bye

Blir nog en liten bloggpaus, pallar inte gå in på datorn och blogga. Kan ju inte blogga från mobilen för allt fuckar upp, så aa, vi får se när vi hörs nästa gång, have a good summer! ♥
 
 
 
 

.

Hej!
 
Inte mycket jag har gjort idag! Sett på film och legat i tältet, det är väl det. Det blir btw, tältning inatt också, och MASSA SKRÄCKFILMER jag och Sofia har laddat ner, GRYMT! Have no more to say, sooo byye!
 

update

Morsning korsning!
 
Idag blir det slappa-dag. Tältat har vi gjort inatt, sjukt mysigt! blir nog en natt till.. :-) Nu håller vi på att ladda ner American pie-Naked mile, hehe, blir nog att ladda ner några filmer till sen eftersom det är så jävla tråkigt väder! Aja, hörs sen, puss.
 
 
 

Dagens köp!

Tjooo
 
Har varit på stan med Fia hela dagen! mysigt, mysigt! :-) Det blev några köp, ett par gråa mjukisbyxor, en svart tjocktröja och ett skal till telefonen. Är riktigt nöjd faktiskt. Annars ikväll ska jag och Fia kanske tälta, får se om vi hittar tältet och vart vi kan vara någonstans.
 
Bloggar sen, puss! PS: sry för googlebilderna (nedanför) men blogg.se dampar och kan inte ladda upp mina egna bilder så aa, ni får stå ut.
 
(det rosa.) Från H&M: 29.90:-
 
 
Cubus: 199:-
 
Bik bok: 100:-
 
 
 
 

bildbomb nummer 2, gannarve.

Några fler bilder från bästa Gannarve:
 
 
 
 
(obs, ignorera min 'arga' blick, hehe.)
 
dåliga hälar... #IKNOW
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥ÄLSKLING♥
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS

hatar mitt liv punkt


thoughts...


you don't realize how much you care about someone until they don't care about you.

Hej,
är hemma nu efter att ha varit hos pappa en stund. Han jobbar så jag tyckte synd om hunden som fick vara själv hemma. Jädrar vad glad hon blev.
 

Har lite planer faktiskt inför nästa vecka, inte mycket, men litegranna. Imorgon ska jag va med bästiz en stund, hon är på ön i en dag.. så måste passa på att träffa henne. Vi får se vad vi hittar på, vi tänkte på att bada, men hur vi tar oss till en strand, vet vi inte, hehe. 
Sedan (vet inte om det blir den här veckan) ska jag, Bea, Alva och Fia köra en övernattning igen, och det verkar som det går bra hos Alva (vilket är toppen, för hon har värra, fet-stora huset;)) haha, så det blir awesome.
Sedan SKA jag ut till Gannarve och 'hälsa' på Loella, jag kan inte vara utan henne känner jag, hihi, beebbiii, men det har jag ingen aning om när det blir av, när mamma har tid och det har hon inte den här veckan...
 

Och juste! Nästa lördag, den som kommer, har vi våra första hyresgäster här i lägenheten. Ja vi ska hyra ut i år också, i 3 veckor. Så 1 vecka kommer jag bo i mormor och morfars lägenhet (där jag har ordentligt internet) och i 2 veckor, tror jag, kommer jag vara i husvagnen, där jag INTE har internet. SÅ ser mina 3 veckor framåt ut, va med familjen, va med familjen OCH va med familjen. ^^ 
 
Förra året! Alice och LOELLA ♥ (fint häng btw, i love you)

a girl may not believe that she's beautiful, but that dosen't mean she dosen't like hearing you tell her she is.

Tjaa
 

Har varit på joda ikväll med mamma, Robin, pappa, Sofia, Jocke och Lena, mysigt! Vi åt där, och jag tog pasta med bolognese, ganska gott. Sedan fortsatte vi emot glassmagasinet där vi käkade varsin glass.
Nu ska jag och mamma se på någon skräckis, 'the hitcher' . 
 

Ni får ha det bra, så hörs vi antingen ikväll eller imorgon, puss!
 

Gannarve ridläger:

Hejsan!
 
