Människor är ju bara FÖR roliga!

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering, har inte känt för att blogga. Jag och den riktige Sofia har tältat två nätter nu! Funny!
Sen så har vi inte gjort något speciellt, jo vi har varit i stallet, där vi har hjälpt Åsa (vår ridlärare) med små barn som är på ridläger. Haha! Skrattar åt vissa personer/person som kommenterar något dumt & omoget (och som andvänder mina vänners namn)  och sen att vi kan se deras Ip-adresser! Fy fan vad dåliga du/ni är!  HAHA!

dedu om Godmorgon!:
det ska du skita i ! : ofc ! <3 
Emma : Grr !
IP: 217.208.15.25


29 Juni, 11:55
det ska du skita i ! om Godmorgon!:
dedu: bra sagt !!! <3
Emma : jag skrev det där till dej !! :D
IP: 217.208.15.25

↑  HAHA! Titta på Ip-adresserna! 


Fy fan säger jag bara! (Dom här kommentarerna är på Sofias blogg.)  Ni är så himla ägda! 

Aja! Igår fick jag reda på att jag skulle rida ut Sessan till betet!!!!!!! OMFG! Så det ska jag också göra idag. Efter det ska jag och Sofia ut till Tove på fårö. Och vi sover där 2 dagar. Så då kan jag inte blogga :( 
Puss puss! och ha en bra helg! //



Stan!



Tjena!

Nu är jag hemma från Melonen och stan! Sofia sov hos mig inatt (vi trängde in oss i mitt rum, vi har redan börjat lasta in alla saker dit pga att vi ska hyra ut i sommar.) Så det är jätte stökigt där inne -.-
Sen sov vi till 10 båda två :D  Vid halv 11 skulle Malak komma till oss, och då åkte vi till Melonen. Det var ganska lite folk där. Typ 2 pers xD Men det kom mer sen. Det var ganska kallt i poolen och den var helt grön, så det kändes lite... skumt. Men dom hade typ inte klorerat färdigt än. Vi var kvar där kanske en och en halv timme. Ser fan ut som en kräfta nu.... haha! :D Efter det åkte vi ner till stan. Där åt jag och Sofia lunch. Sen så gick vi runt i olika affärer och på h&m hittade jag en bikini! Bikiniöverdelen satt bra, men underdelen fanns inte i min storlek så fick hitta en annan som passade. Det blev bra de :) (bild kommer) Sen åkte Malak hem och jag och sofia fortsatte till Guldfynd, där jag köpte ett par örhängen. (Bild kommer)  Sen åkte vi hem, köpte glass gjorde vi också x) mumms!
Sen så bad vi hennes pappa att skjutsa oss till Ö&B för att köpa ett tält för 100 spänn , men det var ju slut,,,, såklart!
Så då åkte vi till Rusta och där hittade vi ett bra tält för 100 spänn! Så i natt blir det att tälta! (om vi får!) Kul!!! :DDDDDDD Snart ska vi nog va med Malak igen.


Chokladbollar ♥




Min bikini :D




Fan vad snygga :D ♥

Puss!! //



1 j*vla meter!

Tjena!

Nu sitter jag och käkar glass! Mumma! Känner mig lite smått fetto, har ätit så himla mycket sött! aja gött är det och det är sommarlov :D Jag och Lollo (www.lovisaeklofff.blogg.se) har bestämt att vi kanske ska gå på kneippbyn imorrn. Vet inte ännu, för måste fråga mamma. Och då ska kanske Hampus och Simon också följa med. Vet inte om det blir så. Vi får se :) Aja, jag var ute med Bella förut på bakgården och jag tar fram några hinder. Jag höjer upp till 1 meter för att se om hon klarar det, och hundj*veln hoppar! Fyyfaan! Haha, fatta vad glad jag blev !? Hon är BÄST! ♥ Fick några bra bilder på henne. ÅH! Jag vill iväg och bada med någon på Melonen, men jag kan inte lämna hunden här!  Hon käkar fan upp allt! Skor och hela skiten! Får se hur jag gör.


Blå-gula tåget :D


mumms! :D


Aw! ♥ Min älsklings vovve!


WII!


Några vägringar blev de x) ♥




Här hoppar hon 1 meter, men jag hann inte riktigt med, men man ser hennes baktass och skuggan, så det så! :D

Puss! ♥ //



Älskar er!

Hejsan!

Nu är jag hemma hos mamma. Gick upp vid typ tjugo i 9. SHIET vad trött jag var :o Orkade knappt gå upp!
Mina vänner, dom lyssnar jag på, så då har jag var bloggen! eftersom alla tyckte det :D Älskar er! ♥
Ska strax äta frukost (gjorde ingenting hos pappa.) Och sen tog jag med mig Bella hit, för annars skulle hon bli själv hemma i 8 timmar! Och det får inte ens en hund va ensam så länge. Max 6 timmar. Idag ska jag försöka städa här hemma, det ser inte så bra ut. thehe :) Nej men vi hörs senare!




Love you beauty girl ♥





miss ya! ♥

Puss!! /


Ja/Nej

Tjena mors gummisnopp!

