Kvällsinlägg!

Hejsan!

Har ännu inget o göra, haha! Så då skriver jag lite till. Har suttit framför datorn hela kvällen typ, men för en stund sen gjorde jag och Robin pannkakor, dom blev skit bra :D Och sen åt vi dom, såklart :) haha.
Mamma har varit på föräldramöte med mina nya klasskamraters föräldrar :)


Mumma!

Dagens outfit, men har ett linne under som jag väcklat upp.



PUSS!//


Utkast: Maj 31, 2011

Tjena igen!

Har inget o göra, så då bloggar jag lite :) Glömde att berätta att igår kväll, klockan halv 10, smsade jag Lovisa en stund, och sen så plötsligt skrev hon: -Du, har vi inte spanska läxa imorrn? Och jag fick PANIK för det hade vi ju!
Och jag hade inte tränat ett dugg, och skulle precis lägga mej ner och sova. Så det var bara att upp och hoppa och plugga på snabbt som satan! Och idag på provet fick jag 20 av 20 :) Stolt! :D haha!
Så det gick väldigt bra. Sen så vid tjugo i 2 smsade mamma mig idag och frågade om jag ville följa med på torsdag och se när dom släpper ut en hingst bland tjejhästar. Som är vilda. Och det vill jag :) Men det kan ju bli lite smått snubbigt :D haha! Men aja. Om man inte räknar med idag, så är det ridläger om 18 dar! HELT sjukt vad tiden går! Och shiet vad nervös jag är! Har aldrig varit på Gannarve och ska lixom vara där i 6 dar och sova där och allt! OMG!... Men det blir säkert jätte kul.

Nu ska ni få videon där jag ramlar av Sessan! :D haha ska bli roligt och se, tyvärr är videon åt fel håll....igen ^^

 


HAHA! :D PS: det är precis i slutet!

PUSS!//

Hej!

Nu har jag kommit hem från skolan. Ganska soft dag. Varmt som in i h*lvete! Jag och Sofia har varit iväg och köpt glass, för att svalka oss :D det var as gott! Sen åkte hon hem till sig, för att hon ska rida idag ist! Men jag ska inte rida, det är slut för min del :( Längtar till vi börjar igen! Imorgon åker Sofia till stockholm, hon ska till sin mormor som bor i Norrtälje, och Tove är hos sin pappa i skåne, (hon har inte träffat han på 2 ÅR!!!!!) så nu är jag helt själv på gotland :´( FAN vad tråkigt jag kommer ha! Tråka ihjäl! Vet fan inte vad jag ska göra! 

Iaf så har jag fått en fråga från Alva! :)

Alva xD om BESTÄLLT! :D:
hur mkt kostade den?

Svar: Min ziperall kostade 600, men sen ville jag ha med mitt namn på och det kostar 100 spänn mer, och då är vi uppe på 700, och sen var det frakt också på typ 100 spänn, så det blev 800 :)

Ganska dyrt, men ändå inte :)

Puss!! //

31 Maj, 15:25


På väg hem:



Vårt kära kvarter :)

Världens goaste glass!

//


Kom igen käraste läsare!

Jag har en sån himla blogglust! Jag vill blogga hela tiden! När jag sitter vid datorn så ba: "in på blogg.se!" och det är väl skit bra? Joo det är det,,,, men då får ni KOMMENTERA också! Annars sjunker min lust att blogga neråt, och det är väl inge bra? Hur ansträngande kan det vara att bara skriva sitt namn, hoppa ner typ två rader och skriva något fint? Ni kanske har en fråga? JO MEN STÄLL DEN DÅ! :) Kom igen! Ibland är det jätte mycket kommentarer, men så sjunker det igen! Och om det är något gör jag fel, säg det då! Bara ni kommenterar! KOM IGEN, KOM IGEN!


Puss på er! Och kommentera! :) Ni gör ju min dag då! ♥


BESTÄLLT! :D

Hejsan!

Ska ut en stund, men vill bara säga att jag har beställt en ziperall nu!! :)


Denna blir det, med mitt namn broderat! :)

Puss! //


Chillar -.-

Tjena!

Just nu sitter jag framför tv:n och ser gamla BB avsnitt. Har inte gjort ett piss idag. Chillat. Ätit lite glass. Annars har jag knappt ätit något annat, är ännu mätt sen helgen :D ha-ha-ha! Har typ inget mer att skriva om.



Lilla Jante (www.lovisaeklofff.blogg.se , hund)


PUSS! //


Med och tävlar!

