DAG 22: NYASTE BILDEN PÅ MIG SJÄLV



usch!


Party in my head

Tja tja!

Idag har dagen varit mycket bättre! Förutom att jag fick vääärldens huvudvärk på svenskan -.- Fast det får jag alltid, så ... Och sen sjöng vi karaoken idag! (Jag och Tove sjöng tsm) och jag tyckte det gick jätte bra! Och det var så himla kul! Jag skulle kunna stå där i typ 3 timmar och bara sjunga, älskar det! ♥
Nu är jag iaf hemma, och jag ska ju hem till pappa idag, han kanske kommer om en timme, eller lite mer kanske, vi får se helt enkelt. Men det blir ju lite mindre uppdatering hos pappa. Vi hörs senare, eller kanske imorgon, men först ska jag göra listan.

Puss





dagens outfit! :)

Tröja: Bik Bok 250 kronor
Jeans: Cubus 150 kronor


DAG 21- VÄDER

just nu!? Mörkt, stjärnhimmel, you know ;)



lol

Halloj, jag klarade dagen!

Skoldagen har varit ganska bra. Lite tjafs osv. Men annars så :) På spanskan hade vi läxförhör, och det kändes riktigt bra, tror jag får ett ganska bra resultat iaf. Resten har varit såna här tråkiga ämnen, matte, SO, NO, you know
Efter skolan så gick jag till stan och väntade på pappa som skulle komma med pengar till mig. Jag hade ju hittat 3 tröjor på Bik Bok. Iaf så när vi står där i kassan, så däger hon: jaa, det blir 498 (tror jag det var) kronor.
Och dagen innan hade jag fått det till 370 spänn. Aj, det var så pinsamt så jag höll på dö!!!! Pappa:
-vaa? omgg..... Men jag fick kläderna ändå, och + ett gratis smycke som man fick om man köpte för över 300 kronor.
Haha.. snillet här va :D Men jag är riktigt nöjd!
Sen så fick jag skjuts av pappa hem, och så fick jag med mig en hund ner också. Jag ska strax sätta mig och göra vår SO-läxa som är till imorrn. Gash, jag som haaatar so ^^

Puss


Mina kläder i dålig bild, ni lär väl se dom då & då när jag har dagen outfit :)


Juste, så har jag fått nya jeans också ! :D hihi


Livet är så j*vla grymt.

Jag och Sofia har legat och gråtit och skrattat i hela en timme. Vi har varit så j*vla ledsna att vi skrattat. Då fattar ni.
Just nu kan jag bara säga EN sak: FML, hatar det. Jag är ledsen HELA tiden, och det blir inte bättre när jag påverkar min omgivning heller. Hästen kanske inte betydde så mycket för mig när hon fanns, men jag har sett den pollen varje dag när jag ridit i hela 4 och ett halvt år. Det är mycket. Hon har varit min favorit ett tag, då jag red henne väldigt ofta, så hon har betytt jävligt mycket för mig. Det är så oerhört svårt och fatta att hon verkligen ÄR borta, jag kommer aldrig se henne igen, aldrig säga åt henne att icke dra tänderna mot boxdörren, aldrig lukta hennes doft, aldrig rida henne, NÅGONSIN! Aldrig är ett svårt ord, aldrig betyder aldrig, och aldrig är någonsin. Jag har ännu en stor j*vla chock, jag tror att allt kommer blir som vanligt, att när jag kommer kommer hon stå i sin box, eller i hagen, men nej.
Och ännu värre är det för Sofia, aldrig se hennes ögonsten! Hon betydde verkligen allt för henne, den tjejen lider ooootroligt mycket just nu, och jag måste finnas där för henne. Men det påverkar mig också, eftersom jag känt den där hästen lääänge. Jag pallar bara inte att prata om det, eller se henne på bild. Det är heeelt sjukt att livet kan vara så j*vla grymt, det är helt galet! Det ända som just nu håller mig nere på jorden är Princess Nova. Hon är så sjukt underbar, och KNAPPT hon kan få mig att glömma Rosete. Och sen är det Tove såklart, men det är inte direkt samma sak. Att stå i Rosetes box, där ingen häst står just nu, är jäävligt svårt. Det är slickmärken kvar av henne i krubban, märken efter henne i boxen, dom har inte bytt spån, avföring VAR kvar, och hö ligger tom kvar. Det är så galet svårt och se så det är inte sant.
Detta inlägg tillägnas till Rosete, en av världens finaste hästar och till Sofia, som kämpar så oerhört hårt! ♥


VÄRLDENS FINASTE REALLY ♥

DAG 20- DETTA SKRATTAR JAG ALLTID ÅT


0:56: I WAAANT IT! xDDDDD

Detta videoklipp har jag sett TUSENTALS gånger! Och jag äääälskar det! Det är både URgulligt och roligt! Dom första gångerna man ser videon är det roligast, men sånt här är verkligen underhållande! ♥

♥♥♥♥♥

Hej!