Nu är jag hemma! Det började med att jag gick upp typ halv 9. Då pappa skulle iväg och jobba :D Sen så vid typ 12 halv 1 kom Sofia och skulle hämta något här, men det blev att hon stannade xD tihi! Sen kom pappa och hämtade oss med blågula tåget och vi skulle lämna det ute i skogen någonstans, där hans bil stod. Sen skjutsade vi hem Sofia. Och sen åkte vi och hämtade brorsan, eftersom han hade varit vid kusinerna. På vägen åkte vi förbi affären, där jag köpte en chokladkaka, "Non Stop", mumma! Sen åkte vi förbi farmor och farfar. När vi kom dit hade dom plockat MASSA jordgubbar som jag åt mig fet på x) Och sen åkte vi hem, och nu sitter jag här :)
Jag ska äta pizza strax. mumms.. Imorgon ska vi hem till mamma. Då måste jag gå upp tidigt. Eftersom han skjutsar hem oss på morgonen. Nu är pizzan klar! Se you later!

Puss! /E ♥ BTW ska jag ha kvar bloggen? ja/nej?


405 inlägg!

Hej!

Som rubriken lyder, så har jag, med det här inlägget gjort 405 inlägg! Ganska många! Kanske inte på ett år, men aja! Vaknade kanske halv9. Av att pappa skulle upp och jobba (han kör minitåget!) Så kul att han har fått jobb! För hans del asso :D Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske va med någon? Skulle va med Elin någon dag (en i min ridgrupp.) Men inte idag känner jag. Ska nog bara ta det lugnt.


Älskar dej hest! ♥


Söwtis! Dom har klippt henne! ♥


Bästa hunden som finns! ♥ (Hon tittar på tv)


VÄRLDENS bästa Butler! ♥

Puss!! //E ♥


omfg.....

Hejsan!

Fy fan vad less jag blir. Statistiken sjunker och sjunker och mindre kommentarer? Vad betyder det? Bloggar jag för lite? För mycket? Är min blogg bara allmänt dålig? aja... jag vet inte vad problemet är och lär aldrig få veta det, eftersom ingen kommenterar heller. Jag ska erkänna att jag känner mig tvingad till att skriva på bloggen, det är så j*vla tråkigt att blogga! fyy faan! Så jag kanske lägger ner bloggen...

Iallafall så tänkte jag blogga imorse men hann inte pga att mamma skulle hämta mig (eftersom min pappa har fått jobb!!!) Sen så åkte jag hem till Sofia. Det blev inget med Bea och Alva :( Vi kände att det inte var någon ide, Sofia skulle bort vid 3, typ och sen skulle man förklara vägen hem till hennes pappa osv.... Så vi tar det någon annan dag :) Längtar... Saknar er tjejer ♥ Jag och Sofia var vid stallet, och där stod Sessan i hagen! Jag blev ju skit rädd, trodde hon skulle bli såld. Men vi frågade vrf hon stod där och som tur var sa dom att hon stod därför att hon är så himla svårfångad i hagen (grönbetet.) PUHH! Men så himla skönt att se det gamla vanliga stallet igen!


Vad ljust hår jag fått! :o




Älsklingshesten! ♥


Hoot! ♥







PUSS!! //E ♥


godis sugen osvosvosvosvosv......................

Godkväll!

Min dag idag har varit bra. Pappa hämtade oss vid typ halv 3. Då åkte vi till Ica Maxi och köpte läsk. Sen åkte vi ut till änget och där var farmor och farfar, och kusinerna. Vi åt jordgubbstårta och bullar! mumma! Satan vad gött!
Sen så åkte vi hem, och jag har inte gjort något speciellt ikväll, chillat, varit ute med hunden en liten längre promenad. Är typ AS godis sugen.... Som rubriken lyder,,, inte kul... Jag rotade runt i skafferiet och hittade popcorn, som jag kanske ska poppa upp. Gillar inte popcorn så värst men aja... bättre än inget. Sms:ar med Bea, vi pratade om att kanske va imorrn. Hon, jag, Sofia och Alva. Inte 100% säkert ännu. Men vi får se.







Puss och godnatt!


Rolig kommentar från bästaste!

KommentarTid
Alva<3 om Bilder från Gannarve ♥:
Två komentarer!:
1, Gracie stavas inte Grazie!<33 men men ... Du e som du e!<333
2, Ajaa..!:$<3 jag vet att jag e bäst! Men de var nästan för mkt! :'DD<33 Saknar dig bby<3333
Emma Sofia och Bea IN MY HEART!<333
Svar: 1. Jaså! haha :D Är jag så? <33333     2. Saknar dej med älskling <333333333 Sofia, Bea och Alva IN MY HEART!!! <33333333333333

PUSS!! 


24 Juni, 11:26


Morsning!


Vaknade halv 10. SÅ himla skönt att kunna sova ut. Men as sorgligt att inte se ridbanan utanför fösntret på morgonen :( Saknar allt och alla så mycket. Vid 3 ungefär kommer pappa och hämtar mig och Robin och sen så åker vi ut till vibble, där vi firara midsommarafton hos farmor och farfar med kusinerna! Kul ska det bli. Tar inte hästarna idag, hinner inte. Jag, Bea, Alva och Sofia ska ju va någon gång, ska fråga om vi kan kanske nån gång i nästa vecka! :)
Det blir bra de, men sen är det så att jag åker till Stockholm på söndag med morfar och mormor (och Robin) där vi ska typ gå på Gröna lund (vet inte) och shoppa och sånt :D Sen så kommer jag hem på onsdag igen. Och under tiden kan jag inte blogga ^^ Kanske, men jag tror inte det -.- Men det är bara några dar :)
Fan vad jag saknar min älskling....





busponnyn ♥


♥ Det är vi mot alla! ♥

PUSS!! Och ha en underbar midsommafton! ♥



Bilder från Gannarve ♥







Tilda ♥


Monika♥


Stallet.... och Sofia x)


Roka och Andrea ♥


Sofia ♥





Love you girls ♥


Monkan ♥


Grazie (Staving?) ♥


Tilda och Vilgott (Min och Beas hästar) ♥








.... är bäst ♥


Hedda! ♥


ÄR BÄST! ♥


miss u! ♥

PUSS!! //


NÄMEN TJEEEENAAAA ALLA SNYGGA!!!