Jag är med och tävlar om en klocka på: www.lovisaberlin.blogg.se blogg! :)



Det ända jag ville säga! :)

//


Hemma igen! :)

Hejsan! :)

ÄR så GRYMT trött efter en helg på fårö med den BÄSTA klassen! SHIET! Vad kul vi haft! Så himla mysigt! Dramatiskt också :D haha! Nej,, men en sån här upplevelse glömmer man ALDRIG! ♥ Nu ska jag berätta allt i detalj.... Eller iallafall försöka! :

Det började med att jag gick upp typ 7. För pappa skulle komma till oss 8 för att lämna Bella hos Robin och så skulle vi packa in allt i bilen. Sen så skulle vi samlas kvart i 9 vid Rusta. Och där packade vi in allas packningar som inte skulle ha en förälder som körde ut och som fick åka med alla andra (som hade föräldrar)
Aja.. Sen så åkte vi iväg, och det tog typ 2 timmar att komma dit. Först åkte man typ 4 mil, och sen åka båten typ 7 min, och sen åka någon mil till.
När vi kom dit chilla vi lite och fick packa i våra lakan och sånt i rummen.


Vårt rum (Sov med Tove, Sofia och Malak!)

Sen så lekte vi lite lekar, fröknarna (som var där till halv 3) utmanade oss och sånt :) Kulkul, och vi vann med 4-1
Sen efter det fick vi korv med bröd. 

KÖÖÖRV!

Sen efter det softade vi, hade kul, skrattade, inrädde rummen lite och sånt :) Såg på tv o.s.v OCH badade för första gången i havet, och jÄVLARS vad kallt det var! Kände som man fick spikar in i kroppen, och man kunde inte andas!
Sen så var vi på en lekplats där typ hela klassen var samtidigt, och så fanns det en stor gunga av något slag, som var AS rolig! :D Sen så har vi tagit kort för fullt, och PROPPAT i oss godis som satan!
Fyfaann! Har tröttnat på godis nu. Men sen iaf, vid 6-tiden så gick vi till resturangen allihopa och åt pizzabufé (stavning?), och då hade Hampus och Marco tävling om vem som skulle äta mest... haha... och båda äter som f**n! Marco åt 8 och Hampus 10! Och dom där pizza bitarna var inte små heller! Så på kvällen såg det ut som båda skulle spy xD haha! Men Hampus vann iaf :) Sen så lite senare såg typ hela klassen Champions League finalen. Och vissa hejade på Barca och vissa på Manchester. Så gissa hur det lät när det ena laget gjorde mål? haha :) Men Barca vann iaf med 3-1. Sen så gick vi och la oss typ vid 12. Men jag,Sofia,Tove och Malak låg och skrattade i sängen i typ en timme, så vi somnade vi 1 iaf. Eller inte sofia, hon vid 3 :)
På morgonen, såg alla helt annorlunda ut! haha... Roligt o se. Men då iaf så åt vi frukost och satt och myste i soffan. Sen så badade vi på morgonen igen, och då var det ÄNNU kallare! Fyyy saaaatan!!! :s
Och då tappa jag känseln i fötterna... HELT! Jag kände typ inte om jag gick på en vass sten x)
Sen så var det städdags, och då blev det lite smått kaos. EN dammsugare som alla skulle ha typ... haha! Men bra blev det tillslut, och vi kunde grilla hamburgare och marsmellows. Efter det så skulle alla åka hem :(
Vi tog grupp foto och alla packade in det sista i bilarna och sen så åkte vi hem. Vi lämnade Sofia och Emilia hos sig och sen så körde vi hem. Och fy satan vad trött man e nu! Och fy vad jag saknar fårö och hela klassen! MISS!
Nu ska ni få lite bilder från helgen:


Står där, typ längst bak :D


*BUURR* första doppet i havet! *stolt*


Oj! Liten bild..


Fina tjejor!


Fina sorkar :D


All vår mat!


jag :)


haha! Så söta allihopa! :)




Älskar dej underbara,söta tjej!


BÄST*




Mumma!


JUSTE! Så fanns det (den här) en söt katt som alla gick efter och myste med, och som var vindögd! (Se på högerögat) Den var huuur mysig som helst! Och hur söt som helst! Det var nog en vildkatt. Sen gav vi den mat, och den åt som bara den! SÅÅ SÖT!!!


Världens bästa klass, 6A, kommer sakna er så in i ****** ♥

PUSS! btw ledig idag :D

//




Ett godnatt inlägg!

Nämen hej! :)

Oj! Det blev ett inlägg till :o aja... har inget o göra.... fast jag ska nog gå och lägga mig, ska upp typ halv 8 imorrn.... haha... på en lördag lixom ! Sjukt jobbigt! Men jag har iaf taggat till fårö! Klassresa som ni vet :D Fan det kommer blir så GRYMT!!! Längtar... ♥ Så att inlägget ska bli längre har jag ätit så himla mycket idag, så magen är typ helt uppsvälld och jag mår typ as illa :s inte bra däremot,,,, Och imorrn blir det ÄNNU mer! Typ kilo med godis, grilla marsmellows (stavning?), läsk aa allt möjligt :) Men det ska bli myss ♥


Bada ska vi nog också göra! ♥



Puss! ♥ Och godnatt! ♥


Kommentar..

