Some pics

Kommer nu lägga upp 'sommarbilderna' och alla bilder ifrån farmor och farfar samtidigt, just so u know :-)












image description



Hos farmor/farfar:


Kusin och jag (snyggingar ;-)) ♥








Lill brorsan







Fannsan och Maxan ♥

possposs !

HISS/DISS


1.SOMMAREN ÄR SNART HÄÄÄR!
2.Kan verka lite wierd, men min farfar. Han är BÄST. No matter what, han finns alltid där och ställer alltid upp för mig, kärlek till dig! ♥
3.Instagram, följ mig! 9jemma8, ;-)


1.FUCK, TENNY ÅKTE UT BB. fml.
2.Hårförlängningen jag vann på Tradera, såg inte klokt ut!
3.Töntar som inte vågar stå på sina egna ben

 

Sommarbilder

Halloj!

HISS/DISS blir uppskjutet till ikväll då jag inte har tillgång till en snabb dator just nu. Och sen så har jag och Fia varit ute en stund och tagen en liiten stund till att fota lite nya sommarbilder! Det var inte alls många, men några iaf.

Är med henne nu, får se vad vi hittat på nu :-) Hörs senare!

Fler sommarbilder kommer:


#happy #girl

Godmorgon!

J'vlar vad fint väder det är idag! Känns nästan som sommar ju! :-)
Jaha, idag är vi lediga från skolan (imorrn också) och satan vad skönt det känns, och sen att det bara är 3 dagar i skolan och sen helg igen, härligt! :-)

Idag ska jag va med Fia en stund och sen ikväll ska jag till farmor och farfar, då typ halv släkten kommer. Och som vanligt kommer jag se gravid ut efter jag har varit där, J'VLAR vad mat och efterrätt vi brukar få, haha. Intressant huh?

Jag bloggar sen, HISS/DISS kommer bl.a STAY TUNED.


LOVE


BB LIVE

Hejsan!

Har väl lugnat ner mig lite grann, men att veta att man typ har slängt en j'vla massa pengar som man sparat i typ ett halvår,,,,, det är j''''''vligt surt. !!
Iaf så sitter jag och tittar BB Live nu, och skypar med Fia. Vi var förut förbi willys och köpte cola, mumma.

Nej, ska titta klart nu och sen får vi se vad jag gör, pusspuss!



fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck... FUCK

Är så j'vla piss sur på mig själv alltså.

Ni kommer ihåg förra helgen, då jag storstädade hela söndagen? AA iaf så måste jag ha råkat SLÄNGA mina GANNARVEPENGAR. Dom låg i ett kuvert och jag skulle slänga andra TOMA kuvert, men då måste jag fått med mig det kuvertet också. Jag är dum i huvudet, HELT dum i huvudet. Hatar mig själv!! Och ja, ni får kalla mig dum.
Och vill ni veta hur mycket pengar som låg där i? Nej, det tänker jag inte skriva för då skjuter jag mig själv, vill inte tänka, inte alls. SÅ. Blir det något Gannarve läger för mig?.... Ser inte ut så nu...

FYFAN.



åååååååååhhhhh, miiiiiiisss

JUSTIN ÄR MED PÅ TV!!!!!


Love me or hate me. U choose. Cuz i love you.

Hejhej!

Myser med min efterlängtade vovve just nu, samtidigt som jag tittar på när lillbrorsan spelar FIFA.
Har varit med tjejerna all day, och vi har mest varit inne och pratat men vi har också varit ute en stund. Saknar dom redan. <3

Ska se om jag kan åka hem till mamma imorgon istället, eftersom jag vill det. Och på måndag ska jag ut till farmor och farfar och då kommer väl halva släkten antar jag, det är ju Valborg. :-)

Mer uppdatering kommer, puss!


Dagens outfit


I love ya.

Helloo

Jag och mina finaste tjejer sitter och flummar som satan nu, vi gör inget speciellt, utan pratar bara, men vi har jädrigt roligt ändå. ;-)

Ska försöka blogga lite mer, får se om jag kan denna helg eftersom jag är hos pappa, och då har jag inget 'fast' internet.

Anyway, puss och godnatt!


LOVE ME FOR WHO I'AM.

