Sadsad..

Hejhej!

Är med Tove nu och vi ligger och snackar, inget annat. Ja, som ni kanske förstod i förra inlägget så var det hopptävling på Rävhagen idag! Fast jag glömde skriva det. ;-)
Annars idag har jag varit med Sofia och vi har legat och tittat BB, as usual, och sen Inge mer.
Imorgon är det SISTA gången jag åker ut till Reva. Känns inte bra. Men ändå känns det bra för kroppen. Men jag vill inte behöva bry mig om den, jag vill göra det jag älskar.


NU:

Nu sitter jag på en kall läktare på Rävhagen! Hihi, ställde aldrig upp den här gången, var inte riktigt sugen och så är jag så pass hostig och förkyld. Uppdaterar sen, puss&kram


Vad tycker NI? Kommentera.

Hej bloggen.

Nu ska jag bli bättre på att lägga upp mer bilder, mer intressanta, mer bättre tagna, och som har någon mening med själv inlägget. Jag kommer inte alltid ha tid, men i'm gonna try.

Vad tycker ni om det?




Fick bli ett par teenagerpost, eftersom dom alltid har så hiimla rätt. kiss

SÅ JÄVLA GLAAD.

Hej bloggen!

Så j'vla glad jag ÄR. jag fick........ett C på SO provet! Wiiihuuuu, ganska stolt faktiskt :') hihi

Iaf så är jag hemma hos pappa nu och Täve är här. Vi tittar på VD. Har väl inte så mycket mer och skriva.. Så have a great night!


^^

Hej.

Hemma hos Fia idag, again. Vi firar vår fredag med lite godis! Mumma.
På SO provet idag, skrev jag MASSA, kändes det som iaf, så jag hoppas verkligen på ett C! :-) det kändes iaf bra, och jag kommer definitivt bli godkänd.

Vid halv 5 tiden kommer pappa och hämtar mig, då jag ska vara hos han i helgen. Får se om jag sover med någon kompis ikväll, eftersom bror inte kommer vara hemma, och då blir det inte lika roligt. ;-)

Uppdaterar senare, pusspuss!

#wierdpic :


ELEVENS VAL


SNYGG












Some pics, men satan vad snygg han blir för var dag som går, jag dreglar seriöst sönder.

Måste få skriva av miiiig...:

Halli hallå!

Sorry, verkligen för den dåliga uppdateringen idag. Men jag har varit tvungen att finnas vid mina närmaste och hänga med dom. Mycket skit som pågår nu. Aja, så mår jag också piss. Inte psykiskt, utan jag börjar nog få tillbaka min halsfluss, vilket är SKIT. Inatt har jag inte sovit EN blund. Har legat och vändit och vridit på mig, usch säger jag bara.

Skoldagen idag var dock j'drigt rolig även fast jag mått lite sådär. Massa garv och jag har försökt hålla humöret uppe. På spanskan, alltså glosorna, så svarade jag inte på allt, men det kan inte alltid gå bra, right?
Iaf så har jag SO prov till imorgon och jag SKA få D, om inte C. Tror dock D blir bra, och att det kommer stanna där, men snart får jag ta tag i allt och satsa på större betyg, sounds good huh ?

Massa skitsnack i detta inlägg, MEN jag ville verkligen skriva av mig. Btw så skrev jag 2 inlägg förut på telefonen men den verkligen laggade sönder så det publicerades aldrig.. -.-

Tack OM du tog dig tid och läste ;-)



Nyårsafton

Puss puss, och tack ännu en gång för alla fina kommentarer jag får in. Means alot. ♥

Dagens ridpass 28/3-12

Hej!

Nu har jag käkat och duschat, innan det så var jag och red Reva. Gick ganska bra idag faktiskt. Till en början. Hon var helt toppen bra, gick i ställning och gjorde  nästan allt jag bad henne om.
Men det sket sig när vi skulle börja med galoppfattningarna, skulle fatta höger galopp, kunde INTE göra en tydligare fattning, men ändå gick det inte.
Till slut, med mycket kämpande så fatta hon rätt, och då avbröt jag och travade av henne, avslutade alltså när det gick som bäst. :-)

Annars tyckte jag det gick toppen! Det bara började regna mitt i ridpasset och det var lite mindre kul. Och när jag skulle hämta henne i hagen var hon så gullig och fin! Kom på en gång och trixade inte en halvtimme som hon gjorde i måndags, dutti polle-gnägg! ♥
Nu så pluggar jag som f'n, och ska fortsätta en stund till, pusspuss!
Älskliiing. ♥
PS, har några fina bilder från idag, men dom lägger jag antingen ut imorgon, eller någon annan dag.

Call me maybe?

Hejhej!