Linnea om BB:

är du dum? hur fan kan du hata christian?! han är ju typ den bästa ju?!

Svar: Haha.... Nej lilla gumman det är han inte :) Gurkan var bäst...

Nu har jag ätit klart. Vi köpte hem Thai thai mat. Mumms.. Vi var på stan förut och handlade på coop. Köpte godis till imorrn (klassresan) och sen så ska jag packa snart. Och duscha. Och sen vid 8, VAMPIRE DIARIES! :) Då blir det glass och äppelpaj. Och sen imorgon klockan kvart i 9 ska vi samlas vid Rusta. FAN det kommer bli GREAT! :D Fårö here we come! :)


PUSS! Btw kan inte blogga förens på söndag! Ni får ha en bra helg! ♥

//

 

 

27 Maj, 15:20


BB

Hejsan!

Nu sitter jag och Sofia och ser på BB (Big Brother.) HAAATA CHRISTIAN!!! :D Efter skolan cyklade vi hem till mig och åt pannkakor och gröt :) Mumma. Klockan tre ska jag på utvecklingssamtal... hjääälp...
Aja vi hörs sen! Kanske :)

PUSS!


Så snyygga :D





trött..

Godkväll, eller vad man säger :)

Sitter och tittar på tv, Tove har gått hem och jag har dammsugit hela lägenheten.. Är såå sjukt trött! Som ni redan vet. Nu, ikväll ska jag verkligen ta det lungt och plugga lite. Har prov till imorron, det är på länder. *suck*


Old pic..


Jag och Qrickelin... AS gammal bild.

Den med.. :)

♥ PUSS och GODNATT! ♥
//


KOMMENTERA!!

HOHO!?
Det är jätte bra statistik! Men var är alla kommentarer? KOM IGEN!! Jooo jag vet, jag bloggar inte så mycket ibland, men när jag väl gör det,,, KOMMENTERA!

Bara det jag ville säga.


6A ♥

Nu sitter det en trött tjej bakom denna dataskärm..

Är sååå gryyymmt trött! I tisdags hade vi lixom skolbytar dag, igår orientering, så vi cyklade till svaide och tillbaks, och idag hade vi fotbollsturnering, som slutade med 2-2 mot 5B, dom var faktiskt duktiga, men vi vann hela skiten så nu ska vi möta lärarna! :) Någon dag. Efter skolan gick jag till banken, eftersom mitt ID-kort hade kommit!!! :) Nu väntar på att Tove ska höra av sej, vi ska ha vår bästisdag som vanligt, med pannkakor :) Göött! Imorgon är det utvecklingssamtal...hjäällpp.....
Och sen ska jag ta hästarna. OJ! Det var länge sen kom jag på. Får se om jag orkar.
Sen på lördag ska klassen på KLASSRESA :D OMG!! LÄNGTAR!! ^^ Vi ska till fårö, myyss som in i ****** !
Sen nästa vecka är vi lediga på måndag, torsdag och fredag OCH måndag därpå!!! ÅÅÅHH vad sköööönnnttt.... :)


Love you guys.. :) ♥




Haha,,,, mitt och Fias samtal på fb.... Mobba oss inte :D

YEE!! :D Haha... har kluddrat över mitt face så gott det går, så jag ser inte ut sådär på kortet xD

PUSS!! //




Jag har lärt mig att ALDRIG lita på någon. Efter allt man får veta efteråt, så nej. Lär er det. Det är någon/några speciella man måste hitta. Och det är precis det jag har gjort. Två helt crazy och amazing girls som jag älskar och som stöttar mej genom ALLT! Ni vet exakt vilka ni är. Och jag vill att ni fortsätter att vara det ni är, för det är underbart att se,höra och att känna den känslan man får när man är med er. Jag skulle ge VAD som helst för att vara med er resten av livet, inget säger att det inte går, men jag vill vara 100% säker på att vi hänger ihop!
För det vill jag. Vi kan skojja om allt, och jo visst vi blir irriterade på varann och arga men efteråt skrattar vi åt allting, och förlåter varann. Så håller allt på hela tiden. Som ett kretslopp. Och man ska kunna bli sura på varann.
Det är det som också är så underbart. Jag ler när jag tänker på alla bråk vi haft. För det är så "oäkta" kan man säga. Det ända jag vill säga är att jag ÄLSKAR ER! Och jag kan inte föklara det nog. Jag är så glad att jag kan ha er här vid min sida. Det är SÅÅÅ UNDERBART! Varje sekund, minut, vecka, månad, år, njuter jag av den här tiden med er, för tänk om något händer? Någon flyttar? Senare kanske någon hittar någon annan? Man tröttnar på varann? VAD SOM HELST! Och jag vill att ni ska veta att jag kommer minnas er RESTEN av livet ♥












♥ OMG! LOVE YOU GUYS! ♥



Svaren!

