRRRRRR.............






Victoria Bandelin! Min kompis sen typ 4-5 år tillbaka, söt och riktigt snäll! I love you.


Tove hääär!

Hejsan!

Tove här, ikväll ska jag sova över med världens bästa bästis!!! Jag är en glad tjej som gillar att spela flöjt,tar sånglektioner gör jag också! Jag gillar att va med kompisar och speciellt med Emma! Alla som känner henne håller nog med!? ;) Jag har inte så mycket mer att skriva om förutom att jag vill påminna er om att kommentera mer på denna blogg! Det är alltid kul! Nu ska vi tjilla och bara mysa! Och senare blir mello!


Sandor/Ida

Hejsan!

Jag och Tove ligger och tittar på Sandor slash Ida just nu och samtidigt äter vi massa gottis godis!
Mumms! Senare ska vi titta på Melodifestivalen. Och sen får vi se. Tove bloggar sen :)

Puuss


Dagens facelook

Tjena!

Vaknade vid typ 8 idag, tack Elias! Så jag är ganska trött nu.
Tove kommer hit vid 1 och då ska jag be henne gästblogga här! Det blev aldrig av igår.
Vet faktiskt inte annars hur min dag ser ut, men det får vi väl reda på ;)





TÄVLING

Jag är med & tävlar på www.nellieberntsson.se om en skype kväll med Nellie!!

VINNAREN dras på SÖNDAG kl 18.00 !!!!


Love u guys.


Dagens person......

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR........................











Nelly Dahlbom! Riktigt söt tjej som jag tyvärr inte känner så bra!

Nu ska jag snacka skype med Allis och Alva, puuss!

New shoes

Hey again.

Robin kom hem med massa gott till mig! Muffins, glass och läsk, och sen så gjorde jag chokladbollar förut, onyttig chey här!

Pappa kommer och hämtar oss snart, och sen ska jag be Tove gästblogga här! Kul va? :)


Bäst i Sverige.

Hej!

Tittar på filmen Bäst i Sverige just nu. Pappa har varit här också med Bella (:
Ska hem till han idag ju, och Tove ska vara hemma i helgen så jag kommer nog vara med henne också en hel del!
Kommer nog bara bli mobilbloggning då, så ni vet :)


right now.. (:

15 sanningar om mig.

Nu ska jag försöka komma på 15 sanningar om mig som INGEN vet om. Kanske Sofia och Tove, men inte ni andra... :D

1.När jag var liten och mamma matade mig, och jag satt i min stol så vajade jag fram och tillbaka och typ blåste ut med näsan.. haha.

2.Jag hatar att få skrynkliga händer när man badar/duschar.

3.Jag är besatt av Justin, haha det visste ni inte va?

4.Jag har sett klart VD säsong 2 typ 7 ggr nu.

5.Mitt favoritämne i skolan är just nu Bild.

6.Jag känner mig "naken" utan puder på mig.

7.Jag glömmer oftast att sätta på mig örhängen på morgonen

8.Jag HATAR när folk glor på mig

9.Jag tycker Johnny Depp är gryymt snygg!

10.Jag har varit "riktigt" kär 1 gång.

11.Jag har 77 följare på Twitter! :D thahahah..

12.Jag hatar mitt liv ibland, vem gör inte lixom?

13.Jag tycker jag för det mesta är ful, haatar mina läppar.

14.Ibland känns det som om jag är helt Forever Alone när jag egentligen har massa vänner som jag kan vända mig till -.-

15.Jag ÄLSKAR min blogg och mina fina läsare!

Hihih, puuss!



Finis.!

Stay tuned!

Stannar hemma idag också, huvudet värker.. Så massa smått och gott kommer upp på bloggen idag!
Statistiken är grym Btw! Har en enorm bloggkänsla!! Good huh ?

Hörs senare! Puss and have a good day 
SWAG:


OMBOMBOMBOMOMB

Chaz skrev till MIG!




Och för er som inte vet är det Justins bästis.


Dagens person.....

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR....................








Emilie Karlman! En riktigt gullig tjej som är HUR snäll som helst! Söt är hon också, och hon driver den här underbart bra bloggen:
www.enfotomupp.blogg.se och om jag var i era kläder skulle jag besökt den på en gåång!

Blev btw ingen nyändrad text ^^ Får se om jag ens gör det! :) Hörs mer ikväll eller imorgon, var hemma idag från skolan pga migrän.... Inte kul!

Puuuss! ♥

Ny design!

Nu har jag mixtrat ihop en ny design! Blev ganska bra tyckte jag, förutom att jag inte fick till stilmallen och headerns bakrund likadana bara.. Men det blir nog bra ändå!





Nu ska jag se om jag kan ändra texten också, brb! (:

Åsiktsinlägg.

Tänkte göra ett litet åsiktsinlägg om "vänner" på internet och IRL.

Är det fler än jag som känner att man blir lite "utnyttjad" eller lixom inte utnyttjad men lixom att folk pratar med en IRL, men på nätet vågar dom inte ens gilla eller kommentera ett foto för att dom skäms för att man är "vän" med dom. Eller tvärtom, vissa hälsar inte ens IRL medans dom gillar/kommenterar för fullt på nätet.
Jag känner så riktigt ofta faktiskt, och jag tycker det är riktigt fegt.

Ska man skämmas över att vara med en kompis som är lite "icke-populär" ? Tycker det är så himla dålig stil! Man ska vara med vän med kompisar för deras personligheters skull! Right? Eller har jag fel?

NEJ JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ SÅNT SKIT.



Ursäkta, ville bara ha detta sagt!




Stolt här..

Min älskling har 17 miljoner followers på twitter!!!!!! Fy fan vad stolt jag är. I love u.


Skype med finaste <3


Caramia ♥♥

Hej och godkväll!

Mår lite sisådär, får se om jag pallrar mig väg till skolan imorgon, är väl något äckligt virus som går runt.
Sitter och snackar skype med Allis nu, vi snackar inte om något speciellt, längtar till Gannarve alltså ♥

Igår btw, orkade jag inte ridningen så jag sket i den, men det var ett BIIGGT mistake! Eftersom Caramia har sålts...  Hon åker på fredagmorgon, så alltså red jag henne för sista gången förra tisdagen :'(
Kunde ju ha ridit henne för sista gången igår! Fy fan vad jag hatar mig själv nu alltså, heelt sinnesjukt!
Kommer sakna henne enormt! En toppenhäst. ♥



Älskar dej.

Dagens person.....

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR.........................










Ida Johansson! Snygg, söt och säkert snäll!
Lottade hela 2 ggr, och det blev hon båda gångerna! Så hon förtjänar att visas här ;) hihi.. puss!

Find Nemo.

Hej!

Är hemma hos Sofia nu och vi har legat och myst i soffan med varm choklad, mackor och filmen Hitta Nemo.
Myys. Ikväll ska jag träna på spanskan som är till imorgon, snacka om att jag är trött på den skiten alltså.. ^^ Ska byta Diiiir!
Hörs senare puus!


RSS 2.0