Skoldagen var okej. Himla rolig, men ganska jobbiga ämnen. Till imorgon har vi spanska glosor och jag har inte tränat ett DUGG, så efter att jag varit och ridit Reva så blir det PLUGGA PLUGGA PLUGGAAA. Och även till SO provet till fredag. ^^

Aja, dagens ridning på Reva blir nog på ridbanan där jag kommer köra på galoppfattningar och kanske lite ställningar. Vi får se :-)

Och TACK för alla goa kommentarer jag får nu! Förgyller min dag kan jag säga. Puss <3

Kan inte sluta GARVAAA:


BÄST


Några bilder här:


Dagens ridning 27/3-12

Hejhej!

Guuud vad ridningen gick bra! Saved my day, kan jag säga. Så sjukt roligt jag har där, glömmer allt skit och bara har kul med alla kompisar och hästarna osv.
Iaf så gick ridningen grymt bra, som sagt. Vi tränade på övergångar, alltså från skritt till galopp, trav till galopp, galopp till skritt, och A, ni fattar ;-)
Och att rida Super är som att trycka på en knapp! Han är så mjuk och lugn och stressar ALDRIG. Bäst helt enkelt!

Ni kommer få bilder alldeles strax, har dom dock inte på mammas dator, så alla bilder kommer strax ifrån telen! Stay tuned.


Gammal bild på finisen ♥

Love your enemies. It will make them crazy.

Made the day. Hej!

Tittar på BB nu, och gör ingenting annat än bloggsr. Ikväll så blir det ridning då, som ni vet. Jag hoppas vi får träna på framdelsvändningar igen faktiskt. Eller om det är bakdelsvändingar, haha! Blandar alltid ihop dom där.
Iaf så har vi en massa prov och glosförhör också som jag måste ta tag i. Men jag har inte tagit hem ett piss..as usual duktigt Emma!

Jag bloggar efter ridningen! Puss&Kram



goodnight

Tjatja!

Drog hem vid halv 7-7 typ? Och hela kvällen har jag typ släpat fötterna efter mig. Så sjukt trött jag har vart! Och så har jag typ haft halvt migrän, huvudet har typ dunkat sönder och aa, ni fattar. Imorgon är det första dagen för mig på denna vecka.. hmmm.. känns jävligt tröttsamt i skolan just nu. Vill bara gå ut skiten och få leva livet. But that's life? eller.

Nej, nu ska jag nog gå och typ dejta kudden, så jag är någorlunda pigg till imorgon, gympa första lektionen, och efter skolan rida Super på ridskolan. Typ det ända jag ser fram emot imorgon..
Nej usch vad jag klagar, bäst jag stänger av datorn elr något... ;-)







So true. Puss

BOYFRIEEEEND

HÄR ÄR DEEEEN. OMB ♥

(För er som inte vet, så är det Justins helt nya låt!)

1D

Alltså seriöst. Vad är det här. Jag är beroende. Tack vare dig Emilie. ♥ (epicdirection.blogg.se)
♥1D



KOM IHÅG VÅFFELDAGEN


Jskalnelelsldnndl

Hej och typ godmorgon.

Sov hos Fia inatt som jag kanske skrev igår? Iallafall så har vi precis ätit frukost och nu så tittar vi på bilder ifrån när vi var små! Vi garvar ju inte liite läppen av oss :-P

Jag uppdaterar senare med intressantare grejar!


EMILIIIIIE

Hej!

Sitter och skypar med Alva.B nu med fia. Ikväll har vi bara varit förbi Willys och sen har vi inte gjort så mycket mer. Imorgon ska jag till stallet vid halv 4 ungefär, och då får jag se vad jag hittar på. Resten av dagen vet jag faktiskt inte.

På måndag är vi då lediga, och då vet jag inte heller vad som händer.. ;-) Men vi får väl se helt enkelt.


Fan ta dig Emilie... I ♥  1Direction.

Hej babes!

Nu sitter jag i bilen på väg ut i skogen till en liten hoppbana där jag ska hoppa med vovvsingen!

Mamma och pappa är med också och vi ska grilla och allting, super mysigt! Och bara så ni vet är det STRÅLANDE väder, så nu blir det att steka! Haha

"skoldagen" var helt okej, mamma och pappa följde med och dom skämde faktiskt inte ut mig!


ÄNNU EN LÄSARFRÅGA:

Har fått en till läsarfråga! Och den löd såhär:
är det? asså är det vad det ser ut som?

På min och Fias CHOKLADBOLLAR, och haha, ja svaret är då:

Det är chokladbollar! :-D det ser riktigt äckligt ut faktiskt.. Antar att vi fick till dom pretty good, eller vad säger ni? ;-)

Puss, nu ska jag till skolan!


BLIR NI SUGNA?


Onödiigt

Hejsan!

Skoldagen har varit okej, inget speciellt som har hänt. Nu ligger jag hemma i Sofias soffa, och vi har precis ätit nudlar, ganska gott :-)

Har väl inte så mycket mer intressant och skriva, helt onödigt inlägg egentligen.. Men aja.