Hejsan!

Nu är jag hemma från ridningen. Jag red Zolito, och vi fick hoppa! Det var kul, men han drar ner huvudet varje gång i hoppet, och då tappar jag tyglarna ^^ Så det gick inte speciellt bra....

Idag i skolan har vi haft skolbytardag! Min klass var faktiskt MYCKET bättre än jag trodde! MYCKET bättre! :) Här får ni svaren från gårdagens bilder! :)


Svar: Dom sitter och spelar xbox..... Men det är inte ens i kopplat xD


Svar: Aa ni ser ju själva, det är bara att trä låset över stolpen x)

PUSSISAR!! //


Epic Fail!

Här kommer två bilder, se om ni kan lista ut dom,,, ger ut svaren imorrn :) :


..

Den är lätt :)
Puss!
/


3D :D

Nämen tjena! :)

Förlåt för att jag inte bloggat så bra, men jag har lixom inte hunnit. Igår var jag på bio och såg Pirates of the carribean! I 3D GRYMT coolt! :) Det rekomenderar jag verkligen!
Sen så kom vi hem till 9, och då hann jag inte. Och på eftermiddan var jag med Malak och vi bakade chokladbollar! Så hiiiimla gott! Och juste,, innan det städade jag mitt rum. Det blev bra de :)


Dagens outfit :)
Kofta-?
Linne-Lindex
Byxor-Lindex :)


Mupp :D

Puss! //


Förlåt....

Hejsan Svejsan!

Ber om ursäkt för den dåliga uppdatering, men har inte orkat släpa mig till datorn. Var med Sofia en stund på morgonen, för att visa den där "sjuka" grejen... Och det var så att innan vi gick hem igår gick vi förbi en frisörsalong, och då sa jag:
Mamma=m
Emma=e
E-Mamma här kan man ta hål i öronen, tror jag...
M-Vill du göra det då?
Funderar som in i h*lvete, och så är jag så j*vla modig (a) och gör det! :) haha... Grym jag eee!!! :D haha.... gjorde inte så ont faktiskt och valde ett lila öronhänge. Så nu ska jag vänta en månad till att byta! :) Längtar....
Sen så har jag varit hemma och läst en AS bra bok, "syskon kärlek" i typ en timme?


En bok jag REKOMENDERAR! Men man blir lite smått..... "rädd", att man kan bli SÅ kär i sin bror... usch! :)

Sen så gick jag och mamam ner till stan, handlade och tittade på några öronhängen som jag kanske ska köpa i framtiden! Sen så cyklade vi hem igen. Sen har jag varit ute en stund och aa typ det :)


Malak :)






Fixade på Fia förut :)


Haha... såå snyggt! :D






Mina ringar



Ha en bra lördagskväll! Nu ska jag själv grilla... mumms! PUSS!!
//


sjukt...

Hej Sötnosar!

Är hemma från stan nu. Idag i skolan har i sprungit Mini marathon. På 4,2 km. SPrang hela vägen på 24 minuter och fick guld! :) Ass trött var jag efter det! Sen har skoldagen varit bra, fett nice på måndag. På idrotten ska vi gå ner till hamnen och ta en glass! :D mummsss... Efter skolan gick jag, Elvira och Jennifer till Donken och tog varsin läsk. Sen kom bror dit, och sen så gick vi (Robin och jag) till frissan och klippte oss. Sa att jag ville ha snelugg och uppklippt, och jag fick det jag ville! :) Skit bra blev det (ni får bilder imorrn). Sen så gick Robin, jag och mamma till donken och åt där. efter det cyklade Robin hem och jag och mamma gick runt i affärer. Lyckades köpa två ringar! Jätte fina tycker jag. Sen så fick jag lite läppsyl och sånt andvändbart :) Sen så gjorde jag en HELT sjukt grej precis när vi skulle gå hem..... Och det berättar jag imorgon för er ;)

PUSSISAR! Btw ska vara med Malak nu, så hinner inte lägga in några bilder. PUSS och ha en fortsatt trevlig Fredag! //


Goodnight!

Skulle bara säga godnatt. Jag och Sofia har precis gjort klart matte-läxan!