Förlåt att jag inte bloggat, men jag har haft ganska fullt upp. Efter skolan igår så drog jag direkt till stallet, och där fick vi då reda på Rosete.. Som jag bloggat om lite längre ner ↓ Så sjukt svårt och fatta.. Jag tänker inte just nu berätta om vad som hänt, det får vänta ett tag. Därför också har jag inte bloggat.. Jag har tagit hand om Fia och lite så ;) ♥
Sen igår kväll sov Tove hos mig, eftersom vi har varit lediga idag. Obeskrivligt skönt!
Och vid halv 11 tiden, cyklade jag och Tove ner til stan, och jag hittade 3 tröjor på Bik Bok som jag kanske ska få. HOPPAS HOPPAS. Sen cyklade vi hem, och då tränade vi lite till karaoken. Typ 20 minuter efter det cyklade Tove hem.
Och nu bloggar jag hos Sofia :) Hörs senare ikväll! Pözz


Fine tjejen ♥





Fina tjajor! ♥


Juste, ridningen igår gick grymt bra! jag hade älsklingen då, och hon var suuuper pigg! Verkligen URskönt och rida henne igen! ♥

Puss


DAG 19: DETTA GÖR MIG GLAD (favorit i repris)


min älskling! ♥

R.I.P







Together forever.. ♥

R.I.P Rosete.. ♥


jhbhk

Tjena hopp!

Nu har Tove åkt hem. Tiden går så sjukt fort när jag är med den tjejen asso! HELT sjukt! Iaf så stod vi vid busstationen i typ 25 minuter och väntade på bussen, och sen så såg vi att vi tagit fel på en timme!! Så det var bara hem och eftersom pappa var vid oss kunde Tove få skjuts av han hem. (Hon bor ju nästan vid honom) Så det var ju bra :) Om en timme blir det att kura ihop sig i sängen och se på Svenska Hollywood fruar! Det bästa som finns :')
haha, så grymt roligt. Imorgon är det ridning igen! Känns som det var år sen jag red! haha, men iaf så ska jag rida älsklingen! ÅH, längtar så fruktansvärt tills jag får sätta mig på hennes rygg igen! Min älskling! ♥
Nu ska jag gå! Puss!


DAG 18- EN SOMMARBILD

Tagen av mig! :D

Lollipop

Hejsan!

Nu är jag hemma från plugget! Jag slutade 3, och efter det så gick jag på stan med Sofia en liten stund.
Snart kommer Tove hit, vi ska träna till karaoken. Vi är grymma :D Och hon ska vara här till 7.
Dagen har varit bra, och den har gått sjukt snabbt! Veckan kommer bli huuur soft som helst! Imorgon börjar vi 10 över 9, på onsdag är vi lediga och på torsdag börjar vi 10 över 9 igen! Känns riktigt bra! : )) hihi..

Aja, måste nog börja stänga av datorn nu, Tove kommer när som helst! ♥ PUSS!


haha, fett ful bild! men jag bjuuder

DAG 17- MITT BEROENDE


HELT KLART!


Something Borrowed

Heeej!

Godmorgon! Vaknade vi halv 10 ungefär. Jag och mamma såg på "something borrowed" igår kväll, med snyggingen Colin Egglesfield! gaahh. höll på och döööö när jag såg han! :D haha Filmen var iaf super bra! Ett filmtips!
Idag ska jag och Fia till rävhagen, där det är hopptävlingar, och sen ikväll kanske jag ska vara med Malak.
Annars händer ingenting mer idag.


+ att det ska vara med en mörkhårig tjej på bilden också :)


mmmMÖÖÖÖMMMMSSS!!! ♥ ggrr..

haha, puss!


TÄVLING!

Jag är med och tävlar om ett valfri vara på: http://dagensblog.blogg.se
Tävlingsinlägget är: http://dagensblog.blogg.se/2011/september/utkast-sept-5-2011.html#comment

Va med och tävla du också!


"Life is better with a smile"

Tjena babes!