Nu har jag fått orken att sätta mig framför datorn och skriva, usch vad jag gråtit dom här dagarna, vet ni hur j'vla underbart jag hade på Gannarve? Världens bästa vecka i hela mitt liv, helt seriöst. Har fått träffa både mina gamla gannarvebästisar och nya, usch vad alla var underbara, OCH jag fick världens bästa häst! 
Iaf så kom jag och Sofia dit på lördagen klockan 12 ungefär, och vi möttes av 4 springande tjejer som kom och kramade oss efter 1 års-tid. (Vera, Alice och Alva.N, sen var Bingan med där också) fan vilken känsla, älskar dom där tjejerna alltså, love 2 you ♥ 
Och då fixade vi packningar och allting, sedan vid 2-tiden hade alla kommit, (tänker rabbla upp alla namn) Alice, Vera, jag, Sofia, Alva.N, Alva.B, Bea, Kayo, Matilda, Emmy, Emilia, Sara, Alma, Karin, Jessica och Natalie. Vissa kände/visste jag vilka det var innan! (Natalie och Jessica)
 

Vi fick våra hästar och jag fick en ponny som hette Loella! En liten D-ponny/stor C, världens underbaraste! Extremt go i hanteringen och pigg i ridningen, den bäst passande hästen till mig kan jag säga!
 
Första passet red vi allihopa, tyckte det gick sådär, vi körde dressyr, inte hårsdressyr, utan vi fick rida runt lite själva kan man säga, och efter det skulle ledarna dela upp alla i 2 grupper, och jag hamnade då i grupp 1. (med Kayo, Alva.N, Emmy, Natalie, Matilda, Emilia och Sara.) På kvällen körde vi lite namnlekar. 


Dagen därefter red min grupp först, dressyr. Grymt rolig lektion, vi körde på balansövningar. 
Och vi red 2 pass om dagen så på eftermiddagen red vi ut, med grupperna, jag och Kayo hittade varandra grymt bra där, älskar den bruden alltså ♥

Dag 3 hade vi cavaletti, det gick bra där också, rolig lektion då också och på eftermiddagen red vi ut, undrar om det var då alla red ut tsm... hmm? KUL var det iaf! 
 
 
(Älsklingen sprang och gjorde såhär heela tiden, haha såå söööt)
Dag 4 hoppade vi, vi hoppade 50 som högst och hon gick som en klocka, dutti polle. Vi hade en kombination där vi kom in rätt på så vi bara flöög över, hon är bäst ♥ Och på eftermiddagen red vi ut, på kvällen hade vi så jävla mycket flum i vårat rum (vilket vi hade alla kvällar), men aja, mysigt hade vi det! 
 
 
 

Day 5... sista "riktiga" dagen, jag och Bingan bråkade lite, men är man 'äkta' vänner så ska inte ett bråk komma emellan så det lugnade ner sig och we are still boy-and girlfriend.. ;-) 
Första passet hade vi dressyr, och vi fick hårddressyr av Madde och Cornelia (ledarna), Loella var grymt duktig, vi tränade på myrsteg och att öka stegen i både trav och skritt, SKIT vad hästen lyssnade på mig! GRYM lektion! 
på eftermiddagen red vi ut, sista uteritten och den blev tsm allihopa, grymt rolig! Vi red bara runt och hade det mysigt och roligt tsm, på kvällen smörjde vi sadlar och träns. 
 
 
 

Sista dagen... vi gick upp klockan halv 9 typ, även fast vi skulle gå upp 8, men ingen ville lämna sängarna. När vi väl kom upp fick vi packa i ordning allt, typ och sedan efter en stund gå och hämta hästarna. Jag grät kan jag säga. Bara tanken på att lämna gården, kompisarna och hästarna, fyfan.
Mamma kom väl tills vi skulle sadla, då satte jag mig ner, började gråta och sa att jag inte skulle hem. haha, skit i det.
 
Vi började rida upp och hoppade några hinder och hon smet 2 gånger på ett hinder, då fick jag damp och kom över efter 3:e försöket. Iaf så fick jag börja hoppa av ALLA, jag hoppade väl 50? Skulle hoppat 60-65 men jag kände att jag hellre ville över, KONTROLLERAT och inte 'slåss' med hästen över hindrena så aa, det blev som det blev och vi kom över alla hinder utan problem och JAG BLEV PLACERAD OCH KOM 3:A AV 16 STYCKEN. FATTAR ni? fucking 3:a....  Still don't get it, men aa, var glad som in i h'lvete tills vi skulle släppa ut hästarna, och säga hejdå till stockholmarna (deras båt gick tidigt), har inte gråtit så mycket på länge faktiskt, usch vad hemskt det var. JAG, MINA DAMER OCH HERRAR HAR HAFT DEN BÄSTA VECKAN I HELA MITT LIV, OCH ALLIHOPA! 
 