Halloj!

Sitter hemma hos Tove nu med alla 3 brudar! Vi har det jätte mysigt, och vi ska handla sen och sen ska jag gå hem en snabbis till pappa eftersom han fyller år IDAG. ILOVEYOU pappa, du är min bästa vän. <3

Bloggar senare! Kiss xoxo


LEAVE ME ALOONE BITCH.

Tjoo!

Är verkligen super kass på att blogga.... Inget jag kan göra så mycket åt tyvärr, eftersom mitt internet dampar sönder på telefonen och jag har inte så mycket tid framför datorn när jag är hemma.

Idag har det varit en lagom bra dag, dock inte i skolan, kände bara för att gå och smälla till närmaste person på sista lektionen, hade lågt blodsocker och var allmänt sur. Usch.
Efter skolan hade jag iaf utvecklingssamtal, känns som jag precis hade det? Tiden går snabbt. Fick iaf bra med beröm och så har jag lagom bra betyg, jätte skönt. :-)

IMORGON så är det FREDAG, JIPPIIIII!! och sen är vi lediga måndag och tisdag i nästa vecka, så...4 dagar helg! Super skönt. Imorgon ska jag, Sofia, Tove och Rebecca ha filmkväll hos Tove och så sover vi där, mysigt!


I'm gonna love you forever. No matter what you say.

Morsning!

Jag och Fia sitter och tittar på BB nu, vi har precis käkat lite mellis också.
Skoldagen har varit bra, har mått ganska dåligt eftersom jag börjar bli sjuk IGEEN. Jag är skit tjock i halsen och har halsont, usch!
Nej, bloggar senare, puss!


Dagens outfit

(OBS. LÄGG MÄRKE TILL MITT VRÅLSNYGGA SKAL OCKSÅ)


Dagens ridpass 24/4-12

Hej!

Sry för den sega uppdateringen. Har ju ridit ikväll, fick min älskling Princess Nova och vi red ut idag! Har varit ett sånt underbart väder idag.

Iaf så red vi upp och ner för lite backar, hoppade lite och red på ett runt spår som finns ute i skogen. Hoppningen gick skit bra, hon hade ingen tanke på att smita undan. Jätte kul verkligen!

Ridningen på spåret gick SUPER bra, iaf i vänster varvet, då hon ställde sig ordentligt med halsen inåt och var hyfsat pigg.

Och till slut backarna. Vi skrittade upp för dom och hon gjorde det lugnt och sansat. DUTTI POLLE GNÄGG. <3


Dagens köp!

Fick 3 BH:ar och en puder av min fina mamma idag, tack så mycket om du ser detta mamma. <3


Dagens outfit


natti

Sry för den sega uppdateringen idag, har städat heela dagen lång och nu ska jag sova. Har tittat på BB Live också, YES Hulda åkte, fyran vad skönt, MIN AMANDUS TAR ALLA. <3

Vi hörs imorgon med nya inlägg, puss och godnatt!


I wish that i've never met you.

Hej!

Blir att städa mitt rum idag, det ser förj'vligt ut rent ut sagt. Och sen så har vi storstädat hela lägenheten också. Just nu har jag tagit paus och sitter och äter choklad mousse, jävligt gött om jag får säga det själv, haha. ;-)

Bloggar mer senare när jag har intressantare saker och skriva.


VIDEO-VIKTIGA NYHETER.....


Berätta för er här hur mina dagar har varit ist för att skriva, SÅ WATCH.

Puss.

Vårbilder från idag

Några bra bilder blev det iaf:













Jaa.. det var väl dom bra bilderna :-) Blev nöjd själv med vissa biler faktiskt! Hörs fina bloggläsare. ♥ PUSS

Halloj!

Bloggar senare på datorn istället. Har lite 'modellbilder' som jag tänkte lägga upp här. :-)

Ett litet smakprov:


Dagens outfit....

....blir myskläder hos Rebecca helt enkelt. OCH GRATTIS MIN FINASTE BÄSTIZ, #ILOVEYOU


Hooolaaaa

Hej!

Är hemma hos Becki med brudarna nu! Vi håller på att göra mat nu och sen ska vi se på någon film, och till det blir det 5 liter läsk, 1 kilo godis och en chipspåse! Muuumms!