Bildbombis.

(ja, jag vet faktiskt inte vad jag kör med för stil med kroppen på denna bild, men inget jag kan göra åt nu.. däremot, tycker jag bilden är ganska fin ändå!)















(OBS, mitt bajn, fail)







Visst blev bilderna fina? Jag har några fler, men dom blev nästan likadana, så tyckte det var onödigt och lägga upp dom. Reva är en mycket fin polle. ♥


Ännu en läsarfråga:

Fick ännu en till läsarfråga ifrån Fanny, och den löd såhär:
Går du i vanlig skola, eller i någon speciell?

svar: Ja, jag går i en helt vanligt skola! :-) Ingen musik skola eller så, så en helt vanlig med vanliga ämnen som matte, NO, SO, språk, ja ni fattar ;-)

Strax kommer ett inlägg med massa bilder från onsdags! Ni får en nu


POWERWALK


Läsarfråga:

Jag fick en fråga från Sofia och den frågan löd såhär:
Har du skola på lördagar?

Svar: nej det har jag inte :-) ibland på vår skola så har vi så kallat "lördagsläsning" och det betyder att en lördag så går alla elever i skola på lördagen och då får även föräldrarna följa med ^^
Och bara för att vi går på en lördag så är vi lediga på måndagen.

Hoppas ni förstod. :-) PS: idag är vi lediga för att det är studiedag och det har ingenting med lördagsläsningen och göra!


Fullt upp häär..

Heej bloggen!

Puuuh, har haft FULLT upp hela dagen! Gick i skolan till 2, direkt ut till stallet och rida Reva. Red på en äng, och maassa fina foton blev tagna! Hem och duscha på 10 minuter, Fias pappa kom och hämta oss, åkte till willys och köpte godis och nu på kvällen har vi varit på filmkväll med klassen i 4 timmar. Shit alltså. Vi såg iaf på brides maids och click. Bra filmer båda 2.

Inatt sover jag hos Fia, vi är ju lediga imorgon, wiiiihuuuuu!

Puuuuuss


JAMAN JAG OCH FIA TÄNDE DEN HÄR SJÄÄÄLVA.


Don't judge me for how I look, judge me for who I am.


Suuuupeeer J

Hej bloggen.

Nu har jag RIDIT, duschat, gjort klart matte läxan och ätit.
Ridningen idag.. Red Super.. Och det gick så j*vla braaa! Han var super fin! En av mina favorit pollar heelt klart. Han var väldigt mjuk i halsen och gjorde exakt som jag ville. Vi gjorde några framdelsvändningar och det har ju aldrig gått bättre kan jag säga! Han var grym. Längtar redan tills nästa tisdag ;-)


Och dom här bilderna är då tagna idag:


Min "soft" vecka:

Måndag: -

Tisdag: Ridning, vanlig skoldag.

Onsdag: Vanlig skoldag och på kvällen filmkväll med finaa klaassen! Med godis, läsk och chips!

Torsdag: LEDIGA

Fredag: Vanlig skoldag

Lördag: Skola, från halv 9 till 11, ganska soft.

Söndag: Som vanligt

Måndag: LEDIGA


Ganska soft vecka sådär ;)



FML

Heej!

Nu har jag käkat och tittat ett avsnitt av PA. Måste bara tillägga, vilken jäävla röst Jacob har fått, jääävlaaar!
Iaf så efter skolan åkte jag och Fia ut till Reva där jag red henne. Hoppade lite idag på banan, några småhinder bara.
Och sen mitt i allt när vi står i stallet börjar det SNÖA. Fatta vilket psykbryt jag fick alltså.. Hatar det. Jag bara HATAR det! Bara försvinn, tack!

Imorgon så är det hästbyte på ridskolan, och då ska jag välja lilla Super. Janne! Saknar och rida han, och gången efter det så blir det Sessan! min lilla Prinsessa! ♥ Skojsigt.



I hate you. I really do.

Hej!

Nu är jag hemma hos pappa. Dagen har varit ganska lång! Var kvar hos Becca till ungefär 5, och sedan så åkte jag till B & F där jag och Fia blev klara! Så nästa torsdag ska vi bara dit för att se om något extra ljud behöver tillsättas, annars så är vi helt klara! Mycket skönt.

Tove är sjuk, så hon kommer ju inte till plugget imorgon, kommer ju INTE, ABSOLUT inte dö lite grann utan henne... <3 och efter skolan drar jag ut till Reva!

Jag bloggar imorgon, puuuss & kram


8 dagar kvar

.......


TILLS "BOYFRIEND" KOMMER UT PÅ ITUNES !!