I LOVE YOU SOO FREAKING MUCH. ♥
 
 
 
LIKE A BOSS.
 
Mormor, jag och Loella.
 
 
♥Världens bästa Alice♥
 
(sry för den svarta 'ramen' runt dom flesta bilderna)
 
 
världens bästa gannarve, gonna miss it. ♥

HAALLOOOJ

NU ÄR EMMA HEMMA IGEN! inte för att jag vill det, har haft den bästa veckan i hela mitt liv, seriöst.

Iaf så fuckar min blogg.se app ännu (kan vara för att dom har gjort om, vilket suger getpung, haha) så måste få tag i en dator innan jag kan blogga ordentligt, kanske att jag kan låna mammas dator ikväll? Vi får se, håll utkik! Puuuss

DAG 12- En bild på ett ställe jag vart på.

Teneriffa, siam park.


mys



Hejhej!

Nu är jag hos Fia, våra föräldrar är hos mig, så det är FF här, hihi. Vi ska ha en liten myskväll, med popcorn, glass, saft och EN FOTBOLLSMATCH. Sverige mot England... hmmm.... undrar vem som vinner, hoppas ju SJÄLVKLART på sverige. Bara dom inte spelar så dåligt som dom gjorde mot Ukraina.

And maybe a video pops up? ;-)


information

Tjaaa

Alltså blir lack... ALLT kraschar just nu. Min dator har gått sönder, den går inte att få igång. Min mobil den går inte att logga in på blogg.se appen, så jag har INGENSTANS att blogga ifrån. Blir så jävla fucking pist på blogg.se alltså..
Har nu iaf fått låna mammas dator, men den är i världens sämsta skick så den kommer väl också paja snart, FML.

Aja skit i det. IDAG var det skolavslutning! Började halv 11 i almedalen, men 7:orna och 8:orna får bara stå där medans 9:orna tar emot stupendium och massa annat, så vi slutade efter det, fett wierd, men så är det. Efter det åkte jag, mamma, Fia och hennes mamma åkte vi till Darhve där jag fick nya ridhandskar och ett par nya ridbyxor. IMORGON ÄR DET JU RIDLÄÄÄÄGEEEEEEEEEEEEER, WOOOOOOOOOOOOOAAAHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Och jag har INGEN aning om hur uppdateringen kommer stå till, eftersom allt laggar sönder, men stå ut, i'll be back!

Här kommer bilder ifrån mina senaste dagar.



POSS

SOMMARLOOV

... YEAAH, kan fortfarande inte lägga upp bilder, så vi får se hur uppdateringen blir, men jag ska iaf till glassmagasinet och käka glass nu, höres!

Puss

HATA BLOGG.SE

... Sometimes alltså... Har inte kunnat logga in på heeela dagen! ÅÅÅH vad sur jag blir!!
Min dag har iaf varit bra, har varit på utflykt med klassen i naturen där vi har grillat HAMBURGARE, inte korv ;-)

Imorgon är det då skolavslutning,,, wow, känns helt otroligt. Jag börjar 8:an (!!!!) nästa termin... Helt sjuuukt! Lösnaglar är iaf fixade och mitt hår. Det blir lockigt! :-) ni får bilder på mig imorgon iaf, nu ska jag sussa, (kan inte lägga upp bilder nu, allt laggar, poss)

LÄNK:

LÄNK KOMMER HÄR TILL MINA FINA VÄNNER IFRÅN GANNARVE, ALVA OCH VERA. (Tyvärr kan jag inte göra den klickbar, för jag bloggar ifrån mobilen)

Men här tycker jag ni ska kolla in:
www.ponymaniacs.blogg.se

TACK!


DAG 11- NÅGOT JAG OROAR MIG FÖR.

Vilken häst jag får på Gannarve. Får damp! Vill så gärna ha Cockie, men jag vet inte om någon annan också har önskat henne... så det får bli det. :-)


shopping

Topp/BH- bik bok, 149:-
Tröja, piece-märke- bik bok 80:-
Örhängen- Åhléns 59:-


soo baby, dansa, pausa

Tjoo

Imorrn ska jag typ till stranden med klassen, där vi ska grilla korv och lite sånt. Sedan blir det hem med bästiz (hem till mig) och då har vi pannkakskväll! Mysigt. :-)

Sedan måste jag börja packa lite smått till Gannarve, 3 dagar kvar. Känns heeeeelt siiiick! Det var ju lixom månade kvar för några dagar känns det som, damn.