Hejsan!

ÅH! NU är jag hemma från det bästa ridlägret ever! Fy satan vad kul! Och världens bästa kompisar fick jag också där! Kunde inte bli bättre! Nu ska jag försöka berätta allt. Försöka.

Lördag: Sov Sofia hos mig. Vi gick upp typ 9, och sen så packade vi det sista. Vi var jätte nervösa. När vi kom till gannarve fick vi ett rum och vi packade upp, bäddade o.s.v...
Sen så hade vi samling, där vi fick veta vilka hästar vi skulle få. Jag fick typ en fuxfärgad häst som hette Tilda.
En jätte fin häst, som var envis tydligen, och det märkte jag sen när vi skulle provrida hästarna.
Hon stannade och bockade och samtidigt typ småstegrade. Men jag satt kvar :D Annars gick det bra. Till lunch fick vi typ potatismos och köttbullar. Andra ridpasset red vi ut, i skrittade mest för att lära känna hästarna och det gick bra.

Söndags: var det bara upp och hoppa klockan 8, vid halv 9 skulle vi äta frukost. Det blev typ macka och oboy.
Efter det hämtade vi hästarna, och red dressyr, jag har för mig att det gick riktigt bra, kommer inte ihåg x)
Efter det åt vi lunch, sen typ fick vi fritid i en timme och sen rida igen!

Måndags: Första ridpasset hoppade vi, skita kul! Tilda var jätte duktig. Andra passet red vi till strande och red med hästarna! Jag fick ta Cockie ist för Tilda eftersom Cockie blev taggad (hon älskar att bada) och hon som red henne var liten och vågade lixom inte ta tag i henne så mycket, så vi byte häst och det var verkligen jätte roligt, vi galopperade i vattnet så himla kul! På kvällen softade vi och satt och snacka.

Tisdags: Hoppade gjorde vi första passet, vi gjorde bana och vi gick runt banan med en smitning bredvid hindret. Annars gick det jätte bra. Andra passet red vi dressyr eftersom våra ledare (Anna och Josephine) hade gett oss varsitt dressyrprogram. Det var skit svårt och långt! Så till slut frågade vi om vi fick göra egna dressyrprogramm och det fick vi. Jag tog det jag ridit från rävhagen som jag ännu kom ihåg :D Det gick bra den lektionen, och på kvällen tittade vi på film, kommer inte ihåg vad den hette.

Onsdags: Red vi upp dressyrprogrammen, och fy satan vad bra det gick! Hon gick så himla fint, PERFEKT galoppfattning och allt! Skit vad nöjd jag var! På eftermiddan red vi ut. Vi red bort till en järnväg som vi galopperade på två gånger. Alla hästarna typ skenade och det var skit kul! Fast jag såg typ ingenting för hästen som galopperade före (Grazie (Stavning?) och Alva) typ skvätte upp ALLT på mig! haha! På kvällen var det spökväll. Först berättade några tjejer som kom dit spökhistorier och det var typ en berättelse som gick:
Det var en tjej som skulle ta Glenn och rida han. Hon var helt ensam. Plötsligt hade Glenn (Stallets lugnaste häst) börjat svettas och typ trampat runt, sen på morgonen hade dom hittat tjejen som skulle rida Glenn sitta i boxen i ett hörn likblek i ansiktet och vagga fram och tillbaka och sen sa dom att hon hamnade på psyket och ännu sitter där! SHIET vad läskigt! Asso det händer saker i stallet. Efter dom berättat flera hemska historier fick vi gå en spökrund som gick till: att dom först delade in grupper. Jag blev med dom bästa:
Sofia, Bea och Alva ♥ (ink. Josephine, ledaren) Först gick man upp för en trappa och sen så gick man ner för en trappa. När man kom till sadelkammaren backade Bea och Alva ur och gick tillbaks, medans jag och Sofia forstatte (Med Josephine) inne i stallet VISSTE jag att det skulle hända något, och det gjorde det. Vi hör något bakom oss, och där står två personer i svarta kläder och med en sten graipe (stavning?) och skrapar emot golvet och går emot oss, och vi springer som f*n, sen så skulle dom släppa ner en fågelskrämma, men dom hann typ inte, för vi sprang så j*vla snabbt! Sen inne vid Boyen och Charmas boxar (på väg ut) står en och håller på med boxdörren så det låter jätte mycket och en typ häller vatten på oss! Haha! Så j*vla läskigt!
Sen så skulle vi gå in till ett annat hus som det står fullt med vagnar, såna som hästar drog förut, och så ser vi en person sitter i en vagn och vi skriker att det sitter någon där. Vi är HELT fokuserade på den där personen, så vi märker inte på en gång att en annan person ställer sig upp i en annan vagn! FY SATAN VAD LÄSKIGT DET VAR!!!!
Sen var det slut och vi sprang typ allt vi pallade därifrån xD Det var skit många som grät... haha! x)

Sista dan: gick vi upp 8 som vanligt. Och hämtade hästarna. Sista dan skulle vi ha hopptävling. Det gick skit.
Tilda stannade på alla hinder förutom 1. På 3:e hindret stannade hon typ 10 ggr. Fy fan vad besviken jag blev. Hon hade ju hoppat så bra innan! Så det var inge kul,,,, men det kan inte alltid gå bra!
Sen var det hemresa. Fyyy vad tråkigt! Det gick alldeles för snabbt!