Kdkalmdnrlwlndjrkelenndkslldnfjrleppsöfö

Tjena

Vi vaknade runt halv 10 10, och efter det har vi bara ätit frukost och tittat på tv. Och så har vi tittat på Ebduction, med Taylor Lautner.

Toves mamma kommer och hämtar oss vid 5 ungefär, och sen vid 6-tiden ska jag och Fia till Bert och Fjärt, vi måste ju bli klara med filmen snart.

Aja, jag bloggar senare, puuuss!


*ÄLSKAR REBECCAS TÄCKE*

Nu ska vi sova, sleep tight!


*LYCKLIG*

Hejsaaan!

Nu är jag hemma hos Rebecca! Och här stannar jag i natt, plus att Sofia och Tove också gör det, så det blir en riktig tjejkväll! Myyyysigt
Vi ska nog strax se någon film och käka maaaassa godis! Hihi

Imorgon får jag se om jag ska ta Reva, jag uppdaterar senare, puuss!


POWERWALK


Svar om ridningen..:

Det var Alva som undrade om jag skulle sluta rida helt och NEJ det ska jag absolut inte! Det är bara Reva som jag ska sluta rida eftersom det blir för mycket, jag och min kropp pallar bara med att rida en gång i veckan, kanske 2, men det är max. Jag pallar inte 4 gånger i veckan. Det går lixom inte.

Så OFC Alva kommer jag INTE sluta rida helt! ;-)





Aldrig att jag kommer sluta med det jag älskar mest. ! ♥



1000

JAMAN, NU HAR JAG GJORT 1000 INLÄGG PÅ BLOGGEN, WIIHUUU!


ALLRA FÖRSTA BILDEN PÅ MIG SOM JAG LA UPP HÄR PÅ HHJAARTAT, ahahahhahahahahhahaahahahahahahahahahhaah

Faan vad fuul, och jag vet det själv! ;) Så lixom, ingen behöver påpeka det.

och senaste:

image description
Skillnad or what?

haha, puuss

Nu:

Svenska! Och sen är skoldagen slut för mig, och då tar jag bussen hem till Tove.

Btw, så funkar mitt internet på telen igen! Jiihuuu


FRIDAY FRIDAY


ugly betty

Hejhej!

Nu är jag hemma. Ganska mycket arbete blev gjort ikväll vid Bert och Fjärt! nu är det bara 2 ggr kvar.. -.- Och sedan så läggs det upp på youtube! :-) Kommer bli awesome. (länkar såklart hit.)

Imorgon är det då fredag. Åker hem med Tove från skolan med bussen hem till pappa, eftersom jag ska vara där i helgen. Och tove kommer vara hemma också! Sen har jag inte planerat mer, tar dagen som den kommer helt enkelt :-)

Puss och hörs mer imorgon!


Alltså guuuuuud, vad är det för bilder jag HITTAR på min dator !? shiiiiit, vad ful man kan va då..


Bert och Fjärt

Tjena Tjena!

Ligger hemma i Sofias soffa, som vanligt! Vi har käkat mackor och nu tittar vi på BB. Om 10 minuter ungefär ska vi till Bert och Fjärt! Och så stannar vi där i 3 timmar.
Fett skönt Btw att det är fredag imorgon, fast denna vecka har inte varit så jobbig faktiskt.

Fick också en halv poäng ifrån full pott på spanskan! Jiihu, tränade faktiskt en timme igår kväll.

Jag bloggar kanske mer sen, pusspuss


Sry...

Tjoo

Nu har jag precis ätit klart, blev blodpudding, ganska gott. Efter skolan följde jag med Sofia och vi gjorde ju ingenting kan jag säga, låg och slappade i soffan, bara tog det lugnt, som behövs just nu för kroppen och tittade på tv. BB ftw.
Till imorgon har jag typ 50 nya glosor till spanskan, och jag har typ inte ens tittat på dom, så, ska nog börja göra det nu. :D

Skoldagen har varit rolig faktiskt! På NO:n var det roligast, då vi gjorde massa roliga saker med el och grejjs, skit kul faktiskt. Annars har den varit som vanligt. Jag ska verklogen försöka hålla uppdateringen hög, och försöka få tid till att göra lite roliga grejjs.


Alltså vad ska jag säga? ... Jag har världens finaste och knasigaste hund ? hahaha

Puuss

Sad face.

Bloggen har stått stilla ett tag känner jag.. men det har varit lite tufft utanför "data-världen", haha.
Iaf så har jag massor med läxor nu, inga prov, utan massa läxor bara, som jag är lite efter med känner jag, till på torsdag tex. typ 50 glosor i spanska, som jag knappt ens tittat på.. Och tills imorgon en engelska som jag inte ens tatt hem... hmm Emma, hru tänkte du nu?
Aja, får gå hur det vill. Känner jag nu.