Måste dessutom göra typ 5 (!!!) stycken dag för dag grejjs för att hinna göra klart det innan Gannarve, soo.. I start tomorrow.


DAG 10- EN BILD PÅ MIG IDAG OCH VAD JAG HADE PÅ MIG.


My summeroutfit

Var på stan efter plugget, och hittade en så SJUKT snygg tröja för 80 SPÄNN! Och sedan köpte jag en BH, fast som går runt ryggen istället, och sedan ett par silvriga örhängen, do u want to see? ;-)

Heheh, här kommer det:


NU BLIRE BOWLING!


'Love never hurts, it's the lover who always hurt you.'


SVAR PÅ KOMMENTAR:

'vad heter din bästis'?

Svar: hon heter Tove. :-) fint va?


one week left.

Tjaa

Fet soft vecka:
Måndag: -
Tisdag: -
Onsdag: bowla i skolan, börjar kvart i 10, skolan BJUSSAR på det och sen slutar vi nästan direkt efter.
Torsdag: gå på någon utflykt med klassen, vet dock inte vart.
Fredag: avslutning.

ÅH, SÅ JÄVLA HÄRLIGT! sedan, på lördag, RIDLÄGER!!! Och där stannar jag till... torsdag tror jag. Niice!



Härligt, härligt

FYFAN vad härligt! Fick alla rätt på mitt omprov i matte! Det jag fick underkänt i, i förra veckan, u remember?

ÅH JAG ÄR SÅÅ GLAAAD!


DAG 9- BILD PÅ MIG OCH MIN BÄSTA KOMPIS


SVERIGE

NU JÄVLAR, SVERIGE EMOT UKRAINA, NI HEJAR VI!


BEN&JERRY TIIIME!

Tack mammi <3


Otur.. nää skojar duu..

Kul att jag har fått inflammation i stortån så den är typ helt varig och äcklig. Om den fortsätter vara såhär som den är idag får jag INTE åka till Gannarve, ja du läste rätt. Om jag åker på lägret med det här och får in skit i det, kan jag få operera och kanske tom amputera bort tån, kul. Eller inte.

FYFAAN VAD SUR JAG ÄÄÄÄR!!!!!!!!


Dag 8– En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att jag dömer folk utifrån ansiktet och kroppen, det är jag jävligt bra på! Och det är ju inte speciellt schysst att göra, OM man tänker dåliga tankar.

Det ska jag ändra på. :-)


I just mitt how close we used to be... babe..

Tja

Filmen var grymt bra faktiskt! Gillar ju Kristen Stewart också, så det var ett stort + i kanten! :-)
Nu har mamma skjutsat hem mig till pappa, så jag sover här inatt och åker hem till mamma imorgon. Är ledig imorgon btw, härligt! Vi höres, puss!

image description


Dag 7– Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Myyyyyycket, men shoppat, åkt utomlands och köpt massor med Ben&Jerrys! Haha


Om en kille visslar åt dig, lyssna inte, du är en människa, inte en hund.

Hej

Vid 6 ikväll ska jag på bio och se 'snow white and the huntsman' med Kristen Stewart, går med mamma och Robin. Den verkar skit bra faktiskt! Hoppas det.
Idag har jag varit med Fia en stund och sen har jag bara varit hemma, här hos mamma med Bella sen imorse, då både pappa och Robin skulle jobba idag. Tråkig dag, ja!


Day 7 kommer.


smsa?

Någon som vill messa? Det är bara att skicka iväg ett mess till mig, har sjuuukt tråkigt... ;-)


sometimes i keep my feelings to myself because it's hard for someone to understand.

Sorry för den dåliga uppdateringen, har varit lite överallt idag. På Darhve, hos farmor och farfar, hos mamma och på Willys. Har inte gjort något speciellt egentligen, men ska få nya ridbyxor ifrån Darhve den här veckan, så var där och kollade lite idag, och FAN vad snygga tröjor det fanns också... tyvärr låg dom upp mot 400 spänn ^^ annars hade jag nog tiggt till mig en av mamma. ;-)

Haha, nej, nu ska jag käka, hörs sen, puss


NU: TILL DARHVE


Dag 6– Typ av killar jag faller för.