Åkte sedan hem och duschade och sen handlade. Nu ska jag och mamma iväg och köpa Thai Thai mat. Mumms!
Ni får bilder ikväll elr imorrn! Kommer sakna er alla från gannarve läger 1  2011 ♥ Love you all!

Puss!!! //



Bra dag!

Tjena!

Nu har jag och Sofia ätit hemmagjord pizza, mummma! :D Idag har det varit en SKIT rolig dag!
Vi vaknade som sagt halv 9, och låg typ o sängen till typ halv 11. Sen så gick vi hem till mig och packade lite smått till lägret. Efter det stack vi till stallet. Där red vi först i ridhuset, tränade på lite dressyr och sånt, gick JÄTTE bra! :D
Sen så red vi tillbaks till stallet och tog av sadlarna och red barbacka ut i skogen. SKIT vad mysigt och kul det var! Vi galopperade på galoppstigen typ 4 ggr :) SHIET vad kul :D Sen så vände vi hem och fixade hästarna. Vi fick se 2 rullande hästar i hagen sen, så söta! :D Sen så cyklade vi hem och åkte till darhve. Där var det egentligen meningen att jag bara skulle få ridskor. Och det hittade vi ett par, sen var det typ massa rea saker där, så jag fick ett par ridbyxor och 3 par strumpor! (Se bild ↓) Sen så åkte vi till willys och köpte två pack med jordgubbar och 4 liter läsk.
Vilken bra dag asso! OCh nu har vi ätit. Om 10 minuter ska vi se VD ! Så sjuuukt spännande! Och sista avsnittet :(




Mina nya skor



Byxorna :)


Och mina strumpor...


PUSS!! //


www.mmyyliife.blogg.se ! CHECKA!! :D

Godmorgon!

Nu har vi vaknat :D klockan halv 9. Vi kelade med Pepsi för en stund sen, hennes katt alltså :) SÅ SÖT! tihi
Vi ska väl strax äta frukost? Sen så ska jag nog gå hem till mig och packa lite, lite. Det mesta gör jag imorrn och ikväll.
Jag ska försöka blogga mycket idag, och mycket imorrn innan vi åker. Sen blir det att rida jue, kulkul :)
 

Det blir vi 2 idag :)


Älskling...♥ Och ja, det var den lektionen jag ramla av x)

PUSSISAR!!


Hej!

Hejsan!

Nu sitter jag hemma hos Sofia och bloggar. Vår familj har ätit med dom, vi åt grillat! Till efterätt åt vi glass med massa jordgubbar! Mumms! Sen så har jag hjälpt Sofia en hel del, eftersom hon startat en blogg! (www.mmyyliife.blogg.se) CHECKA! :) Hennes blev jätte bra, tyckte jag. Fin :) Sen så sover jag här också. Imorgon är det upp och hoppa och packa inför det 6-dagars långa ridlägret!! OMG!! ÄR sååå nervös! På landet, 6 dar, utan fb = HERREGUD! haha! Det går nog bra.
Sen imorron ska vi ta Lisa och Sherry. Vi ska träna på dressyr. Tror vi :)
På natten där ska Sofia sova hos mig, eftersom hennes mamma ska till Stockholm och inte kan skjutsa henne till lägret.
Btw, så förstår ni väl att jag inte kan blogga på 6 dar? :( Boring, elr hur!? MEN, ni får f*n i mig hålla er kvar :D
Nej nu blir det typ en bild från skolavslutningen, höll på att gråta :o så himla sorgligt! Nej fy! Det hemskaste jag varit med om! Och det blev ju inte bättre av att fröknarna står och lipar... haha! Sen så fick vi 170 spänn var, från vår klasskassa och sen så fick vi ett litet häfte med arbete vi gjort från 4:an och 5:an och gamla bilder! Omg, så skönt att återuppleva alla minnen! Kommer verkligen sakna denna klass. Men nu ska Sofia slänga in ett inlägg på sin blogg, så bye! :)


Älskar er alla! ♥ (Vi samlades på fotbollsplanen, typ hela klassens favoritställe!)

Puss och godnatt!



Guud...

Hejsan!

Nu sitter jag och tittar på "Lyxfällan", en tjej som handlade kläder, smink och sånt för typ 48000 på 5 månader! OMG! Att man lyckas. Guud vad dåliga ni är på att kommentera, eller att ens titta in på bloggen. Tråkigt. Kanske därför jag inte bloggat på dom här dagarna.... tråkigt..
Snart ska jag gå och lägga mig, ska upp 7 imorrn, och gå till Sofia för att platta håret :D
Puss! //


FÖRLÅT!

Hej!

Förlåt för jätte dålig uppdatering, men jag har helt enkelt inte hunnit att blogga efter skolan. Jag har varit på stan en hel del. Igår var jag på stan med Sofia, Tove och Victoria, vi åt på donken. Sen så gick Victoria hem och jag, Sofia och Tove forsatte att gå på stan. Jag skulle leta efter ett par tights, och en bolero men jag orkade inte titta på det, så vi gick runt lite. Sen så gick vi hem till Sofia, och hade det kul, låg och skrattade :D Sen så gick jag vi och handlade åt mamma, vi köpte jodrgubbar! SHIET vad gott! 