Bloggar kanske sen, puss.


Dagens outfit


Internetshoppning

Har nu beställt ett sånt här super snyggt skal till telefonen:


Gaah, älskar det! Och det är LILA. Perfekt för mig alltså. Köpte det faktiskt på tradera, så det borde komma någonstans i nästa vecka.

Och sedan så la jag PRECIS ett bud på löshår, OCKSÅ på tradera:


Det här. Jag undrar bara om det kommer passa till mitt hår ifall jag vinner auktionen... hmm.. vad tror ni? Det är lite rött i det, och det har jag INGENTING av i mitt hår, MEN det kostar bara 100 spänn och det är riktigt! Hoppas nu inte att någon jävel jävlas med mig och kommer typ skicka gamla hårtestar eller något liknande..
 
Vet aldrig med internet, HOPPAS iaf att jag vinner och mina läsare.... lägg INTE bud på detta löshår!! (det är mitt) ;-) haha, PUSS and goodnight. ♥


VIDEO-LITE INFO OM MORGONDAGEN.

'
Första gången på typ 100 år jag videobloggar själv, haha! Och försök, snälla, förstå att jag inte mår riiiiktigt bra och att jag låter som en gris som sväljt en bajskorv eller något sånt...... hahah, NJUT.

;-) Lova ya.

Skryyyt.... ;-)

Hejhej!

Nu har jag varit på stan och köpt present till både Rebecca och Tove eftersom Rebecca fyllde år i tisdags och Tove fyller på lördag så imorgon ska vi hem till Rebecca på en mysig filmkväll! :-) ska bli jätte kul faktiskt.

Skoldagen har varit bra, har hostat som F'N, det blev faktiskt lite pinsamt på svenskan då jag typ aldrig höll klaffen, haha! Men jag har mått ganska bra idag ändå.
Och NU, bevis på mitt C som jag fick för ett tag sen i SO:


HÅÅLA!!!


Dagens outfit


Lite info!

Hejsan!

Sry för den dåliga uppdateringen, men jag har inte orkat ta tag i bloggen idag, försökte blogga förut på mobilen, men det gick inte att publicera. Iaf så har det varit en någorlunda bra dag idag, men jag har hostat som tusan och är väldigt förkyld ännu. Hoppas det går över snart.

Juste! Igår så ställde jag upp på hopptävlingen med lilla Super.Janne! 5 maj, då KÖR vi! En vanlig clear-round, och sen så får vi se om jag kör på klass 2 också, fett taggad!

Sedan har jag BESTÄMT mig för dagens outfit, och då SKA jag köra det VARJE dag. SKA. Och så kommer det bli en ny kategori och det blir då 'Dagens outfit', blir bra eller? :-)


SÅHÄR KOMMER DET SE UT 5 MAJ! (Fel häst bara ;-))

PUSS


MIN HUMOR.


Kärlek till denna kille alltså. ♥WILLIAM SPETZ♥ (heelt klart min humor)

Dagens ridpass 17/4-12

Tjeenare!

Hoppning idag på schemat och det gick superbra! Super är ju bäst, som ni vet... ;-) Vi övade mest på bommar idag, och han var jätte duktig, lite hård i munnen bara, men ingen stor fara sådär.
I slutet hoppade vi ett kryss på 1 meter, men eftersom det är ett kryss kan man säga att vi hoppade 70, 60 kanske. Och allra sista hindret hoppade vi ett hinder på kanske 70 cm? Och så bra som han är, så kom vi över galant. Skit bra ridlektion idag, verkligen! Det bästa på hela dagen, helt klart! :-)

Bad mamma ta lite kort, och dom blev inte så jätte bra, vissa är okej, men inga proffsbilder. Ska lägga upp 2-3 stycken iaf.

Har börjat känna mig sjuk igen också. Har jätte konstig värk i halsen, kanske all rök som man ska tacka? Och sen håller mitt huvud på att sprängas, helt seriöst. Usch. Får se om jag pallrar mig till skolan imorgon, jag satsar på det.




Som sagt... inga proffs-bilder direkt. ;-)

Pusspuss/E


Gaaaah, blir sååå trött på vissa...