Jag faller helt klart för killar som accepterar mig för den JAG är, och som självklart är schyssta emot mig och som lixom vågar säga grejer till mig face2face. sedan så är väl utseendet lite viktigt, jag brukar falla för ögonen ganska lätt, om det är så att en kille har riiiktigt fina ögon, så faller jag på en gång, inte 'helt' kanske, men för mig spelar det mycket roll. Sen att en kille kommer fram och säger: 'vad vacker du är' det är ju fan bland det bästa som finns, även fast man kanske inte 'märker' det på mig, men det värmer, innerst inne så jäävla mycket.


koolt

Tjaaabbaaa

Har varit ute 1-1,5 timmer nu, har tagit emot studentvagnen där min 'låtsas-bror' var på, dom skulle käka och lite så, och sedan fara iväg igen.
Jäädrar vad kul det är och se när dom åker förbi folk på stan och alla börjar lixom dansa, INGEN stod still, fett cool syn, skulle själv velat stå där, men har man en tråkig pappa så har man.... ;-)
Nu ska jag ta bort sminket och krypa ner i sängen, puss, hörs imorgon.

(han i vitt som böjer sig neråt, där har vi han som jag känner.)


love, really hurts.

Tjena.

Är hemma hos pappa nu, har precis ätit. Ikväll så kör ju alla studenter omkring i vagnar och åker runt hel stan, överallt rättare sagt, så jag och lillebror kommer väl ägna vår kväll till det. ;-)
Annars blir det väl fotboll, har Inge mer och säga, NI FÅR HA EN BRA FREDAG!


It's like everytime something actually goes right in my life someone somewhere says: 'oh, she looks happy, let's fuck up her life a little more.'

......#såjävlasannrubrik


Dag 5– Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Ojoj.. Det blir en lång lista, meen:
Ben&Jerrys, nya kläder, pojkvän... (<3) och lördag, haha.


mors

Dagen har varit sådär, bättre än igår iaf.. ;-) nu ska jag ha svenska, har precis haft håla i typ 50 min, sen ska jag hem, puss!


Världens sämsta dag, CHECK, CHECK, CHEEECK.

Dålig uppdatering idag, #iknow men jävligt tufft dag. En av världens sämsta.
Kan ju meddela er att jag tappade mina nycklar på fotbollsplanen också... Som tur var hade någon hittat dom och lämnat in dom, seriöst, min fredag den 13:onde, heelt klart.

Nu går jag och lägger mig, lika bra det, OCH NU BABES, TAGGAR VI FRIDAAY!


Dag 4– Mina mål/drömmar/önskningar.

Mitt mål här i livet är att få göra något JAG älskar, tex skaffa mig mitt drömjobb. Sedan krävs det mycket i skolan och det ska jag satsa på! Jag vill inte sitta på ett kontor i hela mitt j'vla liv, hur j'vla kul är det??

Mina önskningar är att flytta till en storstad, tex. New york och DÄR få jobba med mitt drömjobb, FAN VAD LIVET SKULLE VA NICE! DET är mitt mål, självklart många småönskningar också, men det skulle bli låång, lååång lista... hahah!


sad as fuck

Idag ska denna underbaring (se nedan) få somna in. Efter 12 års tid. Varje dag i ungefär 12 år som jag känt och varit med Rebecca har han kommit springandes, skällandes och glatt kommit fram och hälsat. Världens finaste schäfer, världens snällaste, du är värd det bästa, hoppas du får det bäst dit du kommer. VÄRLDENS FINASTE LUDDE. <3
Och Rebecca, jag finns här för dig gumman.

(ps. blev inte godkänd på matte-provet vi hade idag, världens sämsta dag EVER.)


buhuuu

Goodnight, nu taggar vi torsdag,,, noot, prov imorgon, som jag knappt tränat på, kommer gå skiiiit bra... eller inte, wish me luck babes.


our king, watch out


Dag 3– Min favorit årstid och varför.

Lätt! Sommaren och våren. För att det är allra bäst när det är varmt ute. Vårvärmen är klart bäst!


OHLALA

.....två nya linnen med hem, ME GUSTA MUCHO (y)


If i could just die in your arms, i wouldn't mind.

Godmorgon.