Dagen blev inte riktigt som jag trodde. Jag gick på stan med Malak, och det blev ett mini köp med en ring! :)
Är väldigt nöjd, men den var liite för stor bara.. Så vi får se om jag byter den. Sen så nu på kvällen har jag varit med Sofia. Vi har varit ute, och cyklat. Och sen så var vi vid willys också. Där köpte jag godis.
Vi hörs mer imorgon eftersom jag har inge mer och skriva. Puss puss



OMG! Den ser fett ful ut! Men den är riktigt snygg IRL!



Puss och godnatt!


DAG 16- NÄR JAG VAR LITEN


:D

Mot stan!

Tjoo bree

Igår somnade jag runt 2 och vaknade 9 i natt. Jag var och handlade förut, och då följde Fia med :) Nu vid kvart över 1, så kommer Malak hit, och så går vi ner till stan, så jag har lite bråttom eftersom jag ska fixa mig också.
Egentligen så skulle jag på Klinte Marknad, men pallade inte.. Behöver just nu jeans och massa nya tröjor så det blir bättre om jag går på stan :) Får se om jag hittar något fint. Ikväll får jag se vad som händer.
Vi hörs och syns senare! Puss och ha en fortsatt bra dag!



Noo makeup! :D


DAG 15- HÄR BOR JAG


yee! :D

Friday, Friday

Morsning

Åhh, fredag! Den här veckan har gått sjukt snabbt. Dagen har varit fantastiskt rolig :') Vår klass är bäst, verkligen ♥ Sista lektionen var bäst av alla, då jag, Jakob och Tove satt och flumma oss framför datorn! :D
haha så grymt roligt. Vi skulle skriva någe brev till vår Svenska lärare. Vid tjugo i 3 så slutade vi, och sen cyklade jag hem och käkade lasagne. Nu sitter jag och gör ingenting. BTW så är vi lediga nästa Onsdag, SOOOFT! :D


Dagens outfit!

Dagens fail: Råkade peta en kille i min klass i ögat... ^^


DAG 14- KÄNSLOR

-

I love the way you lie. Just kidding. Lie to me again & I'll throw a chair in your face

Hejsan !

Dagen har varit riktigt rolig, men jobbig! Vi fick sovmorgon till kvart i 9, och när vi kom dit så började vi springa till snäck. Som är typ en mil fram och tillbaka ^^ Var så gryyymt jobbigt! Men att jogga/gå med dom bästa gör allt lättare ♥ När vi kom tillbaka, så gick vi till Gutavallen och tittade på när kompisar sprang olika lopp.
Det gick bra för vissa, och mindre bra för andra. Sen gick vi och åt mat, som blev soppa.
Efter det, på eftermiddagen så skulle jag springa en stafett-tävling. Alltså att 5 killar och 5 tjejer från varje klass springer 60 meter och lämnar sen ifrån sig en stafett-pinne osv..
Det började med att Andreas sprang till mig, och det gick bra för mig :) Bästa vän stod och hejade, och det hjälpte mig mycket! ♥ Så jag är nöjd, och jag var så sjuuukt trött efter, höll på och dö.. haha



Efter skolan så följde Tove med mig hem, och nu har vi suttit och sjungt till Chris Medina som vi ska sjunga på karaoken om en vecka. Det känns bra. Och sen så har vi tränat på so:n som är till imorgon!
Puss


bästa







Puss!!

Dag 13- SJÄLVPORTRÄTT I SVARTVITT


Kanske inte direkt "självporträtt" men svartvitt åtminstonde! :D

Don't cry, say fuck u and smile

Hola

Jag var med Malak efter skolan, därför har jag inte bloggat. Iaf så har jag och Malak inte gjort något speciellt, prata, tittat på tv osv. Skolan har varit bra, rolig :) En vanlig skoldag sådär.
Jag ska iväg till willys och handla när som helst, och jag har väl inge mer och säga, så vi hörs senare eller imorrn :)


-gammal

Puss ♥


DAG 12- KÄRLEK

whuut?



google-bild, dåra..


Plugg och så..

Hejsan :)

Skoldagen har varit ganska ansträngande. Är ganska trött nu iaf. Ikväll vid 7, så ska vi på någon klassgrejs, vi ska prata om droger, snusning och rönking tyyp. Det blir alltså ingen ridning för mig! :'( Men det skulle inte ha blivit annars heller, eftersom min ridlärare skulle på föräldrarmöte. hohoho
Efter skolan så följde jag och Sofia med Tove till stan en stund. Vi var mest inne på bik bok och cubus.
jag hittade inget speciellt. Sen så gick Tove och spelade flöjt, och jag och Sofia cyklade hem.
Jag har varit hemma ett tag, men jag har inte orkat blogga förens nu. Vi har engelska glosor till imorrn, så jag måste typ träna på dom nu, eftersom jag inte har tränat något ännu :D hehe, så vi hörs imorgon.