Hej.

Bra dag i skolan tills vissa kom och totallt förstörde alltihop. FUCK U. hatar er. Bloggar senare, nu blir det Super.Janne!

Ful:


Jag dör varje gång jag ser er.





#iloveyouguys

Moonday

Tjenare

Home now. Dagen i skogen...rolig som tusan, vi räffsade löv typ hela dagen och i slutet skulle vi elda upp alla högar vi hade samlat ihop, och jag kan ju säga det att jag STINKER rök just nu! I slutet mådde jag också lite dåligt eftersom man kunde typ inte gå någonstans utan att få rök i facet och det blev för mycket helt enkelt.
Men ändå skönare en sån här dag en en vanlig måndag. :-)

Nu är jag hemma med Fia och vi tittar på torsdagens BB. Puss!

Det var mycket, mycket, MYCKET värre IRL än på bilden:


På väg hem..


^^

Skoooolaaaan nuuuu, uuuuuusch, orkar inte. MEN vi ska ju kratta löv på en äng idag, så det är ju inte en vanlig dag. Hörs sen, puss!


Håll utkik!

Hola amigos!

Nuuu har jag kört min powerwalk med vovven och så har jag käkat frukost. Är riktigt pigg och glad idag känns det som, det kommer säkert bli en jätte bra sista dag på påsklovet. MEN jag vill iiinte börja skolan igen, viiill bara inte, men det är ändå bara 2 månader kvar till... SOMMARLOVET.
Idag ska jag va med Tove när hon kommer hem, och sen vid 6-tiden så ska jag och Fia till Bert och Fjärt för sista gången och se på allas filmer, ska bli kul faktiskt.

Ett åsiktsinlägg kommer nog upp idag också, så håll utkik!



Och på tisdag! Dåni, då ska jag hoppa Super, längtar något sjukt! (dålig bild, i know)

BooooRiiiiing

Halloj!

Sitter i soffan och tittar på Pirates of the Caribbean. Pappa har precis åkt i väg för att hämta ena brorsan hos en kompis och den andre ligger bredvid mig och sover, så jag är lite forever alone känner jag. ;-) hunden är med pappa.

Skit tråkigt inlägg, som vanligt och jag skjuter upp Åsiktsinlägget till imorrn. Puss, i'm out.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1819100/images/2012/pic_198465660.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1819100/images/2012/pic_198465667.jpg" class="image">


Myy daay

Morsmors!

Nu sitter jag och stortjillar. Har bränt fett som f'n idag, haha! Vi var åkte direkt ut till Tofta först ist, där vi hjälpte mormor och morfar att ställa vagnen till rätta. Och sedan fikade vi med korv och bullar, och till sist gick vi ner till havet där Bella badade för första gången i år! :-)
Sedan så åkte vi till Vibble, till farmor och farfar, där jag och mina brorsor typ brottades.. haha (som vi alltid gjorde när vi var små) tills vi typ dog i gräset. Och sedan så fikade vi där också.

Och nu är jag hemma! Vi har varit hos mamma också, där jag lekt med Bella och Elias en stund också. Puuuuh! Och ikväll så ska jag, pappa och Elias sätta på Titanic och titta på den. Slår vad om att jag kommer börja böla lite smått..... hehe.

Min dag har varit riktigt händelserik faktiskt, så nu väntar en sooooooft kväll, PUSS.


Har inga bilder här hos pappa, så jag bjuder på en gammal.


#happy

Godmorgon!

Har precis varit på en powerwalk med Bellsan, riktigt skönt faktiskt, OCH när hunden sköter sig så att man knappt kan tro att det är sant, är det RIKTIGT skönt och gå på morgonen.
Nu ska jag göra havregrynsgröt till frukost och sen ska jag ut till farmor och farfar och träffa dom och SEDAN ska jag ut till Tofta och där ska vi hjälpa mormor och morfar med husvagnen.

Så, så ser min dag ut :-) jag uppdaterar lite senare, och ikväll ska jag försöka komma upp med ett åsiktsinlägg.

PUSS


Home sweet home

Tjabba.