Toppen. Vaknade typ halv 8 och kunde inte somna om. Aja, det är bra väder ute, så då är det lugnt. ;-)
Idag ska jag ner på stan med mamma, kungen och drottningen är nere på ön, så vi ska typ se på dom. Boring, men man kanske kan tigga till sig något på stan? *wink*

Sedan får jag se vad jag hittar på, 'dag 3', kommer upp lite senare också, puss


happy


100 frågor. 100 svar.

1. Hur gammal är du? 14

2. Hur gammal känner du dig? hm... 12? xd

3. Vad har du gjort i dag? Ridit, vart i skolan, chillat med Fia. 

4. Vilken film såg du senast? Hitta neemo!

5. Vem ringde du senast? pappi ♥

6. är du besatt av någonting? Vissa vänner och nutella.

7. Är du rädd för blod? Njaa, beror på hur stor mängd blod osv.

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Vid köksbordet, på en stol, typ.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? haha, nej

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? nej

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? svart tror jag, eller blått!

12. När vaknade du i dag? 7.

13. Vilken är din favorithögtid? våren och sommaren

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? USA, helt klart.

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? hmm... vet faktiskt inte.

16. Hur vill du tillbringa din pension? Rik, haha, med en mogen och schysst 'kille', som älskar mig för den JAG är.

17. Vad lyssnar du på just nu? Birdy-Skinny love

18. Har du någon gång brutit ett ben? nepp

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? NUTELLA och polar mackor :p

20. Vem är din favoritkändis? daaah, JUSTIN ofc.

21. Vad är du på för humör just nu? Ganska lycklig faktiskt

22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa

23. Snarkar du? Nej, ibland kanske, om jag är förkyld

24. Vilka yrken har du provat på? inga

25. Hur går du helst klädd? Jeans och ett linne.
26. Vilket stjärntecken är du född i? Stenbocken

27. Vilket är ditt favoritgodis? Ben&Jerrys!

28. Vad sa du senast? *skrek* ROBIN

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Bild

30. Vad har du på dig just nu? En röd morgonrock

31. Vilken är din favoritaffär? BIK BOK om du menar klädesaffär. Annars Willys.

32. Vad har du för storlek i kläder? Olika.

33. Vad har du i dina fickor? tuggummi

34. Vad köpte du senast? En smil i caffis
35. Hur många gånger har du flyttat? typ 3 ggr.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? mobil, vännerna, nutella. haha

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? både och, sometimes. Men mest kvällsmänniska.

38. Senaste filmen du såg på bio? The hunger games

39. Har du blivit sydd någon gång? nepp.

40. Har du någon gång badat naken utomhus? jaa... :$

41. Vad åt du till frukost? En macka

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Lilla jag gick på dagis då.
43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? nej, har inte körkort.

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? svår fråga... kompisarna ställer ju upp hela tiden, så idag.

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? 'på mitt nattduksbord

46. Vad var det sista du åt? tacos

47. Vem är världens vackraste kvinna? Nina Dobrev.

48. Är du blyg? ibland

49. Vilken var den sista konserten du var på? Melodifestivalen om den räknas.

50. Vad heter du i andra namn? Ida, Marie

51. Har du varit med om en bilolycka? nej

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? jaaarå

53. Vilken är den roligaste träningsformen? ridning helt klart

54. Har du några husdjur? ja, en hund och en katt, om Antrax räknas.

55. Vill du gifta dig? nej, faktiskt inte.

56. Vad är du sugen på just nu? Ben&jerrys 

57. Vad är klockan? 21:07

58. Vad är det konstigaste du ätit? mjöl, ketchup och okokta ägg, tror jag.

59. Har du någon udda förmåga? ja, något riktigt udda...

60. Var växte dina föräldrar upp? Mamma i södertälje och pappa i Stockholm någonstans 

61. Vad önskar du dig i julklapp?
En j'vla biljett till Justins koncert.

62. Har du någon gång uppträtt inför massa människor? ja

63. Göteborg eller stockholm? Stockholm

64. Har du sett någon dö?
Neh

 