Idag var det absolut SISTA dagen med klassen :( Vi städade hela dagen, men i slutet så fick vi gå in i ett annat klassrum, käka chips, godis, kex och dricka läsk och juice och titta på en video där vi hade en musikal i 4:an. Dom hade spelat in det! Och guud vad små alla var! ÅHH det var så roligt att se! Kommer verkligen sakna alla. Både i vår klass och i 6B :( Jo jo, det ska bli skönt med sommarlov i morrn, men sorligt också.
Efter skolan åkte jag, Sofia, mormor och morfar till Skokanonen igen, eftersom mitt spänne på mina nya skor gått sönder :( Där lagade dom det, sen åkte vi ner och köpte ett par tights och en bolero. Snyggt :D


MUMMSS!!


Snyggt namn ;)


Ny färg till klänning :D


Idag! :) (Ser så himla spinkig ut) Tycker ni inte det?


Ridlägret! :D

Puss! //


Bloggning

Bloggar senare ikväll!

 


Picnik






haha.. den där blev ju..."bra"







♥ 27 juli ♥



Där fick ni någar bilder som jag redigerat på Picnik! Enkelt och det blir snyggt!

Puss!! //


NY igen, för att jag ÄLSKAR den här bilden!!

 


Vi äger!

Heej!

Nu har jag tid att blogga! Denna skoldag har varit riktigt rolig! Först vid tio över 9, tränade vi med Bengt (en lärare.)
Vi skulle sjunga låten "sunny" efter skolan för alla lärare på skolan, inte vet jag vrf. Men aja för han skulle spela gitarr när vi uppträdde. Sen så efter lunchen så spelade vi fotboll mot lärarna! Första halvtiden var vi urkassa, missade en massa chanser, men då stod den ännu 0-0. Lärarna vad stenhårda att köra emot! Men andra halvleken, sköt Elvira in ett mål, fatta vad glada vi blev!? Sen så några minuter tills matchen var slut, så passar jag Tove och hon passar tillbaks, så jag skjuter och det blev mål :D ! Haha! och typ hela mellanstadiet var där och såg, och alla hejade typ på lärarna, så det var skönt att vinna mot dom! Och det var det vi gjorde, 2-0 till oss :D yay! Vi äger!
Sen efter skolan, gick Elvira, Sofia, Tove, Emilia, Wilma, Jennifer och jag till Donken och åt något snabbt, för vi skulle till skolan igen och sjunga som sagt. När vi uppträdde gick det bra, men vi sjöng fel, så vi fick lixom "prata" med varandra på scenen (så gott det gick, för att det inte skulle synas) så att det skulel bli bra, och det blev det!
Vi löste det och det lät riktigt bra! Nu ikväll har jag och Sofia suttit och tittat på BB avsnitt. Bra de.
Nu har hon gått hem och pappa och Elias är här :) Dom ska nog snart åka!
Btw 5 DAGAR KVAR TILL RIDLÄGRET! HEEELT SJUKT!!!!


.....gäller det om mindre än en vecka!!!





Tycker den är riktigt bra faktiskt! Den är uppiggande!

Puss!! //

Sunday

Hej hej!

Nu är jag hemma efter en låång dag! Det började med att jag gick upp typ tio i 8. Och då käkade jag frukost och klädde på mig och sånt. Sen så åkte vi och hämtade Sofia och så åkte vi ut till Dalhem (?) där Elias skulle spela fotboll då. Det var två matcher, och första förlorade dom typ med 10-1 och andra vann dom typ med 10-1 xD
Så det gick väl ganska bra? :) Sen så åkte pappa och Robin hem och jag till Sofia. Där satt vi vid datorn, gick och köpte glass och pratade lite. Sen så kom pappa och Robin och hämtade mig, och så åkte vi ut till farmor och farfar. Där lekte vi med Bella. Kastade friesbees (stavning?) och kastade lite boll. Sen så åkte vi hem till mamma och hämtade saker vi skulle ha till skolan imorrn. Sen så åkte vi hem. Och nu sitter jag här :)
Jag ska alldeles strax äta pannkakor, mumms! Imorron, i skolan blir det nog inget speciellt. Chill helt enkelt :)
Nu ska jag gå! Puss! Och så hörs vi imorrn, då jag är hos mamma! :)

Puss och ha en fortsatt trevlig söndag!


Goding!


Inte bra...

Hej!

Ni gör jag bara ett snabbt inlägg innan jag ska gå och lägga mig. För imorgon ska jag upp tidigt för att se Elias (min lillebror) spela fotbollsmatch! Då ska Fia med också :) Kul! Så jag måste gå upp vid.... 8 kanske..
Dom ska träffas halv 10. Såg nu att statistiken har varit grymt dålig. Skärpning.
Idag var vi vid farmor och farfar typ hela dan. Vi tvättade våran bil. Vi gjorde "motor städning" och sen när vi skulle starta bilen,så går den inte igång... såklart! Men efter en stund, när pappa mixtrat med den, går den igång!
Tur. Sen så har vi varit vid ica maxi och handlat godis, och lite sånt!
Snart somnar jag här! så godnatt! Så hörs vi imorgon närmare kvällen!
PUUSS!




I need somebody to love...

Godmorgon!