Nu är jag heemmaa! Har precis packat klart mins saker och pappa kommer väl när som helst. Det var inte så jätte mycket jag ville skriva egentligen, men.. Aa, hörs senare.. Haha :-)

OCH BEA, JAG SKAA HA EN SÅN DÄR TRÖJA SOM DU HAR:


SRY

Tjooo

Sorry för den dåliga uppdateringen, men jag har inte haft tillgång till internet, men nuså. Är ännu hemma hos Bea, och vi har precis skjutsat Alva till bussen så det är bara jag och Sofia kvar här nu. :'(
Beas mamma ska skjutsa hem oss till 4 ungefär, och då skjutsar hon hem mig till mamma, och då ska jag bara packa och sen ska jag iväg hem till pappa igen, och så ska jag vara hos han i helgen.

på söndag ska jag nog vara med Tove, hon kommer hem då. Och på måndag ska vi till en äng med klassen och raffsa löv, inte förstår jag vrf vi ska det, men skönare det än en dag i skolan med alla tråkiga ämnen.
Jag ska försöka blogga lite snabbt sen innan jag ska hem till pappa. PUSS




Åsiktsinlägg, vilket ämne?

Godkväll :-)

Nu ligger vi och snackar, typ. Vi har inte gjort så mycket ikväll, vi har tittat på Zuper Zebran, riktigt bra film tycker jag. Och sedan har vi inte gjort så mycket mer faktiskt.
Ååååh, vet inte vad jag ska blogga om.... Vill skriva åsiktsinlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva om... så ni får gärna kommentera VAD jag ska skriva om, tack :-)


En ganska bra bild som Sven tog! (Beas pappa) Jag och Super, för ett tag sen. ♥
PUSS.

Hos Beejja

Hej!

Nu är jag hemma hos Bea med Sofia och Alva, vi sover här ist eftersom det inte gick hos Alva. Idag har vi typ åkt buss hela dagen och sedan så har vi sett Alva spela BRS dock bara en match, men dom var duktiga och dom gick till kvartsfinal! :-)
Ikväll så ska vi PARTAAJJJAAA, haha, nej men vi ska mysa och sitta uppe länge och sen får vi se vad vi hittar på, någonting kommer hända iaf. Uppdaterar senare, PUSS.


Gammal bild på mig och Fia SOM jag hittade på Beas dator. ♥ SEE YA.


Kooort inlägg

Nu åker jag ut till Slite, blev lite ändringar så vi sover hos Bea ist! Uppdaterar senare, puss!


<3 Josh Hutcherson <3

TJABBA

Nuuu är jag hemma! Egentligen så kom jag hem för typ 40 minuter sen, men bror min ville så gärna att jag skulle följa med till Willys, så jag var snäll och gjorde det, och som "tack" så fick jag köps godis för 20 spänn och en cola, värt tycker jag ;-)
Filmen var sjukt bra faktiskt! Och jag är ju KÄR i Josh Hutcherson nu, som satan! Så j'vla snyyyggg, DÖR.

Iaf så får filmen faktiskt 9/10 i betyg av mig, den är inte alls lika "läskig" som den verkar och som vissa kanske säger eller tror?


To the CINEMA.


HISS/DISS

Börjar med DISS denna gången..


1.Internetmobbning.
Usch, det är så j'vla hemskt, att folk inte vågar stå för sina åsikter och det är j'vla fegt!

2.Skolan.
Känns lite förj'vlig nu för tiden, oooorkar bara iiinteee!

3.Vädret.
Varierar så sjukt just nu, kan det inte bara bli sommar..?


1.Big Brother.
ATT MARCEL ÅKTE UT! YEEEES.

2.Ridning.
Det BÄSTA som finns.

3.Min iphone 4.
Det bästa jag har! haha, nej, men skulle definitivt iiinte klara mig utan den, hihi.






The hunger Games

Hallu

Nu är jag uppe iallafall, Fia sover ännu. Idag ska jag inte göra någonting förutom att vara med Fia då, men vi ska inte göra något speciellt, men senare, ikväll, då ska jag, Bea och Fia gå ner på stan och se Hunger Games!