PUSSISAR!!! ♥

Saknar Teneriffa♥


thaha!

GOODNIGHT! ♥
/


7A...

Hejsan!

Dagen har varit bra. Jag och Sofia cyklade hem som dårar, eftersom dom nya klasserna till 7:an hade kommit i postlådan. Jag hamnade i 7A, med Tove och Sofia, Casper och Hampus, från min klass då. Sen några känner jag igen, men ingen jag skulle vilja gå med så.... Hatar detta! ÅHH ÄR SÅ ARRRGGGHH!!! Vill ha vår bästa klass!
Igår på ridningen gick det bra, jag fick Sessan igen, men jag önskade Zolito, men han skulle gå lektionen innan. Och precis när jag hade gjort klart Sessan kom Åsa fram till mig och sa att hon som skulle rida Zolito var sjuk...
Men då sket jag i det och red min älskling ♥ Men då sa hon att jag skulle få rida han nästa gång (sista gången på terminen♥). Så det var bra! :) 
Har inget mer att skriva om.... 


Dagens outfit!:
"magtröja", lindex-70:-
Linne, Lindex-70:-
Intersport byxor (namn broderat)-Köpt på nätet.




The lovely boy är ännu kvar ♥♥♥

Jag och älskling ♥


Faaaan vad jag älskar er! ♥


På matten :)

Haha... !omg!

!söt! ♥

Puss! //





Majs

Hej snyggingar!

Är hemma från skolan nu, sitter och käkar lite macka och dricker oboy. mumma. Åker med mamma till stallet idag, (ist för att cykla med Agnes och Elin) för vi ska köpa en tårta till ridgruppen (ramlade ju av förra gången).
Idag i skolan har det varit roligt. Iallafall på slöjden. Jag, Hampus, Tove, Casper och Sofia bildade en grupp som heter Majs! Haha.... Random... x) Men aja... kul vare iaf ♥

Dagens outfit!:
Linne-Lindex Pris: typ 60:-
Kofta-Ingen aning Pris: vet inte.
Jeans-Kappahl? Pris: ?


bjuuuder....


Majs-gruppen,,,, Beat everyone! ♥


"Casper, Tove, Sofia, Emma och Hampus" ♥
PUSS! Btw. Väljer nog Zolito!! ♥
//


You are amazing....♥

Godkväll pussgurkor ♥

Har kommit ut från duschen nu, och såg precis att statistiken igår var HELT underbaaar!!! ♥ Ni är bäst! ♥
Fortsätt så! :) *Happyface*


Precis just nu i pjamas ;)

Jag och Lollo ♥ (Årets skolfoto)

Bella och jag.... Haha! ♥


Haha! Så söööta! :D

Puss och godnatt! Btw, är det ridning imorrn och har ingen aning vilken häst jag ska välja! (hästbyte!)
Aja... får fundera på det då! KYSSAR FRÅN MIG! ♥

//


Lediga!

Hejsan!

Nu är jag hemma hos mamma. Har ju varit vid pappa i helgen. Vi har tittat på Eurovision Song Contest, och fan vad f*cking arg jag blev när Sverige blev nerputtad till tredje plats! Höll på att dö. För var fan kom Italien ifrån !? Nej,,, fy faan vilket skit. Men tredje plats är ju bra ändå, för alla j**la grannländer röstar ju hela tiden på varandra, hur dålig låten än är.... aja...
Igår kväll tittade vi också på ishockey. Sverige mot Finland i final. Och Sverige förlorade med 6-1 katastrof
.
Det var däremot mindre bra.
Idag är vi lediga! Skööönt! Sov till halv 11. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Leva på fb antar jag :D Nej, men vi får se. PUSSISAR!





You make my day ♥

Tihi ♥

..



ÅHH vad jag saknar dej ♥



//


OMG!

Anonym om Faaan också.....:
Är butler såld?:O det va jag som ägde honom!:)

Svar: OMG! vaa!? Ägde du honom? Jaaa.... elr dom i stallet sa att några skulle komma och kolla på honom och kanske köpa honom. Btw! Hur kom du till min blogg? :) Kram!

Godmorgon!

Igår hann jag aldrig blogga, för släkten kom ju. Vi åt tårta, bullar, kakor, muffins ja allt möjligt! :) Robin fick ju en iphone 4, så efter skolan cyklade jag till expert, och där fanns inte så många, och dom var inte så snygga. Då cyklade jag till Clas Ohlson, där fanns några fler, så jag köpte ett rött. Efter det tänkte jag cykla till hemmakväll och köpa lite godis till Robin. Jooo men gissa vad som finns där då? Iphoe 4 skal som är sååå otroligt snygga! Så då köpte jag ett skal där och så fick han välja vilket han ville ha, och det blev Hemmakvälls :) Vi hade jätte mysigt iaf :)
Vi sov över hos mamma i natt, så jag ska hem till pappa idag :) Vi är lediga på måndag! Jippie! Ska kanske ta en glass med Lollo på glassmagasinet då!
Men vi hörs någon annan dag! Ha en bra helg!