Jag vaknade vid tjugo i 10 eller något sånt. Igår kväll badade jag Bella :) ha-ha (har brist på att skriva så därför skrev jag det) Sent igårkväll. Typ halv 12. Iaf så idag så vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det är inte JÄTTE fint väder, men hyfsat, så vi får väl se. Jag tror vi åker ut till farmor och farfar en stund kanske..
Sen imorgon ska jag kanske va med Sofia... tror jag :D Asså jag har ingen aning om vad jag ska göra i helgen!
Så vi får se :) PUSS! Känner att jag inte har något att skriva om!


ha-ha,,,, gammal bild + mongo bild= BJUDER!


Snart 1 år sen du dog ♥ R.I.P!

Puss!

 


Finally!

Hej!

Nu är jag hemma hos pappa. Efter skolan gick jag,Sofia, Jennifer och Vendela till din sko... igen! Men sen så cyklade jag och Sofia till min mammas jobb.... igen. Och efter 30-45 minuter så åkte vi till en skoaffär som ligger vid kruttornet, men där fanns inget alls! Så efter det åkte vi till Skokanonen, och där hittade jag ett par blå klackskor! Äntligen... Och sen min klänning, perfekt! =) Sen så cyklade jag och Sofia till stallet och red barbacka i kanske 1 och en halv timme. SKIT kul hade vi! Vi skrttade, travade och galopperade i backar uppåt och neråt (som finns i skogen) och det var jätte roligt! Sen så galopperade vi på en galoppstig, och SATAN vad kul! :D
ha-ha! Sen så fick jag skynda mig hem, för jag skulle hem till pappa. Så jag bytte om snabbt till vanliga kläder, och sen åkte vi hem till pappa och såg på Vampire Diaries! Vad spännande det blir! Är så grymt bra...
Nu ska jag och lillebror, sitta och titta på studentvagnar som åker förbi! Det är så roligt att se, för alla är jätte glada och vinkar till en :) tihi.


mongo bild x)


För en stund sen


Mina skor :) (Snyggare i verklighet)


Och min klänning! Tsm blir de bra de :)

PUSS!



Friskis & Svettis!

Hejsan!

Har inte kunnat blogga på HELA dan! För efter skolan gick jag och Sofia på stan... igen, för att hitta ett par skor, och jag la undan mina svarta skor. Och sen så gick vi till mammas jobb, och efter en stund var hon klar där, så då gick min mamma, jag, Sofias mamma och hon på stan, för att dom lixom skulle "hjälpa" till. Så nu har jag lagt undan skorna till lördag. För att jag vet inte om jag kommer andvända dom så mycket, och dom kostar 400.
Sen så gick vi runt till andra skoaffärer, men hittade inget... Så vi får se. Sen fick vi skynda oss hem, för vid 7 skulle jag, mamma och Sofia till vårt första Friskis & Svettis pass! (för mig och Sofia) och det var jätte roligt! Sen så åkte vi hem och jag duschade. Och nu sitter jag här :) Ska alldeles strax gå och lägga mig och läsa. För nu är jag trött i benen! :)



Ps: Nu, idag var det sista gympan med klassen :( Och sista spanskan :´( Börjar bli sorgligt det här...
Puss! //


Somebody to love.... ♥


Hur kan man inte gilla denna grabb? Han är ju såå söt i denna video! :)

 


Och samma sak i denna video! :) ♥

 


Oh baby, i´m in love!

Hej!

Nej.. nu blev jag suur! Statistiken var sjukt dålig! kom igen! Nu är jag iaf hemma från Sofia. Jag och Tove har varit där :) Vi har gjort en egen film :D sjukt kul! Ha-ha,,, den blev grymt bra :D

Efter skolan så gick jag, Jennifer och Sofia till stan. Och där tittade vi på klänningar till skolavsluttningen (eftersom ingen av hittat någon)  och ÄNTLIGEN hittade jag en! Som mamma köpte sen när hon gick hem från jobbet :) Jennifer hittade också en, men jag vet inte om hon ska köpa den. Sofia hittade inget. Sen så blir det ett par klackar till, det blir bra de :) Nu är jag hemma och har ätit lite gröt till middag :D Imorgon ska jag och T kanske va, har inte pratat om det med henne ännu :) Vi får se!


Åh tycker den är så fin! :)


Och det blir KANSKE dom här skorna. Dom kostar 400... Och är svarta... så får se :)

Puss! //


OMMG!!!

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte haft riktig tid. För efter skolan gick jag, Sofia och Tove till stan för att titta på klänningar till skolasvsluttningen, finns ju inget skit! Sen så gick Tove till bussen och jag och Sofia hem till mig och badade vattenspridare. Sen duschade jag först och sen hon. Sen så satt vi och tittade på gamla BB avsnitt. Och sen så gick hon hem och nu sitter jag här :) 'I skolan har det varit riktigt kul. Som vanligt :)
Imorgon ska jag och Sofia kanske gå på stan igen. Kanske. Har hittat ett par snygga skor iaf! Svarta är dom tyvärr... men dom är snygga tycker jag! :) Hoppas hoppas jag får dom av mamma :D
Nu ska jag gå och lägga mig! Ni får bilder och sånt imorrn!
Puss!! //

 


5 saker ni kanske inte visste om mig....

1. Jag ÄLSKAR citron! Jag kan ha det som lördagsgodis! :

2. HATAR insekter! Speciellt spindlar...

3. Har ett "mini" kylskåp i mitt rum ^^

4. Hatar när folk glor på en, man känner sig som om man är dum i huvudet ^^

5. Jag säger det jag tycker och tänker, för det mesta iaf!


mumms! (bild tagen av mig)


Så ser mitt ut också ... typ. Fast innehållet är inte direkt lika! x)

Puss & Kram! //



Ni är underbara!