Och sen så har jag bestämt mig för att rida Reva månaden ut och sedan sluta. Min kropp, eller min rygg pallar lixom inte med det, och jag störs på det så in i bomben! Men vill ja ha en lagom "frisk" rygg när jag blir äldre, ja, då är det bara att acceptera.. Vilket jag inte vill. Jag vill fortsätta rida på Reva! Fortsätta SATSA på ridningen! Men icke sa nicke. Fy fan. Så ifall bloggningen sjunker lite beror det på Revis. Mycket tänkande runt om det där.


Finiiis ♥

Gissa rätt så får du en fet länkning! ↓↓↓↓↓

Skypar med sofia nu, Alva kanske kan joina oss sen? ;-) Iaf så tänkte jag köra igång med en frågestund snart.... Eftersom bloggen är uppe i ett stort antal ........ nu, så det får bli som ett slags "firande" ahahah, you know me ;-)

Kanske kör i gång med den imorgon? PS. den som gissar rätt på detta ovanför ↑ får en fet länkning och en kommentar av mig om vad jag tycker om DIN blogg Så det är bara att gissa på, kanske inte så svårt. ;-)


Saknar denna gård såååå sjuuuukt!


PurpleNinja

Tjena, tjena!

Sry för den dåliga uppdateringen, men jag har inte orkat blogga så mycket känner jag.
Har en dålig nyhet också.... Jag ska sluta ta hand om Reva, tror jag. Min rygg pallar inte med trycket och det gör så förbaskat ont och rida och dessutom att ta hand om henne, och självklart vill jag inte skada min rygg så pass att den lägger av helt och aa.. Ni fattar. Så är lite ledsen pga det. Just so u know.

Annars idag så har jag inte gjort något speciellt, vilat helt enkelt. Ikväll ska jag inte heller göra något speciellt, kanske skypa lite, får se :-)


Dagens ridpass 11/3-12

Jaha.. Dagens ridpass gick bra! Jag red inte så avancerat utan jag körde bara på lite trav och galopp, och mest skritt. Red i skogen och Fia gick bredvid. Vi gick till lite backar mitt ute i skogen och gick över dom och lite så. Revis blev lite svettig iaf! Men som sagt så körde jag nästan bara på skritt idag, man får börja lite lätt med hennes kondition, så backarna passade perfekt! (:

Det var superfint väder idag också! Så åkte faktiskt med Converse till stallet idag och bytte om där, super skönt! Får riktiga sommarkänslor då. ♥ Härligthärligt! Imorgon är det då skola... hmm... vad ska jaf säga? Skönt/icke skönt ? Vet faktiskt inte.. känns som det kommer bli en fullspäckad vecka med myycket läxor, huh -.-




OBS Se tungan :P



Puss och godnatt!

Tjollahopp!

Hej!

Nu är jag uppe ur sängen och har dammsugit hela lägenheten faktisk! :-) Gud vad duktig jag är.

Iaf så ska jag ut och rida Reva vid 2-3 tiden, kunde tyvärr inte rida med Michelle, hon skulle hämta hö då. Och jag har massa läxor jag måste ta tag i! Matte, spanska och engelska. ^^

Uppdaterar senare med dagens ridpass!

Kram


JAAAAAAAA osvosvosvosvosvosvosvosv

LOREEN VAANN!!!!!!!!!


Världens bästa låt.


FÖR & EFTER







och ja, för övrigt har jag ett jävligt fult rum. Och madrassen var kvar sen Fia sov hos mig. x)

#nohate.

Mello

HejHej.

Hittade ett presentkort hemma och stack och köpte ett paket lösnaglar! Tihi. Så nu är jag fiin. :-)
Nu taggar vi Mello, även fast det är 2 timmar kvar.. ^^ Någon som har tips på saker man kan göra under tiden?


Alltså... TITTA på mina ögon. Jag ser seriöst blind ut och vindögd ut. Läskigt. ;-)


Duuuutti EMMAAAA!

Hej!

Vet ni vad jag har gjort? STÄDAT MITT RUM. Ni kommer få bilder på hur det såg ut innan & nu, men dom kommer ikväll. Har duschat också.

Om en halvtimme ungefär ska jag och Fia ner på stan, får se om jag hittar något, har dock inga pengar.. ^^

Jag bloggar senare, puuuusss!

Fortsätt såhär: 


Snabbis

Goodmorning!

Ligger ännu i sängen och ska sova lite till, ville bara informera det "viktiga" haha ;)

Idag ska jag nog dra ner på stab och ikväll ska jag hem till Sofia och hennes familj som ni vet. Jag hör av mig senare. Puss!


Tråkigt inlägg.

Hejsan.

Nu är jag hemma ifrån mormor och morfar. Åkte hem till dom efter skolan. Vi har fikat, tittat på tv och bara myst. och den sista timmen sov jag på soffan. Jädrigt skönt och få sova eftersom jag har sovit dåligt denna vecka. k.bry?