Right now. Ser ni mina nya örhängen? : )))

Pözzen ♥


Dag 11- EN VINTERBILD


Äälskar denna bild ♥

Älska mig för den jag är, inte den jag borde vara

Tjenare!

Idag har det varit stressigt, det är därför jag inte hunnit blogga. Jag har varit på stan med mamma, där jag hittade en vinter jacka. Jag har inte köpt den ännu, men jag ska göra det imorrn.
Sen när jag kommit hem, var det bara att äta och sen iväg till stallet. Jag följde med sofia :)
Det gick jätte bra för henne, hon red Skelleton. Vid 9 så ska jag se Svenska hollywoodfruar, sen går jag och lägger mig. Skoldagen har varit bra föresten! :) Nu ska jag fixa med lite bilder, och sen plugga! Satan vad läxor vi har.. 'PUSS


noo life.. ;)


-hemkunskapen

















Blev en liten bildbomb. Puss och vi hörs imorgon! ♥


DAG 10- MIN VARDAG

Ska jag berätta min dag? Aja, det gör jag nu:

Jag går upp klockan halv 7-7. Ibland 6. Då klär jag på mig, och sen äter jag frukost. Efter det borstar jag tänderna, sminkar mig och borstar håret. Efter det kommer Sofia och vi cyklar till skolan. Dagen i skolan är ju olika. Men när jag kommer hem, äter jag mellis och tittar på tv. Ibland tittar på tv och sitter vid datan samtidigt :)
På "kvällen" så är jag ibland med Sofia, då går vi ut och spelar fotboll elr liknande. 
Det där är väl typ den "normalaste" vardagen för mig :)

Puss 

 

Sunday

Hejsan!

Vaknade vid halv 7 av att min lillebror är uppa och går ^^ Men sen så somnade jag om till 9.
Nu har jag duschat, och sitter och tittar på Harry Potter. Jag, Bella och Sofia skulle kanske va sen, jag vet inte hur det blir, vi får se. Jag har inget mer och säga, så vi hörs mer ikväll eller imorgon!

Puss


Min fina tjej ♥


Ny header

HEJ :D

Nu är jag hemma från farmor och farfar. Vi var där och fikade. Efter det så åkte vi till ÖB där vi köpte godis. Sen har jag väl inte gjort mer idag. Har väl inge mer och skriva om, så det blir väl hejdå, och vi hörs mer imorgon!



Dagens outfit


mumms!


random bild




Ny header


Puss


Dag 8 & 9

Dag 8: Dagens

va? fattar inget.. så jag hoppar över den.



Dag 9: Detta gör mig glad


När jag får månadspeng!  : DD haha, då blir jag aas glad!


Love is on fire

Sådär! Nu är jag hemma hos mamma :) Jag tog med mig Bella.
Iaf, så igår efter skolan var jag med Tove och Sofia här. Vi gjorde inget speciellt, hängde helt enkelt :)
Sen vid halv 5 ungefär, så cyklade Sofia hem, och Tove följde med mig hem till pappa. Där pratade vi för det mesta, men vi var ute också lite. Vid typ 9 gick Tove hem.

Idag så vaknade jag vid halv 8, och kunde inte somna om ^^ Så jag är ganska trött nu. Idag får vi se vart dagen leder helt enkelt, för jag vet inte än.


puss

bloggar snart

Godmorgon!

Förlåt så hemskt för att jag inte bloggade igår, men jag fick lixom inte tid till det. Pappa skjutsar hem mig till mamma nu, eftersom han ska någonstans, och då vill jag inte vara här :)
Så jag bloggar när jag kommer hem till mamma! Puss


Du fattar inte vad jag saknar dej, det är sjukt. Det är du som jag saknar mest, den mest underbaraste häst som någonsin funnits! Jag älskar dej över allt annat ♥ Saknaden är enooorm.


Sweet!

Salut är "hej" på franska!

Hela kvällen har jag tagit det lugnt, Sofia kom hit för typ 2 timmar sen och kom hit med nybakade muffins! huur gulligt som helst! ♥ Jätte snällt. Imorgon börjar jag 9, så jag kanske hinner kasta in ett inlägg, innan jag drar till skolan! Det blir väl bra? Ska alldeles strax gå och lägga mig, men det får bli godnatt här nu!


Gjort om denna "rump-bild" XD

Puss ♥


Dag 7- En favoritbild

På mig? Isåfall denna:


i think..

haha.. ego! xDDD


Be yourself, life becomes easier!