PUSS!

13 Maj, 17:37


Fråga!

Har fått en liten fråga!

KommentarTid 
Anonym om Rävhagens Ridskola:

när tog du manen av butler har han vatt på wrk nylgen då eller?:O

Svar: Ja tydligen så hade han kommit tillbaka, vrf vet jag inte! Men han skulle säljas igen :´(

 

Min dag: gick upp 7 och sjöng för min bror som fyllde år! GRATTIS!! ♥ I skolan var det bra. Inget speciellt sådär :)

Ikväll kommer släkten, och vi ska göra tårta! Mumms... ♥ Har väl inte mycket mer att skriva om. PUSS!



PS: Tycker den här videon är så fin!

 

13 Maj, 13:26




JB♥

JA man kan ju verkligen säga att mina åsikter om Justin Bieber förändrades under en natt! Han är ju ett underbarn! Så duktig på allt typ. Och söt! :) haha. Har typ aldrig tyckt det tidigare. haha.
Idag har jag varit med bästis! Vi har haft det kul. Vi har gjort pannkakor. Grymma på det asso (a) !
Sen så har vi lyssnat på musik och pratat. Tittat på lite roliga klipp också :)
Idag i skolan har det varit bra, älskar verkligen vår klass ♥ BÄST! ♥ Imorgon så fyller min kära bror år, så vi har städat typ hela kvällen. Klippt gräsmattan också. Ikväll ska jag se hur det går för vår lilla Eric i Eurovision! Hoppas det går bra! Det känns som vi har skickat en bra låt i år, så nu får vi hoppas! :) Håll tummarna!


OMG!!! :o ♥




PUSSISAR!! ♥



Rävhagens Ridskola

BÄSTA !

Min dag idag har varit bra, men jobbig. Det är verkligen mycket jobb i ett stall! Man blir helt slut på en dag! skulle inte palla en vecka ^^ haha. Men det är roligt! Vi gjorde ungefär samma sak som igår, mockade, in och utsläpp av hästar, fodring, ridning... aa typ sånt :) Kommer verkligen saknar Butler om han åker ikväll :´( Men nu har jag fått MASSA bilder på honom, t.o.m sparat lite man av honom! :D haha.... Han var ju ändå den första häst jag red på. Iaf när vi red, red jag på Sessan och Sofia på Rosete, såklart :) Och vi fick rida helt själva och typ nästan hur länge vi ville :D Så vi red 40 min kanske? Nee,, jag vet, inte så jäte mycket, men vi ville inte rida för mycket. Hästarna går ju katastofalt många gånger! Seriööössst!
Imorgon är det ju skola imorgon, suck... -.- På fredag fyller bror år, så ikväll ska vi baka bullar och kanske bananmuffins! mumms..


Mupp-stil, i know..


 I love you,,,, ♥


OMG!! What i have missed u ♥


Real love, NEVER ends ♥




 ♥ Vi har båda blivit äldre ♥


Snygging asso.... (Rioja ♥)


E+P ♥


Knas häst ♥


Hon galopperar x)


Sofia och Rosete ♥

PUSS!♥ //


(NY)





Faaan också.....

Hej sötnosar!

Idag har det varit en jobbig och kämpig prao dag. Först på morgonen så fick vi släppa ut några hästar. För vi skulle ge alla hästar sitt "morgon havre". Sen så mockade vi och städade stallgången. Sen fick vi en liten paus, och då åt vi lite frukt. Efter det fick vi rida lite, red Sessan :) Hihi, gick skit bra!
Efter det släppte vi ut dom hästarna vi ridit (Sessan, Rosete och Faith) och så gjorde vi mat till hästarna som stod inne. Och gav hästarna som stod ute ensilage. Efter det så gjorde vi mat (vitamin, e-vitamin, b-vitamin, betfor o.s.v) Och sen så släppte vi in alla hästarna och städade stallgången igen. Rolig men som sagt jobbig dag.
Och det roligaste på hela dagen var att:
Mr. Butler som varit en gammal ridskole häst (som var min favorit) och som för några år sedan blev såld har kommit TILLBAAAKS!!! Han var så liten kändes det som! Men han ska bli såld igen, några kommer och ser på honom imorgon ^^ :´(  bUHU!!!!    -.-
Men jag fick hälsa lite på honom iaf, och tog lite kort på honom som ni strax ska få :)
Ikväll på ridningen hoppade vi på Silikaten. Det var roligt och så. Men jag ramlade av! För första gången! På ridskolan. Första gången hamnade jag på Sessan hals och lyckades att kravla mig till rätta i sadeln igen (hon slängde sig) Men andra gången, jag lyckades hålla mig kvar, med då slängde hon sig ytterligare lite mer till vänster, och då var det kört -.- FAAAN också!!! :@


Knäpp...