Morsning!

Nu har jag precis kommit ur duschen. Satt ute på baksidan en stund med mamma och pratade lite och försökte sola :) Har blivit väldigt brun sen stranden idag! Ingen direkt rand, men lite :) Det har varit KOKhett! Nästan för varmt. David och Agneta kom också till stranden idag. Jag och David badade 2 ggr :D STOLT! Men det var myycket kallare på fårö! Nu var det ganska skönt. Sen så när dom åkte hem, gick vi upp till mormor och morfar i husvagnen och så beställde vi pizza. Mumms! Sen så satt vi och pratade och lite sånt.
Statistiken är grym! 30 läsare. Mycket för min lilla blogg! :) tihi. Ni är så j*vla grymma! FORTSÄTT!
Nej nu ska jag strax gå och lägga mej, måste vara pigg till imorrn, då är det skola igen. Måste verkligen njuta av dom här dagarna. Vi går bara till nästa torsdag!! Och sen är det slut för världens bästa 6A :( Så tråkigt!


Det här var väl typ min outfit idag.


Bevis! Och om ni ser är mitt hår också blött! Alltså så doppade jag huvudet också :D

Puss! //


Goodmorning!

Hej Hej!

Vaknade klockan 5 i morse av att en j*vla fluga surrade runt i mitt rum. Sen försökte jag somna om och sov till 8. Då gick jag upp. Sen så satte jag mig vid datorn. Och nu har jag suttit här hela tiden :) Ska strax gå och äta frukost. Vid 12 så ska vi till tofta strand och typ sola och sånt :D Och sen så sa vi va hos mormor och morfar en stund (dom har husvagn där ute.) Så jag tror jag inte kan blogga förens ikväll igen.

 
Gammal bild.

Ps: Kom ihåg att kommentera på inlägget ett snepp neråt vilken header DU tycker jag ska ha!

Puss och kram och ha en bra dag!

//


Frågan är...

Om jag verkligen ska ha denna header? Eller den andra som jag hade förut? Vilken tycker ni läsare?


Den här som jag hade förut?
Eller..

den här som jag har nu?

Eller kanske..


den här?

Kom igen nu! HJÄLP MIG!


Ny header!

Nu har jag gjort en ny header. Ganska slarvig. Men någonting iaf. Jag är en sån där människa som blir trött på allt fort. haha! aja här får ni den i bild!:


Puss och godnatt! //


BB

Tjena!

Nu sitter jag och tittar på BB. Finalen vet ni :D Tycker Simon ska vinna, annars Martin. HATAR Peter! Gurkan är ju för j*vla nice! Tycker jag! :) Nu är jag också hemma från en härlig middag. Ute på landet. Hos mina a-kusiner ni vet :) (och mina riktiga kusiner var också där) Det var jätte trevligt. Vi åt korv, potatis och grönsaker. Vi hoppade studsmatta också! Kul var det!
Efter det åt vi efterrätt. Det blev glass, hemmagjord chokladsås, maränger och grädde, DET var RIKTIGT gott!
Satan vad gott det var.... :D Haha.. Sen så gick vi ner till stranden, och Bella fick bada! Hon var så söt! :)
Nej nu har jag inte tid och blogga mer :D


haha!








Dagens outfit! :)

NEJ !!! Nu ska jag se BB!!! PUSS!!


Godmorgon alla söta!

Goodmorning!

Vaknade runt 10 idag. Skönt. Men det är så j*vla varmt i mitt rum! Får typ inge luft. Lite läskigt faktiskt. Skit it, vid 12 ska jag vara med Malak och Rayan, eftersom jag inte har något speciellt för mig. Eller vid 3, så ska vi på "middag" vid mina a-kusiner. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra där vid 3, men aja.. Så nu ska jag äta frukost och fixa mig i ordning. Pussisar!!!


Jag i italien :)

//


Home sweet home!

Hejsan!

Nu är jag hemma från Agneta, Albin och David (mammas kompis och hennes barn.) Det var gött! Jag och David satt och pratade och skrattade för fullt :) Medans Robin och Albin pratade lite spel. Sen så var mammas andra kompis, Kari och hennes barn, Maja och Dennis också där. Så det var skoj :) Efter vi ätit cyklade jag, David, Albin, Robin och Dennis till willys och köpte godis. Och sen så cyklade jag och Robin hem till oss, och dom andra till David och Albin. Så nu sitter jag här :) Ska inte göra något speciellt ikväll, tänkte ringa Malak och Rayan, men jag känner att kroppen är helt slut. Så jag tror inte jag orkar, men vi får se :)


Myyycket mmmmaaascaaarrraaa :D




SNYGGISCH---....----


Puss!! //




Nu drar jag!

Morsning!

Skulle bara säga att jag kommer hem från stan nu. Hittade inget. Och sen så har jag Malak och Rayan varit ute och spelat fotboll. Och nu ska jag, mamma och Robin till min mammas kompis och grilla...

SEE YOU LATER!!

//


Godmorgon, nu ska ni få en liten bildbomb! :D

Tjena!