Dia duit

Betyder hej på irländska! Coolt va? Skoldagen har varit bra. Har haft så gryymt ont i hela kroppen. Känns som om jag börjar på bihålsinflammation... iiiinte bra, gör ont som in i helvete. So:n var nog roligast, jag och Lungile hade kul som faan xD haha..  Snart ska jag nog sätta mig och göra matten, den är dock till på måndag, men det kan ju vara skönt och ha någonting klart lite tidigare? Eftersom vi har börjat få lite extra läxor nu.


Eftersom jag mår ganska dåligt ikväll, så ska jag bara ta det lugnt och chilla, och då menar jag det! ;)
Och imorgon är det fredag och då ska jag hem till pappa ^^ Tove skulle tydligen vara hemma då och inte åka till fårö, så det blir väl mysigt! :) (Eftersom vi kan va då.) Nu ska jag käka mellis, puss och hörs senare!


snyggish!




Det där är min häst det! Finast på jorden ♥

Puss



DAG 6- EN BILD SOM JAG ALDRIG LAGT UPP


Bjuder STENHÅRT!


Tonight i'm lovin you ♥

Hola amigos!

Efter skolan följde jag med Sofia hem till henne. Skoldagen har varit riiktigt rolig! Så alltså har den varit bra :) På matten och engelskan var det roligast! Jag, Fia, William och Jakob flumma oss som as! Och på engelskan satt jag, Casper och William och skrattade så vi grät :') haha
Right now så sitter vi och lyssnar på musik och pratar, senare vet jag inte vad vi ska göra. Vi får se helt enkelt :)
När jag kommer hem bloggar jag mer, kiss


gammal


L♥

Hejsan alla babes!

Nu är jag ute från duschen, red ju ikväll. Jag fick Luddan! Eller egentligen fick jag älsklingen, men hon mådde dåligt så hon fick stå över ikväll. Iaf så gick det jätte bra! Vi arbetade mycket serpentiner, och volter. Hesten var duktig och lydde bra, och var lagom pigg, lite för pigg kanske :) Men i galoppen var hon fantastiskt duktig! Var ställd inåt bra, och galopperade lugnt, det gillar vi!
Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, jag har sjukt ont i ryggen.. men innan det ska jag träna på läxa, engelska och läsa typ 5 sidor ur fysik, inte så jobbigt, men vi hörs imorgon! Jag lovar att jag ska blogga lite mer, men det är ganska mycket nu, men jag ska försöka! Puss


Åh,, LÖÖÖÖVE!! ♥


DAG 5- EN GAMMAL BILD

oj..


Ajmen guuuud! Detta BORDE räknas! Förra julen på Teneriffa... herreguuuuud!!

DAG 4- MIN HOBBY

HAHA! Den lättaste av alla!







Ridning såklart! ♥♥♥♥♥

Feel the room rock

I made the day!

Och det trodde jag inte att jag skulle göra! Huvudet har typ hållt på och sprängas hela dagen. Värst var det på matten. Resten av dagen har varit bra, förutom att jag och Fia fick cykla till skolan i ösregn, så jag såg ju lite halvt drogad ut när vi kom fram till skolan! xD  haha...
Efter skolan cyklade jag hem, som tur var i fint väder, och när jag kom hem åt jag 3 pannkakor och sen så kom Sofia hit i typ 20 min. Hon ska rida nu ikväll, tyvärr orkar jag inte följa med :(
Ikväll ska jag chilla och träna på engelska läxan som är till på onsdag. Puss och vi hörs senare! ♥







Puss!


DAG 3- EN FAMILJEMEDLEM

Eftersom ingen av min mamma, pappa eller bror vill synas på min blogg, så får min älskling göra det:



WTC

Jag sitter och tittar på ett program om World Trade Center. Idag var det alltså 10 år sedan den där terrorattacken förekom! Idag hedrar vi alla som dog där inne, som kämpade, men som inte klarade sig. Dom som led där inne, och som hoppade. Jag har inte ens föreställt mig att det kan finnas något så sjukt, så att man kör in i två byggnader där 50.000 jobbar. Visserligen var det tidigt på morgonen och vissa hade ännu ledigt, så alla var inte där, men att 3000 dog, det ÄR sjukt! Och dom som överlevde, vad dom bär med sig hela livet. Dom som gjorde detta har inte rätt till att leva, och nu hotar dom med att dom ska göra en till terrorattack. Det är bara inte rättvist, men idag ska iaf alla som dog där inne få bli hedrade och få veta att dom som gjorde detta är inte värda någonting, medans vissa som dog där inne var riktigt bra människor, som förtjänade att få leva, samt alla brandmänn och poliser som offrade sig, för att rädda människor, och alla familjer som sörjer, kärlek till alla er! ♥








Se på polisen 4.30! Helt vit av allt smuts/rök/!