Någon som har sett den? Kommer jag skita på mig? ;-) haha, uppdaterar senare med HISS/DISS


BILDBOMB














Och ja, denna häst går och lita på till 110%, hihi ♥


'

En liten bildbomb iaf. Har fler bilder men dom här är nog bland dom bästa, ni får dom andra en annan dag. ♥

Puuusss

Stay tuned.

Fia sover hos mig i natt, så.. uppdatering kommer senare!
Ett smakprov från idag: (bilder)


Dagens ridpass 10/4-12

Halloj!

Nu är jag hemma ifrån stallet. Har även hunnit duscha och äta. Red till backarna idag och Fia gick bredvid, red även barbacka! Jätte mysigt! Iallafall så var Reva jädrigt pigg och det var ju bra, men höll på att ramla av en gång.. haha! Hon var iaf jätte duktig och mysig som bara den idag, lille pollen ♥
Och även efter ridpasset så STOR ryktade vi henne, och hon blev sååå fin! Och massor med bilder blev tagna.

Men dom orkar jag inte lägga upp nu eftersom det är så pass många, men imorgon så dyker dom nog upp, såå.. stay tuned.



Ni får en gammal bild så länge.

Puss

Stallet next!

Hejhej!

Ska strax börja klä på mig stallkläder och sticka till Reeeva! Ska bli skit kul och få se och rida henne igen. :-)
Efter det ska jag raka vägen hem och duscha och sedan får vi se vad som händer, inte så jätte bra väder idag. Ganska molnigt och inge sol alls! Usch.

Men jag uppdaterar senare OCH jag ska be Fia ta massa kort idag som kommer upp här sen, blir bra ellerhur?

Pusspuss


Ett liiiitet, litet hinder jag hoppade med Reva för typ 2 veckor sen, äsch jag vet inte riktigt. Men fiin är hon ♥

Stallkläder.:

Några stycken som ville att jag skulle blogga lite om hästar och så.. men jag tänkte visa er vad jag VERKLIGEN diggar inom stalloutfits:


John Whitaker, heelt klart. OCH dom ska VA röda, me LOVE!


Gina Tricot Grand Pric kollektionen, jag DÖR varje gång jag ser alla snygga kläder. Vill köpa ALLTIHOP. Tummen UPP!


MÅSTE ha.


Allt detta.. MÅSTE jag ha, juuust so u know ;-) Nu blir det BB, puss!

Ang.statistiken, kommentarerna..

Hej!

Vill ge er beröm! Idag har bloggen varit SÅ rolig! Grym statistik och mycket kommentarer, love 2 u. <3 fortsätt så!

Annars idag så har jag BARA slappat och det behövs verkligen! Men imorgon så ska jag ut och rida Revis! Saknar henne såååhääääär mycket, så det ska bli skit kul, verkligen!

Får se om jag gör något litet inlägg senare, puss!


VIDEO-Emma och Sofia funniest moments... MÅÅSTE ses.


Video-Emma och Sofia funniest moments.... MÅÅSTE ses.

Videon blev sådär, lite ljudfel här och där, men det tog ett tag att både göra den och ladda upp den, så NJUT. ;-)

Läsarfråga:

Fick en läsarfråga och den löd såhär:
Varför ska du sluta rida Reva?

Svar:
Jo det är såhär att jag kommer sluta rida henne eftersom jag har en ganska ömtålig rygg som inte klarar av att vara i stallet 4 ggr i veckan. Min ryggrad växer snett och det betyder att mitt vänstra ben är längre än det högra och då, när jag går, så överbelastar jag det vänstra och det påverkar ryggen. Och det blir värre när jag är i stallet och rider, så alltså, om jag vill ha en ganska "frisk" rygg när jag blir äldre, måste jag "ta hand" om mig själv nu när jag är mindre. Om ni/du förstår? :-)

Så det är därför.



LOOOVE.


*brist på rubrik*

Hello!

Vaknade precis! Skit skönt och få sova ut, verkligen.
Idag så blir det väl att vara med Fia, som ni såg PP videon lägger under ;-) och JUSTE, jag klippte ihop ett klipp igår, "Emma och Sofia, funniest moments" och jag blev klar och allting.. Men sen i slutet, när jag skulle titta på det, så var det som att klippen inte gick att visa, sååå.. Det har svart hela filmen. Fick D-A-M-P. Men jag ska göra om det idag, så att ni får det idag. :-)

Och sedan så ska jag försöka blogga om lite olika saker, tex. hästar, som vissa ville? ;-)

Puss, hörs senare!


