Hemma igen! :)

Hejsan! :)

ÄR så GRYMT trött efter en helg på fårö med den BÄSTA klassen! SHIET! Vad kul vi haft! Så himla mysigt! Dramatiskt också :D haha! Nej,, men en sån här upplevelse glömmer man ALDRIG! ♥ Nu ska jag berätta allt i detalj.... Eller iallafall försöka! :

Det började med att jag gick upp typ 7. För pappa skulle komma till oss 8 för att lämna Bella hos Robin och så skulle vi packa in allt i bilen. Sen så skulle vi samlas kvart i 9 vid Rusta. Och där packade vi in allas packningar som inte skulle ha en förälder som körde ut och som fick åka med alla andra (som hade föräldrar)
Aja.. Sen så åkte vi iväg, och det tog typ 2 timmar att komma dit. Först åkte man typ 4 mil, och sen åka båten typ 7 min, och sen åka någon mil till.
När vi kom dit chilla vi lite och fick packa i våra lakan och sånt i rummen.


Vårt rum (Sov med Tove, Sofia och Malak!)

Sen så lekte vi lite lekar, fröknarna (som var där till halv 3) utmanade oss och sånt :) Kulkul, och vi vann med 4-1
Sen efter det fick vi korv med bröd. 

KÖÖÖRV!

Sen efter det softade vi, hade kul, skrattade, inrädde rummen lite och sånt :) Såg på tv o.s.v OCH badade för första gången i havet, och jÄVLARS vad kallt det var! Kände som man fick spikar in i kroppen, och man kunde inte andas!
Sen så var vi på en lekplats där typ hela klassen var samtidigt, och så fanns det en stor gunga av något slag, som var AS rolig! :D Sen så har vi tagit kort för fullt, och PROPPAT i oss godis som satan!
Fyfaann! Har tröttnat på godis nu. Men sen iaf, vid 6-tiden så gick vi till resturangen allihopa och åt pizzabufé (stavning?), och då hade Hampus och Marco tävling om vem som skulle äta mest... haha... och båda äter som f**n! Marco åt 8 och Hampus 10! Och dom där pizza bitarna var inte små heller! Så på kvällen såg det ut som båda skulle spy xD haha! Men Hampus vann iaf :) Sen så lite senare såg typ hela klassen Champions League finalen. Och vissa hejade på Barca och vissa på Manchester. Så gissa hur det lät när det ena laget gjorde mål? haha :) Men Barca vann iaf med 3-1. Sen så gick vi och la oss typ vid 12. Men jag,Sofia,Tove och Malak låg och skrattade i sängen i typ en timme, så vi somnade vi 1 iaf. Eller inte sofia, hon vid 3 :)
På morgonen, såg alla helt annorlunda ut! haha... Roligt o se. Men då iaf så åt vi frukost och satt och myste i soffan. Sen så badade vi på morgonen igen, och då var det ÄNNU kallare! Fyyy saaaatan!!! :s
Och då tappa jag känseln i fötterna... HELT! Jag kände typ inte om jag gick på en vass sten x)
Sen så var det städdags, och då blev det lite smått kaos. EN dammsugare som alla skulle ha typ... haha! Men bra blev det tillslut, och vi kunde grilla hamburgare och marsmellows. Efter det så skulle alla åka hem :(
Vi tog grupp foto och alla packade in det sista i bilarna och sen så åkte vi hem. Vi lämnade Sofia och Emilia hos sig och sen så körde vi hem. Och fy satan vad trött man e nu! Och fy vad jag saknar fårö och hela klassen! MISS!
Nu ska ni få lite bilder från helgen:


Står där, typ längst bak :D


*BUURR* första doppet i havet! *stolt*


Oj! Liten bild..


Fina tjejor!


Fina sorkar :D


All vår mat!


jag :)


haha! Så söta allihopa! :)




Älskar dej underbara,söta tjej!


BÄST*




Mumma!


JUSTE! Så fanns det (den här) en söt katt som alla gick efter och myste med, och som var vindögd! (Se på högerögat) Den var huuur mysig som helst! Och hur söt som helst! Det var nog en vildkatt. Sen gav vi den mat, och den åt som bara den! SÅÅ SÖT!!!


Världens bästa klass, 6A, kommer sakna er så in i ****** ♥

PUSS! btw ledig idag :D

//




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0