Jag har sett på hela den här videon, och det är helt galet! När andra tornet rasar, se bara bilket moln som kommer och gör allt grått! Och tänk er själv ALLA som är där inne!

För er som läst min blogg länge kanske kommer ihåg att jag lagt upp ett sånt här inlägg tidigare? Btw så tror jag att jag ska se på World Trade Center filmen idag..

Memories

Hej Hej!

Nu sitter jag och tittar på "Bröllopsduellen" som går på tv:n! Sofia har gått hem nu, vi var ute och spelade fotboll förut! Jätte kul :) Och sen så gick vi in och tittade på Fångarna på fortet med Gurkan! Och j*vlans vad bra att hans lag vann! :D Nu iaf så har hon gått hem, och jag och mamma ska snart sätta på filmen "Brides Maides", verkar jätte rolig och bra! Men vi hörs mer imorgon!

Puss


-ikväll


Fiiin heeest!


-1 vecka sen, typ

PUSS!


Sliten chey


www.hhjaartat.blogg.se

Hej

Jag har inte gjort något idag. Har haft en SÅN huvudvärk! Nu har jag tagit en alvedon så det börjar bli bättre.
Både Fia och Malak har hört av sig, men jag har inte orkat vara med dom. Jag har legat och tittat på tv och typ geekat (stavning?) fb på mobilen i flera timmar! haha.. Mamma kom hem från marknaden nu med ckoladtoppar, igen! :D Gött! Jag ska väl strax äta, det blir spagetti och köttfärsås! smaskens! :)


bästa

Ps, KOMMENTERA FÖR F********N!!


DAG 2- FAVORITPRYL

Svårt...

Men det får nog bli min alldeles egna Mini PC! (Dock är det inte min på bilden) Annars hade mobilen stått högts upp på listan!

Puss!


Electropop, brorsan vi kör, Electropop, spelar nån roll, Electropop, hela Stockholm, ELECTROPOP!

Godmorgon!

Vaknade vid typ 8! Och försökte somna om, men det gick inget vidare.. Idag tänkte jag följa med till Kränklingbo marknad, men jag orkar/vill inte. Så idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske gå på stan? Jag ska iaf snart hoppa i duschen! Och käka frukost. Jag uppdaterar senare, när jag har hittat på något :)







DAG 1-SJÄLVPORTRÄTT


Fett ful bild, men aja..


LISTA!

Nu ska jag börja med en lista till! Denna hittade jag på google! På en blogg som kom upp där! :)

Dag 1: Självpoträtt
Dag 2: Favoritpryl
Dag 3: En familjemedlem
Dag 4: Min hobby
Dag 5: En gammal bild
Dag 6: En bild som jag aldrig lagt upp
Dag 7: En favoritbild
Dag 8: Dagens
Dag 9: Detta gör mig glad
Dag 10: Min vardag
Dag 11: En vinterbild
Dag 12: Kärlek
Dag 13: Självporträtt i svartvitt
Dag 14: Känslor
Dag 15: Här bor jag
Dag 16: När jag var liten
Dag 17: Mitt beroende
Dag 18: En sommarbild
Dag 19: Detta gör mig glad (favorit i repis)
Dag 20: Detta skrattar jag alltid åt
Dag 21: Väder
Dag 22: Nyaste bilden på mig själv
Dag 23: Valfri bild

Det blir nog bra det här :)


alvedon

HELG! Är det första jag kommer skriva! Äntligen kan jag säga! Även fast den här veckan har gått sjuuuukt snabbt! Skoldagen har varit bra! Började vid 9 (inte 10 i 9..xD) och då hade vi bild, sen har vi haft so, svenska och musik. Musiken är ju så grymt rolig! haha..!! Nu tittar jag och Sofia på tv. Senare blir det väl att chilla, och att plugga, fast får se om jag orkar, har så grymt ont i huvudet! ^^
Vi får höras mer senare! Puss ♥


Denna sitter jag och myser med just nu!


Och dagens facelook! :)


Sleep tight!

Har sovmorgon till tio i 9 imorrn, så därför är jag uppe lite längre i kväll! :D Men nu ska jag bädda ner mig och sova! Puss och hörs imorgon!


Älskar dej hästen!

It girl

Tjena alla b-rudar!!