Ikväll ska jag vara med Sofia en stund och sen ska jag inte göra så mycket mer. Får se (: Har inte så mycket mer att skriva än, bye, se you later.


FIIINIS

*gäsp*

Godmorgon!

Är skit trött, men det är fredag idag och det betyder helg! Yay! Kommer bli en toppen helg tror jag. Ska käka hos Sofia med henne och hennes familj på lördagen tror jag och samtidigt titta på mello. Och på söndagen ska jag ta Reva.

Jag bloggar när jag kommer hem, pusspuss!


HISS/DISS


1. Min första hiss går till våren! En så otroligt skön månad som man inte kan hata.
2. Alla mina kompisar som finns runt om mig 24/7. ♥ (inte riktigt 24/7, men nästan)
3. Justin och hans nya låt: Live my life, BIG loooooooooove! ♥


1. min första diss är: ATT DET INTE ÄR SOMMAR NUUUU.
2. Känslan man får när man ska börja skolan efter ett lov, fyfaan.
3. Hanna Widerstedt. Helt rubbad tjej, men ganska roligt och se när hon skämmer ut sig. ;)


SRY

Oj shit, förlåt för den URkassa uppdateringen, men lixom kan inte gå in på bloggen på min mobil, den laggar som vanligt..
Men nu så! Sitter alltså vid datorn nu och skriva ett fåtal inlägg till er. Tänkte med det här inlägget berätta om min dag iaf.

Skoldagen var helt okej! Ganska bra ämnen, inte så jobbiga. Efter skolan åkte jag och Fias till Bert och fjärt. Och dom börjar bli lite smått klara! Vi har spelat in det mesta och vi har rösterna kvar och lite av fotograferingen.

Och det är bara 2 ggr kvar där, så sen tar det slut, ganska tråkigt, men ändå ganska skönt. Ska fråga Michelle om jag kan ta Reva på torsdagar isåfall än på onsdagar, det passar mig så mycket bättre, eftersom på onsdagar behöver jag träna på läxor och sånt till torsdagen eftersom vi har typ alla våra läxor till just den dan.
Så jag kan lyckas bra i skolan också. ;) Apropå det så iförgår tror jag det var... gjorde jag, Tove, Sofia och Rebecca en redovisning inför klassen om vågor! Och det gick grymt bra! Vi hade bra text och en bra powerpoint, så det var ett plus i kanten! Jätte skönt och ha det gjort också.




Denna bild... bjuuuuuuuder.

Sry för bildbristen, vet faktiskt inte vrf jag tar så lite kort nu för tiden.. ;) Hörs snart.


Dagens ridpass 7/3-12

Hejsan!

Nu är jag hemma och ute ur duschen! Tänkte berätta lite smått om dagens ridpass på Reva:

Mamma följde med mig till banan där jag travade och galopperde henne lite smått. Och sedan kom pappa som följde med och gick bort till backarna där jag typ skrittade upp för 3 backar och sedan vände vi hem igen. Mycket skritt idag. Och jag tog det lugnt eftersom Reva har fått lite skav i munnen :( Hoppas hon blir bra snart!
Tänkte också pytte lite på ställningen, eftersom hon var ganska tittig och jag vill få henne att tänka på något annat. (:

Nu skypar jag med Alva.B och Sofia, och så ska jag läsa Emilies novell, som är så sjuuuuuuuuuukt bra! (epicdirection.blogg.se) och SEDAN lägga mig på spikmattan! (; KANSKE kommer upp något roligt på bloggen senare, stay tuned!






Pusss

Nu till stallet!

Nu ska jag dra till stallet och rida Reva. Jag bloggar när jag kommer hem. <3


Dagens ridpass:

Tjenare!

Nu har jag duschat och jag ska strax äta. Dagens ridpass.. ja, vad ska jag säga? Marezzo var duktig medans jag själv söööööög. Vi jobbade mycket med ställningarna, och i höger varv är han jätte fin! Men i vänster varv knasar det till sig och vi båda blir lite "stela", han vill inte gå på spåret och jag fokuserar mycket på mina hälar och min sits och den blandningen blir = FEL. Och jag ville aldrig mjukna i handen! Den var döstel och samt mina ben, nej usch! Stackars Marezzo som fick stå ut med mig... Känner så lite halvt. (; Aja, det kan inte gå bra varje gång.
Och nästa vecka är det hoppning! SJUKT taggad till det, Marezzo blir döhet då, skojar inte! Han ääälskar hoppning.

Ska se om mamma kan filma lite också. Men jag kan ju förvarna om att hon är sämst på det! Vi får se hur det blir (:
Imorgon är det nog en ganska chill dag i skolan, och efter skolan ska jag ut till Reva! Min rygg kändes bra ikväll på ridningen ändå, det var inte så farligt, så jag får hoppas att den är på bättringsväg.