Första gången jag red Butler....


"When you came here, the sun starting to shine" ♥


PUSSI!


Never say never....♥


OMGGG!!! Har börjat tycka JB är sööööt!!!! -.- :s hahah.....

Älskar iaf låten, gillar inte han annars!


Morsning!

TJA!

Orkade inte blogga igår. O inte i i förgår heller... ^^ Men nu ska jag blogga mer, försöka tre inlägg om dan.
I Lördags var jag och Sofia på stan, vi köpte varsin ansisktsmask (choklad) och sen så köpte jag nya lösnaglar! :D Längtat. Sen så testade vi lite kläder. Hittade en snygg tröja, men hade inga direkta pengar till det, jag skulle köpa present till morfar också! GRATTIS I EFTERSKOTT! :) Jag köpte en mugg som det stod: "Världens bästa morfar" på och sen köpte jag lite godis som jag la i :) Sen fick han några pocketböcker (stavning?)
På eftermiddagen gick jag, mamma, pappa och Robin ut i skogen med Bella. Och efter det så åkte jag hem till Sofia och där sov jag. Vi hade kul och gjorde inget speciellt, tvingade hem mamma till Sofias mamma och hennes man :) tihi.
I Söndags var jag hos morfar och firade honom. Vi åt paj till mat, och fick en fruktårta till efterätt! Mumma! :)
Sen så gick jag hem snabbt till Sofia och plattade hennes hår. Och när jag var på väg dit, såg jag en katt, så jag tänkte att jag kunde gå fram till den och klappa den, och det gjorde jag och den var jätet fin och kelig, gjorde allt för att man skulle klappa den, så plötsligt biter den mej!!!! Asså inget litet, utan nej typ i hela handen! JÄÄÄÄVVVVLLLLAAA KATTTTJÄÄÄÄÄVEEEL!!!!! 

-.-
 På kvällen där tittade jag på Big Brother :) Hejar på gurkan! så j*vla najjs han e!! :D Sen så på natten kunde jag inte somna klokt, hade feber^^

Idag var det en ganska soft dag, den riktigt jobbiga lektionen var so:n, då vi pratade om Sydamerika. Resten har vi pratat om klassresan och om prao:en som vi har imorgon och på onsdag!! Såå skönt! :) Det blir på stallet, jag och Sofia! Hittade ju ingen annanstans -.-  Sen så ska jag kanske följa med Sofia till ridningen, men det är så grymt fint väder, så dom kanske rider ut, och då är det ingen idé att följa med. Så vi får se.


<3


mog1 ...


<3




I skogen.




HA HA


MUMMA !


mog2 ..

PUSSISAR!! <3







Bye,,,,,,

Vi hörs mer imorgon! Orkar inte blogga....


September

Godmorgon!

Förlåt att jag inte bloggade igår, var med Sofia efter skolan, och sen igår kväll var jag och såg September live! :)
Det var skit bra, men jag stod precis vid högtalaren så jag höll på att bli döv,,,, Men sen fick jag ett par öronproppar av en vakt! As schysst! :D Sen fick jag sätta mig ner, fick så grymt ont i ryggen av att stå upp! haha :D Plus att jag hade klackskor ^^ :) Men det var det värt! Vi kom hem runt elva och då satt jag och mamma på Vampire Diaries! Vi fick också veta att det kommer en tredje säsong!!!! :o OMG! :) ♥


Gårdagens outfit! :)


Innan September.









I morse x) ♥


PUSSI!!! ♥ Hörs senare!


 


Staaaatistiiiiken!!!

Morsning!

Inte kunnat blogga på hela dagen, varit upptagen. Varit med bästa bästisen, Tove och sen så har vi varit lite med Sofia och vi har varit på en lekplats och lekt lite x) Sen gick Sofia hem och jag och Tove lagade pannkakor, vi är grymt bra på de :) Gött var deeeeeeee. Sen så gick hon hem, och mamma ska nu hjälpa mig med historia-läxan till imorrn, och snart kommer pappa och hälsar på :) TÄNK på statistiken! Den börjar sjunka igen, kom igen, kom igen!!! Ni får gärna ge tips till mig vad som är dåligt på bloggen! Jag tar det inte negativt!!! Det skulle vara HUUUR snällt som helst om ni bara lämnade en liiiiiiiten,,,liiiiten kommentar! Det är väl inte så svårt? Aja.... nu ska jag sluta.
PUSSSISAR!