Är på ett strååålande humör! Skoldagen har varit skit bra! gryymt rolig. På rörelsen gick vi till Gutavallen och där skulle vi köra en "gå tävling" och jag var den enda tjejen som gick vidare till final, och i finalen kom jag 2:a! : DD Simon kom 1:a...  haha! :) Kul vare iaf! Och sen så har vi varit vid Fenomenalen, det var väl lite random och gå omkring där och leka med lego osv.. xD Men det var kul!
Ikväll har jag och Sofia gjort läxor, det är ganska tajt nu, och jag har inte riktigt tagit tag i min läxor ännu.. Men det ska det bli ändring på! :) Pappa och Bella är här nu, så måste vara lite social osv, men vi hörs mer imorgon!
(PS: Det är REDAN fredag imorrn : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)


Dagens outfit! (Som jag har glömt lite då och då...) Har klackskor på den här bilden, men det hade jag intei skolan.. :)

Puss!


Lääxor..

Är sååå sabblans glad just nu! Min mobil har laggat (trodde jag..?) men det har den inte, utan jag har bara smsat/ringt för 200 spänn.... hmmm... kanske ska planera in lite för hur mycket jag ska smsa/ringa för ? Eller vad tror ni? haha.. Iaf så har mamma fixat det nu! TÄNK att jag har klarat mig i typ 5 dagar utan att smsa eller ringa!!! SJUUUKT! ÄR man duktig så är man (a) ..
Nu har jag pratat klart om det. Jag ska gå och lägga mig typ nu, är ganska trött och måste ju orka med skolan : ))
Ikväll så har jag, Sofia och Rayan varit ute med Murre, Ali och någon random kille xD Eller dom har jagat oss, och vi har föörsöökt att spela fotboll, men det har gått sådär :/  Och jag som skulle chilla... hehe,,,
Vi hörs mer imorgon, puss och godnatt!



xoxo


Fuck you!

Hej!

Skoldagen har varit bra! Blev skit förvånad när Tove sa att vår engelska lektion var vår sista för dagen! haha
Efter skolan cyklade jag hem, och typ här hemma väntade pappa på mig, och sen så åkte vi ner till stan och köpte ett par nya skor till mig, eftersom mina gamla med dragkedja har gått sönder IGEEEN! Fjärde gången nu :@ argh!
MEn då valde jag ett par "converse" utan dragkedja! Myycket bättre :D
ikväll ska jag BARA chilla och ta det lugnt! Orkar inte göra ett piss,,, Har väl inge mer och säga än hejdå! x)


"If you really love someone, be yourself"

Puss!


I♥Y

Hejsan!

Nu har jag tid o blogga! Det har varit såå stressigt, med stallet, läxor och skolan, så jag har inte haft tid!
Ikväll red jag, vi hoppade :) Och det gick SUPER! Faith gick bra, andvände spöt gaanska mycket, eftersom hon inte bjuder så mycket på sig själv, så blir det atomatiskt att hon gör det när man är bestämd på henne och andvänder bra skänklar, det blir kanske alla hästar, men på henne känns skillnaden gryymt mycket!
Hon var fantastiskt duktig, pollen! ♥ Jätte glad :D
Sofia var här förut, eftersom vi skulle träna på spanskan som vi har till torsdag. Fett jobbigt -.-
Är riktigt trött i både benen och huvudet nu, så jag går och lägger mig, puss och godnatt!


Kärlek till denna hästen nu asså! ♥


löööve

Tjenna

Det blev lite längre i stallet än vanligt! haha.. Jag var där och tittade på när Sofia red (hade sällskap med Sofie och Simon också! ♥), dom hoppade, och det gick jätte bra för Fia! Innan, i skolan, så var det kul. Första lektionen hade vi hemkunskap och då gjorde vi soppa och scones, riktigt gott faktiskt! Och resten av dagen gick av bara farten.
imorgon ska jag hoppa med Faith! Det ser jag verkligen fram emot! taggad till tusen :)


Fina, fina tjejen ♥


"Love you most"

Puss och godnatt!


I always gonna be by your side, don't worry

Hej!

Är hemma nu. Jag ska strax äta, det blir potatis, köttbullar och brunsås, smarrigt! Imorgon är det ju skola imorgon, men av personliga skäl, kanske jag inte ska gå imorgon ^^ Det är lite privat, och jag känner att jag inte orkar gå i skolan pga detta... Så det känns ganska.. tråkigt. Men aja, det är inte säkert.
Bloggar kanske senare ikväll, men om inte, så hörs vi imorgon! ♥




That should be me, holding youre hand ♥

Tja!