65. Har du någon gång ringt polisen? ja, tror det

66. Hur många grader är det ute? Vet inte

67. Vilken färg har ditt hus? *radhus* vitt

68. Vad sjöng du senast? One Direction-stole my heart

69. Har du insett vilka som är dina äkta vänner? Ja, vissa

70. Har du någon gång varit ”medverkande” i en rättegång? nepp

71. Har du svenskt ursprung? jajamen72.

Hur mycket väger du?
ungefär 48 kilo

73. Har du ett turnummer? 3

74. Vem kramade du sist? Fia

75. Har du någon gång åkt snowboard? Nej 

76. Kan du åka skateboard? hAhA, det skulle vara kul och se va?

77. Nämn någon du beundrar och varför? Många, men bl.a min mamma. För att hon har en underbar personlighet.

78. Har du gröna fingrar? nej

79. Har du svimmat någon gång? nej

80. När lärde du dig senast någonting nytt? jadu, man lär sig väl någonting varje dag

81. Har du, eller har haft, något smeknamn? Gunnar

82. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? köpa en jävla massa kläder

83. Är du vidskeplig? nej

84. Vilka är dina största svagheter?  mina känslor.

85. Vad händer till helgen? Ska nog till darhve, och köpa nya ridbyxor!

86. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? njaaaa....

87. Vad har du gjort idag för att ditt liv ska vara bättre imorgon?
ingenting

88. Nämn tre saker du absolut inte kan göra? döda någon, djurplågeri, sjunga. xd

89. Vilken är din favoritrestaurang? joda

90. Bada eller duscha? bada

91. Är du bra på att laga mat? om pannkakor gälls (ofc att det gör) så JA, jag är grym! ;-)

92. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb du har haft? nej

93. När och varför var du på sjukhus senast? Jag tror det var då min bror skulle opereras, och det var förra året, dock vet jag inte när.

94. Vilket är ditt drömyrke? veterinär

95. Har du några Piercings? ja, i öronen, men vill också ta i naveln.

96. Löskokta, hårdkokta eller stekta ägg? inget av det

97. Om du fick resa tillbaka i tiden och återuppleva en händelse, vilken skulle det vara? Då jag var i Italien med familjen. 

98. Vad gjorde du 8.00 imorse?
hade idrott

99. Har du gråtit idag? nej

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? FB.



Dag 2– En person jag vill träffa just nu.

Oj.... hmm.... mååånga... Men får väl säga min älskade syster, Carro. Träffar inte henne så jätte ofta, men då&då iaf, iloveyousister.



Dagens ridpass 5/6-12- Gymkana

Tjena.

Käkat klart nu och duschat, riktigt rolig ridning var det ikväll! Gymkana körde vi, eftersom det var sista ridningen på den här terminen. :'(
Iaf så körde vi mot gruppen som i vanliga fall är efter oss, och eftersom vi var så många i båda grupperna hade vi 2 hästar i varje lag, en stor och en liten. Vi hade Skeleton (storingen) och Super. Och vi körde massa olika stafetter. Pallar inte skriva alla, men en stafett var iallafall det vanliga, att man doppar huvudet i mjöl och i vatten, så SJUKT kul var det, och alla hade jätte kul, vilket var huvudsaken. Bästa avslutningen ever.

Och när man har världens bästa ridgrupp, så är det ju ännu bättre såklart, ;-)


fiiiiniiing ♥




HÄRLIGT MED TISDAGSMIDDAG.

...... Dagens ridning kommer senare.


DAG 1- En bild på mig + 10 fakta om mig.


1. Jag älskar Justin Bieber. (NO SHIT)
2. Jag går inte EN dag utan musik i hörlurarna.
3. Jag stör mig på folk som tror dom är något.
4. Om 11 dagar är jag på ridläger.
5. Jag saknar sjukt många.
6. Jag börjar 8:an i höst.
7. Jag är j'drigt envis och vet vad jag vill.
8. Jag har instagram, följ mig? 9jemma8
9. Min största dröm, och då menar jag min STÖRSTA dröm är att åka till LA.
10. Jag gillar Harry mest i 1D?



Dag för dag...

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Börjar på en gång! Stay tuned.

Fuck.

Tja.

Har inte haft lust att blogga över huvudtaget idag, men nuså :-) har varit en bra dag i skolan, normal.
Nej nu skiter jag i det här, har inget och blogga om, ska försöka hitta en lista jag kan följa, puss hej!

 :


BB

hmmm....Tittar ofc på BB nu, vet faktiskt inte vem jag vill som ska vinna... både, Amandus och Hanna är så sjukt värda det här, men tror Amandus är liiiiite högre på min 'favvo' lista, VEM TYCKER NI?


Cause all around the world, people want to be loved.


two hearts. One love.