Nu ska jag lägga mig på spikmattan och se om någon vill vara lite social mot mig på Skype! Puuuss.


Saknar dej finis! Snart 2 år... ♥


Hahahahha, bild på mig och Fia...

Hej bloggen.

Är hemma hos Sofia. Som vanligt ;) ska rida vid kvart i 5 på ridskolan, inte på Reva. Och jag ska rida Marezzo! Saknar haan! Och då träffar jag Agnes ocksååå! *happyface*
Men hörrni, jag bloggar mer efter ridningen, puuuss!



Spikmatta

Godkväll.

Har precis avslutat mitt Skype samtal med Fia och Allis, Vera var typ inte inne. Och nu ligger jag på en spikmatta framför tv:en. Ska alldeles strax sova, måste bara ligga på spikmattan en pytte stund så ryggen kanske ger med dog litegrann.
Godnatt readers, hörs imorgon, då det är en helt ny dag med massa nya skojiga saker på gång! Puss och kram.


Fråga:

Jag fick en fråga från en anynom: "Hur många gb har din Iphone?" Och svaret är: 32 gb! Tillräckligt med minne till mig (:

Nu ligger jag hemma i min säng. Kom på att jag har en tråkig matte uppgift som jag inte orkar ta tag i känner jag.. och sedan har jag en redovisning till imorgon som jag inte tagit hem! Iiiiiinte bra Emma -.-

Fast pallar inte med sånt nu, känner mig riktigt dålig faktiskt.. tror min halsfluss är back on track, har samma onda halsvärk och såna där vita bakterier på tungan, fyy och så är jag rosig om kinderna. Usch och fy.

Aja, palla sitta och tycka synd om sej själv :p ska skypa nu med Fia, Vera och Allis! SYNES


Ohhh, min gud! Var jag inte liiten ??

Puss.

Ingen ridning today..

Hej bloggen!

Förlåt för den kassa uppdateringen det senaste dygnet men min mobil spärrade sig i morse så jag kunde inte vara inne på internet. Men nu är det fixat! (:
Första skoldagen idag.... Ganska chill.. Men ändå tråkigt och börja igen. Vill ju vara hemma på dagarna! (;

Åkte inte till stallet idag heller, min rygg är så pass dålig så jag skippade det så jag kan börja rida ordentligt på onsdag! Blir bra tycker jag. Jag bloggar mer senare, pusspuss


Varför jag har blogg.

Nu tänkte jag skriva ett lagomt långt inlägg varför jag har blogg. Och vad som är nackdelar och fördelar med att ha det.

Jag ville för 3 år sedan, starta blogg för att dom flesta jag kände hade det. Och jag kände att det skulle vara kul och skriva vad jag gjorde om dagarna. Jag förväntade mig aldrig att jag skulle bli en känd blogg, som typ foki. Utan jag ville bara skriva. Jag hade då ganska lite och göra om dagarna, så det skulle passa bra också!
Efter ett tag märkte jag att det var kul! Men vissa gånger ville jag ta bort min blogg också, vilket jag idag är himla glad att jag inte gjorde!

och idag är jag URnöjd med min blogg och ääälskar att blogga. Min blogg har en bra statistik tycker jag, och jag får mycket kommentarer, vilket gör mig så förbaskat glad varje gång jag går in på mitt konto. Ni är underbara.

Men visst finns det nackdelar att ha blogg. Man får ibland elaka kommentarer och folk hackar på en, sånt händer mig nästan varje dag. Och jag tar åt mig. Jag är ingen robot, jag är en människa med känslor, jag kan inte bara skita i mina känslor och stänga av dom, utan jag MÅSTE ta åt mig ibland. Jag behöver inte tro på det folk säger, men visst får jag en klump i magen varje gång jag läser något elakt om mig.

Det där är en nackdel med att ha blogg.. tror inte det finns så många fler. Inte som jag tänker ta upp iaf.
Men nu kommer
fördelarna! (:

Fördelar med att ha blogg är såklart alla mina fina läsare. ♥ alla fina kommentarer jag får som:
"fin du är" eller "fin blogg du har" eller typ "vilken fin häst" bara något sånt där gör min dag! Fattar ni!?

Bara ni skrivet något snällt, gör det min DAG, jag lovar, jag ljuger inte, jag skojar inte. Det känns som så många finns vid mig, även fast vissa här kanske inte ens känner mig. It dosn't matter. Jag älskar er alla som går in på min blogg, kommenterar den och tar sig tid och läser den. JAG ÄLSKAR ER. ♥

Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra för att tacka er, ni som kommenterar fint och är aktiva här. Ni vet säkert vilka ni är! Måste säga det en gång till....: ........................ JAG ÄLSKAR ER, I LOVE YOU. Ni är bäääst.


PUSSAR TILL ER.