Bloggar från Sofia nu, vi har kommti hem från stallet och sitter och lyssnar på musik. Vid 12 så skjutsade pappa mig till stallet, där Sofia och Alva var. Alva från Gannarve ♥ Där tittade vi på hopptävlingar ett tag, och sen gick vi runt lite i stallet osv.. Vid 1 åkte Alva hem, och jag och Fia träffade Pauline och Ida. Pauline har fått egen häst, så vi följde med till hennes stall. Efter typ en timme till, så gick vi hem till Sofia. Jag ska typ hem vid 5, i think.
Bloggar senare, hemma så see yaa! :D


haha, i plugget... ♥

Puss! 


MÅSTE HAA!



SERIÖST! MÅSTE bara HAA!!!

LASERDOME! :D

Tjenare!

Dagen blev mer händelserik än jag trodde! :) Vi åkte ut till farmor och farfar och där åt vi glass och massa kakor osv.. Sen så åkte vi hem, och då hade jag bestämt mig för att va med Tilde och Emilia!
Och då blev det så att vi gick och körde Laserdome! Asså det är ju föör jävla roligt! Och det roliga är att jag förlorar och sprang runt i den där hallen och skrek som en stucken gris! xD haha..  Garvade som as!
Det var ju roligt, och sen var det väldigt länge sen! Och efter det så gick jag hem, och jag åt mat, och sen så har jag varit ute och spelat lite fotboll med broder. Kul det :) OCH att bollen fastnade på en typ 2 meters hög container, så Robin hissade upp mig på den, och så plötsligt satt jag där uppe! haha, fett läskigt
Ska strax sätta på Scary Movie 2, och ligga och titta på den :) Imorgon blir det att slappa hela dagen lång, och förbereda sig till skolan -.- Puss och ha en forstatt trevlig lördagskväll!


"Together we can do everything" ♥

Btw, så är det gryymt nice att lyssna GRATIS på spotify, på både tv och mobil, hur många gånger man vill på samma låt, i ett halvår!! :DDDDD "happyface"

Pözz


I haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaateee wbbbs! :ssss

Hej!

Haha, ruriken blev bra tyckte jag, för det är exakt det jag gör: haatar wb:s! (wannabes, stavning?) även fast jag själv kan va en lite grann xD haha.. intressant ellerhur? :)
Nej, men pappa stack till Elias fotbollsmatch, och jag eller Robin orkade inte följa med :D Jag sitter och myser lite med Bella och tittar på tosh.O. Grymt bra asså !
Vet inte vad vi ska göra idag riktigt, det blir väl ut till farmor och farfar tror jag :) Nu ska jag se klart på Tosh.O och sen ska jag börja göra mig i ordning, tror det blir och duscha också :)

Puss!

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig ♥


I love you

Tja tja!

Är hemma hos pappa nu, han kom typ 1,5 timme senare jag skrivit det där inlägget xD hehe.. Vi ska strax äta mat, det blir pomm fritt och nuggets! Det blir nog gott :) Det blev ett litet, snabbt inlägg, men vi hörs mer imorgon i think! Puss!


Dagens outfit!


Hej!

Äntligen fredag! Såå skönt! Är verkligen trött, och den är veckan har gått segt tycker jag. Iaf så ska jag hem till pappa om typ en halvtimme, och jag ska hinna packa och så innan, så jag har lite bråttom.
Idag i skolan har vi inte gjort något speciellt, vanliga lektioner. Känns surt att sluta tjugo i 3 vaarje fredag ^^ Om jag inte väljer elevens val på sista passet någon gång, usch -.-
Slut snackat om det :) I helgen så vet jag inte vad jag ska göra, slappa :D Jag måste gå nu, så vi hörs!
Har ju internet hos pappa ;) Puss! 



Bytt header

Hej hej!

Kände ännu en gång att jag inte ville ha min gamla header ^^ Så jag gjorde en ny! Världens bästa Alva från Gannarve, håller på och fixar en RIKTIGT snygg header till mig! :D Bäbbisen! Tack! ♥
Här kommer den i en liten bild:
 


Den blev lite avlång bara.. Godnatt och hörs imorgon! :)


yay

Hej!

Tove följde med mig hem efter skolan! Vi har tränat på engelska läxan, typ hela tiden. Sofia kom till mig nu, och vi tänkte gå ut och spela fotboll! Idag i skolan har det varit bra, jag har fått byta spanska grupp! Och då blev jag på bättre humör :) tihi.. Resten av dagen har varit bra, har mått lite upp och ner.
Aja, cha cha b-ruuudar!

Fin sko... hihi

Puss!


RSS 2.0