Tjaaa

Har varit på willys med vovven och mamma, vi har handlat till ikväll, då pappa kommer hem till oss och äter kvällsmat, mysigt! Idag är inget planerat, jag och Fia tänkte dra ut och springa, men det blev att jag fick hem hunden hit ist eftersom pappa är nere på hamnen, med A, han ska ta studenten.
Imorgon, måndag, sista 'riktiga' måndagen innan sommarlov! Ska bli skönt med sommarlov, men har INGENTING planerat förutom ridlägret, så det känns as tråkigt. Kanske kan man dra upp till Stockholm? we'll see.

Hörs sen, poss


Songs

Dom här låtarna... REPEAT, REPEAT, REEPEEAT


Helt sjukt vad bra den här är. My babe. Den bästa låt han har gjort, HELT klart! Love ♥

Den här tjejens röst är fantastiskt bra, samma sak med låten, (Y)
OLD but GOLD, sjukt bra låt, min stil rakt igenom!


och SÅKLART, denna! Asså, jag äälskar Rihanna, Drake också. GRYM låt!

Hej

Ska strax göra mig i ordning och gå och lägga mig, har varit hos Fia all night med mammi. Vi har käkat middag och tittat på 'hitta nemo', yeah, du läste rätt. ;-)
Börjar fundera på en grej.... ska jag ta och starta upp en HELT NY blogg, alltså börja blogga HELT på nytt? Satan vad skönt det skulle vara, serii. Tror faktiskt jag gör det! Väl till Gannarve och allt! Blir väl bra? :-)

NU TAR JAG OCH SÄGER GODNATT, NU TAGGAR VI SÖNDAG!!! (nooot)


Gannarve.

Tänk, 1 j'dra år sen jag var på Gannarve, 1 år sen jag lärde känna alla underbara människor och hästarna. helt sjuukt vad tiden går, och om bara 2 veckor ska jag dit i år i igen, med alla underbara. Alice, Vera, Sofia, Alva, Alva, Emilia, Bea, Sara bl.a. (nya kommer också såklart.) HELT sjukt vad tiden går snabbt och bara att vi får sommarlov snart är ju också helt sjukt!









rubriker är överskattade.

Morrn!

Vakna vid 11 ungefär och har nu käkat frulle och tittat på gårdagens BB-avsnitt! :-) härligt
Idag ska jag och käka hos Fia och hennes familj, och sen så har jag inget annat planerat, tråkigt, men så äre.

NÅGON SOM VILL VA MED MIG OCH FIA? ;-)


EYESEX:


VIDEOINLÄGG?

Sry, det tänkte komma upp ett videoinlägg,,, men tror inte det blir så, jag och Fia har tittat klart på Let's dance och ska nu se ett BB-avsnitt, sedan blir det nog sängen. GOOOOOOOOOOOOOOOOSH vad trött jag ääär!
Det kanske kommer ett videoinlägg imorrn istället? Skulle NI vilja det? ;-)


LÄSARFRÅGA:

Fick en läsarfråga som löd såhär:
-Vann du gästbloggningen ifrån ponnybrudarna eller bad du dom att göra det?
svaret är att jag vann en gästbloggning hos dom, tyvärr har dom ju lagt ner sin blogg nu, men ändå rätt så häftigt. :-)


riiiiiiktigt gammal bild,,, enjoy!


Min daag

Hej!

Hemma nu, med Fia. Idag har varit en grym dag! Efter skolan var jag, Fia, Felicia, Bella och Simon kvar i skolan i typ 1 timme och snacka bara, och sedan drog Fia, Bella, Felicia och jag på stan, där vi var i några affärer, OCH det blev ett litet köp, två likadana ringar för 20 spänn från H&M.
Sedan träffade jag och Fia, Alva och Bea, vi gick på donken och har typ suttit där i flera timmar, käkat 2 glassar var och mat. :-)
Vid halv 7 ungefär åkte Alvis hem med bussen och Bea åkte hem typ då också.
Ikväll sover Fia hos mig, tror vi, än så länge, våra föräldrar är inte hemma, så aa ;-)

Har Inge mer och säga just nu, så jag bloggar mer lite senare ikväll!


DONKEN DIRR

Och nej, jag har ingen POJKvän, jag har en FLICKvän ;-) (Alvis ofc)

ironi också btw.


school

Skola nu, sedan blir det att träffa B och A, jäääävlar vad kul det ska bli! Men vi hörs sen, pusspusss <3


RSS 2.0