(förlåt för bildbristen.)

stay tuned

Hej!

Jag har kommit hem från bion nu! Åkte dit och såg Journey 2 med Rebecca. Och eftersom Vanessa Hudgens, min största idol för några år sedan var med i den filmen var det en perfekt film för mig (;
Jag ska alldeles strax äta, och efter det kommer det ett inlägg om varför jag bloggar! Vad som är nackdelen och fördelen. Instressant huh ?

Hörs senare!


bjuder på gammal bild.

Krasslig ^^

Hejhej!

Mår sådär idag.. Känner lite av i halsen och min rygg har pajat totalt! Har enorma problem med den som ni kanske vet? Och nu när jag var ute och gick så knackade det till där bak och så var allt kört.. Så ingen ridning för mig idag, väljer att inte göra det idag så att jag istället kan rida måndag, tisdag och onsdag.
För övrigt sitter jag hemma hos Tove nu och gör ingenting, tar det lugnt.

Har fett stor lust och gå på bio och se Journey med Vanessa, men vi får se hur det blir med ryggen osv.
Hörs senare med ett åsiktsinlägg, kanske. :-)


2 bilder på mig och min BFF


Fransk manikyr.

Hejsan!

Sitter hemma hos bästis nu! Vi håller på och målar naglarna för fullt. Det blir fransk manikyr (:
Vi kanske sover hemma hos T inatt hennes föräldrar är på Fårö, så isåfall får vi vara själva.
Vi får se hur det blir, puss och uppdaterar er senare!


NY DESIGN. HISS/DISS ?


Gillar denna headern mer.. Lite mer "modern" känns det som, haha (:
Håller mig till den rosa bakrunden. Tycker det är så sjukt snyggt på bloggar!

SÅ vi säger ni? HISS/DISS?

onödigt inlägg.

Hejsan igen.

Jag är klar med vår video! ALVA, BEA OCH SOFIA! (bloggen också!!) Men jag får ladda upp den när jag är hos mamma, så ni får den i nästa vecka.

Tror jag ska börja mixtra lite med min header, så nästa gång ni kommer in här, så är det kanske lite förändring!

pöss.

Yeahman.

Tjena!

Nu är jag hemma hos pappa! Tove var här en pyttestund innan hon skulle hem till sin mormor. :( Så jag sitter här helt forever alone.
Jag ska fortsätta på min, Beas, Alvas och Sofias film, där vi igår hade massor med skojiga ögonblick som vi fick på film som jag ska försöka klippa ihop till något bra.
Imorgon ska jag på stan med Tove, och sen har jag inget mer planerat. Saknar mina tjejer så in i helvete. Vill till Alviis!
Aja.. Skriver mer senare, kanske något roligt och nytt kommer här på bloggen? Vi får se


Jag och Caramia. Saknar dej ♥

På bussen på väg hem med girlzzen.


i SLIIIIITE

Godmorgon! typp.

Har sovit jätte bra inatt med brudarna! En skit mysig kväll hade vi igår. Somnade vid typ 2 och vaknade vid typ halv 10. Idag har vi snackat skype med en kille, och inget annat, bara ätit frukost då (; Senare, ska jag Bea och Sofia ta bussen hem och sen ska jag hem till pappa, till Tove.
Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på idag, har en himla lust och gå på stan.. men får se hur det blir med det.

Hörs senare, sötnosar. Puss!


Guuuuuuuud, bjuder staaajnhårt!


OMB *död*


BLABLABLA

Hejsan!

Sitter hemma hos Alva nu ute i slite. Med Bea och Sofia! Vi ska sova här inatt och bara mysa! Än så länge har kvällen blivit lycka! Mycket dans och ett glas cola spillt över alla fyras sängar, precis så det ska va! (;

Imorgon ska jag hem till pappa, där Tove kommer vara hela helgen! Så hon kom jag tillbringa massor med tid med. Börjar få lite panik... Sportlovet är snart slut, och jag vill verkligen INTE börja skolan igen, fy fan, hatar det!

Ska inte blogga mer om tråkiga saker, så vi hörs antingen mer senare eller imorgon! ♥




Puss

Justin.

Hej!

Nu sitter jag och Becka och tittar på NSN. Vår tårta blev riktigt jävla fin alltså! Jätte mysigt har det har varit att vara med Rebecca idag.
Jag bloggar mer senare! Puss


OCH han är 18....


....




Vad han utvecklas, helt sjukt. Kommer alltid älska dig, du är seriöst den bästa människan på jorden. Kommer alltid stötta dig och finnas för dig. Alltid. Haha, du vet inte ens att jag existerar men jag bryr mig faktiskt inte, du betyder så mycket för mig. Andra förstår det inte. Men du ger mig hopp och hjälper mig när jag mår dåligt.

JAG ÄLSKAR DEJ. ♥

RSS 2.0