Godmorgon! Vaknade runt halv 9. Och då hoppade jag in i duschen. Det var as skönt! Sen så åt jag frukost och såg på Vampire Diaries avsnittet från igår. Och sen så kom pappa och Bella (dom är här nu) och jag har fortsatt att träna henne att snurra runt :) Hon är jätte duktig och fattar lätt.
Vid 1 ska jag, Malak och Rayan till stan, jag ska se efter en avsluttningsklänning. Och några klackskor :)

Några bilder från hingstutsläppet:


SÅÅ söt!







Hingsten.


Bella ♥


omg -.-

Från mormor och morfars husvagn :)



Från stallet igår


Skönt med en kalldusch efter en varm uteritt :)


Och allt i onödan sen.... haha

Fick tyvärr inga bilder på Sherry :(

Och hemma:


mumms!

Puss och vi hörs sen! Nu ska jag göra mig i ordning och sen blir det stan!

//


kom igen då....

Hej!

NU har jag tid till att blogga. Har inte haft tid på hela dan. Imorse vaknade jag typ halv 9 eller var det var. Sen så ringde Malak och frågade om vi kunde va, men först skulle jag till stallet med Vendela. Så vi cyklade till stallet, och red. Jag red Sherry och hon Lisa. Vi red till kalkbrottet och badade lite med hästarna :) Eller vi badade bara till knäna typ. Det var jätte roligt :) Sen på vägen hem, tog vi en liten galopp och det blev ju skening ist. (hemväg.) Haha... så fick typ blåsor sen på händerna -.- ! Sen så cyklade vi hem, och jag var med Malak och Rayan. Vi spelade fotboll, gick till willys och köpte glass och pratade lite. Sen så åt vi hemmagjord pizza. Och tittade på Vampire Diaries. Samtidigt åt vi kladdkaka med grädde :) Och efter det tittade vi på en film som hette: "Just go with it" Riktigt bra faktiskt. Och nu ska jag gå och lägga mig :)

Och seriöst... är det bara mina vänner som läser min blogg? Nej jag tror faktiskt inte det. KOM IGEN KOMMENTERA!!!

Puss och godnatt! /


suck..

Jaha... Nu kanske det inte blir någon bio. Mamma mår dåligt :( Och jag vill inte titta på den själv. Fråga kompis, orkar jag bara inte... Men vi KANSKE ska gå ändå... aja... grilla håller vi på med nu. Satan vad besviken jag blir :´( Jag hade verkligen sett fram emot att se den :/




Black Eyed Peas-Meet Me Halfway

Hejsan!

Nu är jag hemma från det där utsläppet av hingsten! Det var verkligen en upplevelse! För hästarna kom galopperande från skogen, och först såg man dom inte, utan man hörde bara dunder av galopperande hovar. Det var skit coolt! Sen kom typ runt 40-50 hästar! Jag hade förväntat mig typ 10. Och runt 25 föl! Det var SÅ gulligt!
Sen fick man gå in till hästarna i hagen, och dom var hur snälla som helst! Men inte så keliga.
Men sen skulle dom ge dom spray så att flugor inte skulle hålla på och suga blod ifrån dom. Sen så släppte dom ut dom igen, och alla fick gå ur hagen. Sen så när vi står och tittar (för att vänta på hingsten) och så skriker en kille: -Akta er hingsten kommer nu! Och jag som står längst fram ser inte hingsten ännu. Och jag tror först att den är svart och stor (som man lixom tror) men sen när alla flyttar på sig står en liten, brun hingst där xD haha! Det var faktiskt en rolig tanke. Att först tro att den är stor och lixom svart, och sen helt tvärtom :) hehe!
Sen så åkte vi till mormor och morfar i tofta. Och satt och pratade lite. Sen så åkte vi hem. Och nu sitter jag här :)
Lyssnar på Black eyed peas med Meet me halfway! En gammal låt som jag lyssnade på förut :)


PUSS!! //

Förlåt asso....

Fånig kommentar:

Linnea om Kommentar..:

gurkan sög, precis som du.:PpPpPppPPPppPPPP

Svar: haha.... Men Crille var lika dålig isåfall, så det löser sig ;)

 

Förlåt asso om jag tjatar MEN FAN vad tråkigt jag har! Tvingade brorsan att följa med mig att köpa glass och en liten läsk. Har legat framför tv:n hela j*vla dan -.- 
Sett på BB och så... Har precis bokat 2 biobiljetter till "water for elephants" för mig och mamma :) vi har velat se den hela tiden, och imorgon går den typ sista gången. Tjugo över 9 går den! Den har allltid gått så sent. Typiskt. Men det blir mysigt :)
Ska gå och lägga mig och sen en film snart tror jag.... nej, men så får det nog bli :)


Fråga Cappe hru han lyckades med detta... haha xD




Saknar er tjejer redan ♥

Puss och vi hörs imorrn. btw kanske jag inte bloggar förens på eftermiddan, ska jag på utsläppet imorgon redan klockan 9.  KRAMAR!!

//

01 Juni, 16:49


Faaan vad tråk! -.-

Hej

Nu sitter jag och äter pannkakor från igår som jag och Robin gjorde :D Gött. Sofia åker till stockholm kvart i 5, både hon och Tove bara dissar mig, och har ingen fetaste aning om vad jag ska göra dom här dagarna!
Imorgon är det där hingstutsläppet, men det är klockan 9, typ, och vafan ska jag göra på förmiddan och eftermiddan !? Shit asso.... Fan vad tråkigt jag kommer ha! Tråka sönder... -.-
Idag i skolan har det varit kul. Typ. Inget speciellt sådär. Har inget mer att blogga om heller ^^

PUSS! //


RSS 2.0