Videoinlägg-Jag och Fia snackar om vår påsk och vår kommande påskvecka.


Videoinlägg-Jag och Fia snackar om vår påsk och vår kommande påskvecka.

Japp. Ett tag sen jag och Fia gjorde ett videoinlägg, så.. varsågoda! här har ni det. Från IDAG. Och jag ser ut som ett miffo.. JA. haha ;-)

BÖRJAR BLOGGA ORDENTLIGT

.................IMORGON




GLAD PÅSK.

Tack för era kommentarer! Nu har jag bestämt mig för att blogga ganska ordentligt och om ganska mycket.
Såklart kommer det bli mycket "efter-skolan" inlägg om ni fattar? Men jag ska försöka, och SNÄLLA fortsätt med kommnetarerna, dom värmer mer än ni tror.
Ha en bra dag! Själv ska jag hem till farmor och farfar vid halv 5, kommer vara SMÄLL fet när jag kommer hem.. Farmor vettni..

#iloveyou


Ang.åsiktsinläggen och hela bloggen..

..ja, vart ska jag börja? Jag har bra statistik, enligt mig själv. Och jag är nöjd med den. MEN jag behöver ert stöd! Era kommentarer! Jag har min blogg dels för att jag vill skriva av mig, men också dels att folk ska "inspireras" av mig, men hur ska jag kunna veta vad ni inspireras av när ni inte kommenterar?

Jag behöver feedback, jag BEHÖVER det. För det är inte jag själv som läser MIN blogg, det är NI. För jag har statistik, det har jag. Det är inte så att 5 går in på min blogg, utan igår hade jag runt 50 unika, och det kan väl inte vara samma person? Eller?

Nej, utan jag behöver ERA åsikter, suger min blogg? Ja, men SKRIV det då. Jag TAR inte illa upp, det är bara skönt för mig och veta om ni tycker det. Så snälla, jag BER er, KOMMENTERA vad just DU tycker. Vad jag ska blogga om. HUR mycket du vill att jag ska blogga. OM den suger. OM den är bra. ANYTHING.


ugly.

And just so u know. Bloggar inte förens jag fått MINST 5 kommentarer. Så är bloggen bra nog att ens behålla?

KOMMENTEEEERA.

Haaaaliiii haalllååå!

Seeg dag idag, Bästizz och jag har bara legat och pratat och bara latat oss, ganska skönt ändå.
Mamma och pappa ska strax åka och handla, kanske jag följer med.. Iaf så ska pappa äta hos oss ikväll, så det blir riktigt mysigt! :-) Annars har jag inget mer planerat idag, SKULLE DÄREMOT UPPSKATTA OM NI KOMMENTERADE HUR BRA NI TYCKER BLOGGEN ÄR. JUST nu. JAG känner att den börjar gå neråt, inte med statistiken och så, utan jag menar inläggen.

KÄNNS DOM TRÅKIGA? KOMMENTERA PLZ.


Rubriker är överskattade.

Godmorgon lovers! .. Haha

Tove kommer hit snart, och vi ska typ jaga en boll med Fia, alltså spela fotboll. Får se när det blir av. Om det blir det.
Iallafall så vid 3 åker Tove till Fårö och sen ser jag henne inte någe mer tills vi börjar skolan igen, :-( super tråkigt!

Ska kliva upp ur sängen nu och käka lite frulle innan Tove kommer, puuuss


PÅSKLOOOOV

Hej!

Är hemma hos mormor och morfar nu, vi har ätit och nu sitter vi bara och myser. Bloggar senare!


Halloj!

Bara en liten uppdateringen om imorgon:
Efter skolan imorgon så ska jag, Tove och kanske Fia gå påskmarschen, och nej.... Vi blir aldrig för stora för det.. ;-)
Iallafall så efter det ska jag, mamma och Robin hem till mormor och morfar och käka kvällsmat och sen kanske Tove sover hos mig. Kanske. Vi får se helt enkelt, men jag uppdaterar imorgon ändå, puuuss


Påsklooov snaaart.