Dagens outfit! :)


VILL HAAA!!!


Eller denna <3

Goodnight!


Någonting...

Hejhej! :)

Varit med Sofia, och vi har varit vid willys och köpt en glass och ett tuggummi paket :) Sen så har vi varit hos henne och ätit lite mellis. Gött. Sen så cyklade vi hem till mig, fast hon cyklade hem nästan på en gång, för att hon skulle äta mat. Sen ska min mamma och hennes mamma på någon grej så då ska vi träna på läxa. Vi har spanska prov imorgon & på fredag har vi So-prov. Jobbigt. Men måste göras, såklart.
Måste slute nu, ska äta också lite, PUSS!


<3



Soooffttt....

Halloj!

Nu är jag hemma från ridningen! Red älskling. Det gick super, hon gjorde små bocksprång en gång, haha, men som tur var flög jag inte av. Men hon gick fint och löd mina hjälper bra, :)
Idag i skolan var det soft, vi hade som vanligt på förmiddagen, sen på eftermiddagen såg vi på film, :
"tusen gånger starkare" efter det skulle vi på slöjd, men ingen lärare var där. Så igentligen när vi skulle slutat 3, fick vi sluta tio över 2! :) Det var skit najjs! Efter det gick jag, pappa och sofia på stan för att skaffa bankomat-kort till mig! :D Kortet kommer om typ 5 dar. JIPPI :DDDDDD
Är hungrig som as, så jag ska gå och ta något att äta nu, puss ♥


Fäller min lilla eeelllskling ♥


♥Princess Nova♥

PUSSI!!


Hiss/Diss



  • Tidiga skoldagar ! När man måste upp tidigt och man är så sjukt trött !
  • När man FÖRSÖKER vara snäll mot andra, men vad får man tillbaka ? INGET !
  • Kalla vårdagar !



  • HÄSTAR ! Dom BÄSTA djuren som finns ! ♥
  • När våren kommer ! :)
  • Alla underbara vänner som finns hos en, och som stöttar en genom ALLTING! :)

Puss!










Det där som heter rubrik...^^

Hejsan! :)

Har suttit framför datan en stund nu, och så har jag hunnit äta lite mellis. Ska kanske med på Sofias ridning sen, känner mig inte 110% bra. Känner mig faktiskt dålig. Har inget mer att skriva om, har inga bilder heller, så det fick bli ett tråkigt inlägg. ^^
PUSS!



Goodnight!

Tjenare :D

Nu är jag hemma från Sofia, efter en riktigt rolig dag! :) Jag gick hem till mamma vid halv 7 och tittade på sista avsnittet av Ponnyakuten, sen kom pappa, lillbror och storebror och hämtade mig, och nu har vi ätit pizza till mat! GÖTT :D Nu sitter jag och lillbror och diggar lite music :) Haha,,, PUSSISAR! And GoDnIgHt! :) ♥


Sry babes ♥ haha,,,, ser förjävlig ut x)


.. (lägg märke till mina super snygga skor!)


Älskar dej heeesten ♥♥♥♥♥


Loooove yaaaa ♥

LOVE TO YOU ALL!! ♥ SE YOU TTOOMMOORROOWW ♥









♥♥♥♥♥ OLD times ♥♥♥♥♥

Hej pussgurkor! ♥

Bloggar från Sofia :) Hon sitter och äter. Vi har varit i stallet precis och lekt med kattungarna och inte så mycket mer :)
Sen så har vi suttit framför datorn och tittat på roliga klipp när andra dampar loss :D haha...
Älskar våra stunder, Sofia när vi kan skratta åt ALLT och vi har så grymt roligt! Önskar det var så jämnt! :) tihih,,,
Nej nu ska vi hitta på något annat, får se vad. PUSSISAR!!! ♥


OMG! Look what i find! På Sofias dator :D Hänger ihop sen lekis,,,,, aww! :) ♥


Rubrik******♥

Good morning sunshines!

Sovit gott? Njaa sådär för min del. Känns som jag har feber på nätterna och förkyld är jag som bara den! DISS! Jaha,,, ännu en helg snart slut... Aja har inget speciellt att skriva om, ska kanske va med Sofia idag, kulkul :)


haha,,,,,


Min nuvarande hårfärg....hmmm,,, ska jag slinga elr färga det?


Efterätten :)


Jag vet, kan misstolkas x) Men det var JÄVLIGT gott! :)


mummsss...


En tårtbild från i onsdags då min älskade gubbe fyllde år :) tihi.... ♥

PUSS!!! ♥


RSS 2.0