Cha cha!

Efter skolan följde jag och Fia med Tove till Guteskolan för att hämta hennes lillesyster. Och sen så gick jag och Fia hem till mig. Vi har tittat BB och käkat mellis.
Vi var även ute förut och försökte sola, men det var lite för kallt för det. Vi får se vad vi hittar på nu. Och imorgon, SISTA DAGEN I SKOLAN. Och vet ni vad? På påsklovet så ska jag va hos Alva i typ 3 dagar med Bea och Fia, kommer bli SÅ GRYMT. lääängtar. <3


Ang.uppdateringen

Sweeties, jag KOMMER blogga grymt mycket på påsklovet! Men jag måste köra järnet i skolan dom här 2 sista dagarna, just so u know.

Puss och sussa gott. <3


Dagens ridpass 3/4-12

Hej!

Ber hemskt mycket om förlåt för den kassa uppdateringen. Men jag har inte haft tid säger vi. ;-)
Iallafall så är jag hemma från stallet nu. Gick jätte bra idag! Vi tränade på serpentiner på långsidorna och sen så red vi utan stigbyglar. Och herregud, det känns i benen kan jag säga, måste nog börja träna lite mer.. Eller?
Super var ganska pigg, och lite hård i munnen, men han var som vanligt mjuk och fin i halsen så det var inga problem att ställa han inåt. Så duktig polle!

Imorgon får jag se vad jag hittar på, skola som vanligt, men efter skolan får vi se. Är i ganska mycket behov av nya tröjor.. Får se om jag tar stan någon dag här framöver!

Puss&kram


Pattie Mallette

Grattis säger vi till Pattie Mallette! Justins underbara mamma, haha, hoppas hon får den bästa födelsedagen någonsin, och tack för att hon skapade Justin ;')




Sometimes life has to go on.

Hejsan!

Skoldagen har varit okej, rolig men jag har mått sådär. Ont i magen och lite så. Just nu är jag hos Fia, som ni kanske kunde lista ut? ;-)

Och juste, när jag bloggar ifrån mobilen och ska lägga upp bilder så kanske ni märker att dom dubblas? Jag vet verkligen INTE VRF. får iaf psykbryt^^

Hörs senare, puss.


Svensson Svensson

Hej finingar!

Ligger just nu och tittar på Svensson Svensson "the movie" typ, haha. Fett bra film jao, stort filmtips!
Imorgon är det måndag.. Känns okej, men bästiz festiz är sjuk så det blir jag, Fia och Becka.
Detta får nog bli sista inlägget för idag, så vi hörs imorgon babes, och SNÄLLA KOMMENTERA MIN NYA DESIGN HÄR I INLÄGGET NEDANFÖR, BEHÖVER VERKLIGEN VETA VAD NI TYCKER, TACK.

Puss


NY APRIL DESIGN

Ganska nöjd... känns som om mina headers alltid ser så enkla ut. Emilie ska iaf hjälpa mig.. tror jag, och göra en snyggare. Så denna är bara tillfällig, buuut.... what do u think?


HISS/DISS ?

Visst ni att....

........jag är beroende av epicdirection.blogg.se och biebertime.blogg.se ?`
........jag tycker Instagram är roligare än FB?
........jag läntar SJUKT till Gannarve?
........jag fyller 15 nästa år?
........det är jag som har lärt min vovve ALLTING?
........jag hatar när djur skadas?
........jag älskar min blogg? Är faktiskt grymt nöjd med den.
........jag är beroende av godis?
........jag älskar och titta på "Kalle Anka", och "Musse Pigg" haha
........JUSTIN ÄR MITT ALLT.





Sick girl

Hej!

Jaha, vart man sjuk igen. Inget april skämt, utan jag ska INTE rida Reva idag. Urtråkigt! MEN jag har tappat rösten, snorar och hostar som bara den så.. Orkar helt enkelt inte.
Idag så ska jag inte göra något speciellt, ta det lugnt så jag kan gå hela skoleckan. Fast vi bara går till torsdag för sen är det PÅSKLOOOOV! Så sjukt skönt.

Uppdaterar senare babes!


RSS 2.0